Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Ощадбанку: Київ, вул. Мельникова, 2/10-А

Адреса:
Київ, вул. Мельникова, 2/10-А
Телефон:
+38 (044) 294-76-05, +38 (044) 294-76-09
Час роботи:
Пн-Пт: 09:00-18:00, без перерви, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зарегистрироваться . Реєстрація займає близько 30 секунд.
3
6 липня 2022, 8:33
Срок действия карты закончился в июне (6/22). На Вайбер пришло сообщение, что срок продлен до 06/27. 4.07 в метро карта не сработала. Выяснение на горячей линии Киев цифровой показало, что карта заблокирована банком. Обращение в банк показало: закрыт счет и из=за этого карта заблокирована. Как выйти из ситуации — сотрудница банка предложила вновь открыть счет, но предупредила, что это долго, не менее месяца. Когда закончили копировать доки и подписывать, выяснилось, что счет закрыт, но не до конца — новый открыть нельзя…Обращение в поддержку Ощадбанка пока без ответа. Жду и плачу за «льготный» проезд.
Коментарі (6)
Ответ банка
Ощадбанк
6 липня 2022, 9:52
Доброго дня. В такому випадку потрібно відкрити рахунок та випустити нову картку. Напишіть, будь ласка, в приватні повідомлення ваше ПІБ та номер телефону, перевіримо ситуацію детальніше.
3
21 вересня 2020, 13:30
Необхідно було купити пам'ятну монету. Знайшов на сайті ощадбанку. Зателефонував. Підказали відділення де є на тепер ця монета Іллєнка, 2/10. Під'їхав на відділення. Прочекав у черзі щоб попасти у відділення. Пропускали всіх без черг окрім мене. Врешті потрапив. А почалося найцікавіше. Розрахуватися карткою я не можу, бо картка іншого банку. Відправили у банкомат, який видає лише по 200 гр… але видав 600 гр. І сказав що помилка. В результаті потрачено купу часу нервів і не отримав монету.
Коментарі (3)
Ответ банка
Ощадбанк
21 вересня 2020, 15:25
Доброго дня! Перепрошуємо за подібну ситуацію та дозвольте розібратися в ній. Як будемо мати відповідь, з Вами зв'яжеться співробітник банку. Стосовно черги, скоріше за все, клієнти заздалегідь назначали дату та час візиту до банку, подібна услуга існує на сайті нашого банку.
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Ощадбанку за адресою Київ, вул. Мельникова, 2/10-А. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Ощадбанку - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Ощадбанку розташованому за адресою  Київ, вул. Мельникова, 2/10-А- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.