Для того, щоб залишити відгук, потрібно увійти або зареєструватися
DanyloDnipro 12 червня 2026, 7:14
Раніше працював з Ощадбанком у 2017 році, у той час помер батько і сім'ї потрібно було вирішити справи деякі, потрібен був банк. Один з найкращих банків, допоміг у свій час і надалі ніяких проблем не було. Все пояснили і не взяли ні копійки за роботу.

Зараз не дуже часто користуюся, але вважаю цей банк хорошим і відповідальним. З повагою Данило.
snu01903938 10 червня 2026, 22:48
Відділення за адресою: Харків, пр-т Людвіга Свободи, 33
04 червня 2026 року о 13:36 звернувся до відділення Ощадбанку за адресою [Впишите адрес отделения] для оплати штрафу (17 000 грн) та судового збору (665,60 грн). Надав касиру чіткі реквізити. Співробітник банку проявила неуважність і повністю переплутала платіжні документи та суми місцями, відправивши велику суму на рахунок судового збору в Київ, а меншу — на поліцію.Через цю халатність я ледь не пропустив строк оплати штрафу, що призвело б до його подвоєння до 34 000 грн виконавчою службою. Тепер я змушений витрачати власний час на подачу заяв до суду та Департаменту патрульної поліції для повернення коштів з бюджету.Найбільше обурила реакція керівництва відділення. Замість допомоги та визнання помилки касира, мене звинуватили в тому, що я «сам підписав чек і мав перевіряти рахунки». На додачу, керівництво відділення відмовилося виправляти внутрішню помилку свого працівника та відправило мене самостійно розбиратися до Головного управління Державної казначейської служби (ГУК) у Харківській області. Це пряма спроба перекласти відповідальність за неякісну фінансову послугу на клієнта та приховати некомпетентність касира. Вимагаю від Головного офісу проведення службової перевірки та покарання винних!
OGusieva 10 червня 2026, 17:20
Сьогодні моя мама відвідала відділення банку у м. Київ, вул. Кловський узвіз 12. Оператор банку повідомив, що мамі потрібно оформити обов’язковий поліс страхування життя. Без оформлення полісу картку не поновлять.

Питання: поясніть та надайте, будь ласка, Указ чи положення, де прописано про обов’язок пенсіонеру придбати поліс страхування разом з оформленням картки киянина? А ще більше дивно, згідно якого закону банк не приймає оплату картою за це, а вимагає готівку?
Davol 8 червня 2026, 8:36
Відділення за адресою: Київ, вул. Бальзака Оноре, 66
Заблокували рахунок, в додатку просто «помилка сервера» при будь-якій операції, ні зняти кошти, не розрахуватися в магазині, прихожу дізнаватися в чому питання, якась пані в.о. керуючої так вирішила — без пояснень чому, каже чекайте 90 днів поки перевірять фін мон, як пройшло 90 днів то вже прихожу пишу заяву на закриття рахунку та відмову від обслуговування, після чого прийшла смс що рахунок заблоковано) пройшов от ще місяць і 0 реакцій, тупо заблокували і морозяться віддавати гроші, дівчата у відділенні: «у нас немає керуючої». Так, а до чого тут я? бланк на закриття рахунку був з адресою Червоної Калини 45а, по факту Бальзака 66, у них кілька років немає керуючої через що нічого не можуть зробити, сіли й сидять папірці перекладають, графік лише будні дні з 9 до 17, відпрошувався за власний рахунок аби написати заяву, це свавілля і Ощадбанк — скам. Поверніть гроші!
Nikill 8 червня 2026, 7:27
Здравствуйте, я переехал в Данию и потерял симку на которую привязана карта Ощадбанка. Пользовался картой без проблем, а теперь мне пишут на каждом терминале, чтобы я обратился в банк и получается оплачивать ничего я не могу и денег снять тоже. Подскажите пожалуйста, что мне делать?
валерій волошин 4 червня 2026, 18:46
Цілий день хочу перевести людині 1200. Спробуйте ще цілий день. Дума можливо у людини з карткою проблеми. Переказую собі. Знову пише спробуйте пізніше. Капець повний.
закінчився договір депозиту прийшов на другий день з метою отримання належних мені коштів бо не міг прийти день в день (інвалід 2 групи телефон без додатку). Проте співробітники банку відмовили мені у видачі вкладів, мотивуючи це тим, що дію Договору було автоматично пролонговано на новий строк.
Я є особою з інвалідністю II групи, потребую коштів на лікування та життєзабезпечення, про що банк був обізнаний під час обслуговування. Позбавлення мене доступу до власних заощаджень ставить мене у скрутне становище. Відмовились в віділенні приймати скаргу і видати завірений 2 екземпляр
Oleg19811988 3 червня 2026, 10:20
Отношения к клиентам ужасное!
Такое впечатление, что попал в подвал на пытки!
Телефоны не берут!
Приходишь на отделение, разговаривают с тобой по хамски!!!
Екатерина Дудченко 1 червня 2026, 20:33
Компанію не хвилює що не мае можливісті прийти в відділення закрити картку все ти забовязона бо ти ходяча та на території України знаходиться обслуговування операторів це просто жах надають не правдиву не коректну інформацію
KrisKIT 1 червня 2026, 17:12
Пояснень з надання послуг 0!!! Черги навіть при зверненні на гарячу лінію 20 хвилин чекала, щоб дізнатися за що списані гроші!!! Передавали мене спеціалістам, тільки 4 й пояснив за що нарахували комісію!!! Умови використання кредитної картки пояснюються з кращих сторін, а потім луплять відсоток!!! Гірший банк, що з обслуговування, що з надання послуг, що з цінової політики за послуги!!!
Roma08081956 1 червня 2026, 15:29
Відділення за адресою: Львів, вул. Валова, 9
Дуже гарно проінформувала мене менеджер по роботі з клієнтами пані Оксана.Дякую!!!
Юра Головацькій 30 травня 2026, 10:20
Це самий не надійний банк з усіх якими мені довелося користуватись
Ніколи не можна отримати конкретну відповідь
Завжди додаток працює зі збоями
ClienOshad 29 травня 2026, 12:43
В нашому славному народному Ощадбанку було розміщено депозит. Відповідно до умов договору була визначена дата повернення коштів з депозиту, яку Ощадбанк відображав як дату повернення коштів. Але, як виявилось, щоб отримати тіло депозиту в цей день необхідно звернутись особисто в відділення банку, бо на картку, яка вказана для повернення коштів, вони зараховуються тільки на наступний день. При цьому нараховані проценти було виплачуються чітко згідно договору у вказаний день. Таким чином банк безпідставно користується коштами клієнта ще один день.
SvynarAntonina 29 травня 2026, 12:35
Відділення за адресою: Харків, пр-т Аерокосмічний, 176
Гарне та швидке обслуговування, керуючий Артем Олексійович та касир Мірошніченко Наталія, дуже привітні та швидко вирішують всі питання. На даний момент — це найкраще відділення.
vladsw 29 травня 2026, 9:58
Відділення за адресою: Київ, вул. Тулузи, 3-А
Виникла необхідність дещо уточнити безпосередньо у відділенні у м. Київ, вул. Тулузи 3-А. На гарячій лінії надали телефон, який до речі не відображений ніде на сторінці відділення. У спілкуванні з оператором гарячої лінії цей телефон підтвердили. Але він не відповідає. А їздити кожного разу через незначні речі вкрай незручно. Ось така біда.
Вважаю нонсенсом в наш час відсутність контакту з організацією, якій довіряєш свої кошти.
Дуже прошу персонал банку відповісти, яким чином відбувається комунікація онлайн!
«Профессионализм» киевских айтишников Ощада — это дно. Позор вашему приложению! Вы там в Киеве вообще мышей не ловите? Своими обновлениями вы превратили банковскую выписку в хаотичный квест. Человек заходит, видит баланс, рассчитывает свои деньги, а вы списываете суммы задним числом через два дня! Прикрываетесь терминами «клиринг» и «бюджетные периоды», потому что руки растут из одного места и вы не способны настроить отображение по дате авторизации и блокировки. Из-за вашей лени и кривого кода люди должны с валидолом пересчитывать баланс, пока под шумок через ваши хваленые шлюзы вроде RozetkaPay улетают левые списания и донаты. Ваша шкурка вычинки не стоит ломаного гроша. Полная профнепригодность столичной IT-команды. Удаляю этот позор и перехожу в банк, где программисты умеют делать выписку для людей, а не для галочки в отчетах!
VladVadVarl59 28 травня 2026, 11:10
Відділення за адресою: Одеса, вул. Колонтаївська, 8
Звернувся у Відділення 10015/0602 (вул. Колонтаївська, 8, ОДЕСА) з метою отримання спадщини за вкладом на ощадкнижці, отримав відмову — сказали, що це розпорядження Кабміну України.
Țhè Ķrîsťyňâ 26 травня 2026, 22:08
21 травня я запідозрила, що у чоловіка знімають гроші з карти онлайн. Пройшовши індетифікацію в пенсійному фонді я звернулась в ощадбанк.Чоловік загубив номер мобільного оператора і не міг зайти.На моі питання чи заблокована карта працівники відповідали, що треба пройти ідентифікацію в пенсійному фонді, нащо я відповіла, що я пройшла в пенсійному фонді.Другий раз я повідомила, що маю підозри, що з моі карти знімають гроші, що чоловік загубив карту мобільного оператора.Бескінечно ми дзвонили разів пʼять вони просили надати, то номери банківських карт, то номкр паспорта, або індефікаційного номера.Після цих бескінечних дзвінків і надання даних (бо усі документи у чоловіка присутні паспорт індефікаційний номер і банківські карти), працівники колл центру після надання даних говорили, що не чують нас, щоб не робити відеоіденфікацію по відеозвʼязку, або сказали приіхти за кордону і прийти з паспртом у ввділення, або мати карту мобільного украінського оператора.Мій чоловік інвалід.Ми знаходимось в дочки закрдоном, у нього не має ноги, зараз він взагалі не може ходитиШахраі зняли з його карти 100 тисяч гривень.Працівники кол центру знущаються і не можуть провести відеоіндефікацію по телефону.Я зберігаю гроші в іншому банку.Я також загубила карту мобільного оператора.Мій банк дозволив зайти через емейл, а також вночі в другій годині ночі зробили відеоіндефікацію по відеовиклику.Потім мій банк ще три рази мені писав чи я змогла зайти в онлайнбанк.В той час, як шахраі, знімають гроші, ощад не дозволяю пройти, щоб ми подивились чи дійсно гроші зняли або надати виписки.Через пару днів я купила онлайн чоловікові карту мобільного оператора .І знову бескінечні дзвінки в ощадбанк, щоб пройти відеоіндефікацію .І знову ми вас не чуємо або прийдіть в банк.Після числених дзвінків якось нам дозволили пройти індетифікацію на другий день.Але знову забули прислати пароль на відеоіндефікацію.Знову бескінечні дзвінки і ми вас не чуємо і прийдіть в банк з паспортом.в мого чоловіка сильні болі і йому 64 роки і заставити йог сидіти і надавати дані по 10 раз бо він є власник ом карт.зранку була індетифікація яка виглядала, як питання для обвинувачуваних.Мого чоловіка спитали чи він сам в кімнаті, якщо він не сам то вони перервуть дзвінок.Я не зрозуміла цього, чому він має бути сам в кімнаті при відеоіндефікацію.Коли мій чоловік має проблеми з здоровʼям і я його офіційний опікун.Я ітак дивуюсь у нього проблеми з памʼятю як він назвав усе номер паспортаі усе.Йому сказали робити фото з кожною сторінкою папорта.в мому банку я зробила тільки з одною сторінкою в ще перепитала оператора чи усе добре.Оператор відпові, що цього достатньо.Мій чоловік лишився без грошей у цьому банку і знущаннями операторів колл центру.він не зміг зайти онлайн, бо знову виникла проблема з ощадбанком.Не приходить дзвінок від ощадбанку для вавторизаціі і входу в ощадбану, а ссмс паролі приходять коли я авторизуюсь по номеру на розмову з ними.Ощадбанк не хоче дзвонити в роумінг і витрачати грошей.Зверніться в Киівстар, що ви не отримуєте дзвінки.Я безсила протів цьогу знущання.Написала скаргу на ощадбанк.Мій чоловік не може зайти в банк, також вони не повідомляють чи були зняті гроші.Оминайте цей банк
Kiel Lewis 25 травня 2026, 16:22
Прислали письмо 2 месяца назад что закрывают мой счет, заставили прийти в отделение и написать заявление о том, чтоб мои деньги со счета перевели на мои реквизиты в другом банке.По прошествии двух месяцев никаких денег мне не перевели, и начинают рассказывать чтобы я опять приходил в отделение.Самый конченный банк в стране
kvitochka17 20 травня 2026, 14:38
Менеджер по роботі з клієнтами Валерій не в курсі, що таке особисті кордони, і що клієнт приходячи до банку має обслуговуватись офіційно і без фамільярностей, бо я приходжу в ДЕРЖАВНУ ФІНАНСОВУ УСТАНОВУ, а не до нього додому, тому на мою вілповідь що документів немає, є Дія, відповідь не повинна звучати — «А ви що, не знали куди ви йдете?» це по перше. А по друге, про банківську таємницю тут не чули, я навіть не здивуюсь якщо в співробітників є чат куди вони скидають «невдалі», мʼяко кажучи, фото клієнтів із дистанційної фото ідентифікації, де хочу зазначити НЕ ПИШЕ, що ці фото десь будуть використовуватись і що стиль мого одягу має бути діловим. На те, це і є віддалена дистанційна фотореєстрація, що я можу сидіти в піжамі з розстібнутим верхнім ґудзиком, бо я ВДОМА, а ще в мене дитина грудна і це звичний мій домашній лук! Я не в білизні, я не гола, я ніде не засвітила груди, але це фото ВАЛЕРІЙ вирішив засвітити на все відділення і привселюдно за соромити мене фразою «ну таке не годиться». Валерій мабуть ніколи глибокого декольте не бачив, або вирішив самоствердитися за мій рахунок — не знаю. Але йти у ваше відділення, де не має ніякого офіційного відношення, бажання більше не маю!

Курс валют в Ощадбанку

Курс валют в Ощадбанку

Головна / Банки України 🏦 / Ощадбанк 💰 / Відгуки про Ощадбанку 📝
На сторінці ви можете ознайомитись з відгуками про Ощадбанку, а також залишити коментар про свій досвід співпраці з банком. Відгуки клієнтів, допоможуть вам вирішити, в якому банку краще розмістити депозит, взяти кредит готівкою, відкрити рахунок або просто обміняти валюту. Якщо банки не дають вам кредит, візьміть позику онлайн в мікрофінансових організаціях України.