×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
Для того, щоб залишити відгук, потрібно увійти або зареєструватися
не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
dimonchik7777 1 грудня 2020, 22:32
Мошенница осторожно!!!
карта 5354 6630 0355 4991
просит предоплату и исчезает
063 280 2502 ее номен
не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
51087127712 1 грудня 2020, 18:17
Нещодавно встановив собі нову версію додатку Еко-банк. Ввів невірно пін-код при авторизації і картка миттєво заблокувалась. Звернувся у відділення (як було написано у повідомленні додатку), але у відділені мені сказали, що в їхній системі моя картка активна! Я здивувся, але за допомогою банківського працівника відновив свій пін-код і пішов додому. Вдома я зміг зайти в додаток використовуючи свіжий пін-код, однак на рахунку я побачив 0.00грн!!! Я одразу звернувся в телеграм-підтримку, де мені пояснили, що сумма не відображається із-за того, що моя картка все ще заблокована. В результаті через телеграм-чат вдалось розблокувати карту і все поставити на свої місця :)… Але хвилювання були неймовірні, адже сума 5-значна на рахунку.
Отже, плюси:
+ швидка реакція онлайн-підтримки у телеграм-чаті
Мінуси:
— відсутність допомоги зі сторони відділення банку (як мені пояснила працівник, у них інша система, і деяку інформацію вони ни бачать, з чого випливає погані ІТ-рішення в банку)
— мобільний додаток — не розумію, навіщо все одразу блокувати, а потім давати можливість зайти і відображати 0.00грн? при чому без будь-яких пояснень
На мою думку, банку необхідно якнайшвидше змінити керівництво ІТ-департаменту!!! В сучасному світі інтернет-банкінгу більшість клієнтів користуються іменно цифровими рішеннями, які мають бути на високому рівні
YevhenIvanovich 1 грудня 2020, 10:43
Банк який просто руйнує уявлення о Роботі банківської системи в Україні. Цей бАНК мені було нав’язано для отримання заробітної платні – і почалось. За 3+ років звернення на гарячу лінію по питанням роботи банку це НЕЧТО- з початку вам кажуть ні кому не розповідайте свій дані, а через хвилину (якщо ваш дзвінок не перервуть ) оператор-консультант буде вимагати від вас ваші ПІБ, паспортні дані, місце реєстрації і на всі мої зауваження та наголошення що вони (представники банку) діють як шахраї та не мають права вимагати по телефону вищезазначену інформацію вам дадуть відповідь, що обслуговувати вас не будуть!!! ЯКЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ!!! Я телефоную декілька місяців в день отримання заробітної платні або в наступний день повідомити та дізнатись причину ЧОМУ я не можу зняти СВОЇ кошти!!! Чому банкомати УКРГАЗБАНКА повертають мою картку та пишуть що немає коштів??!!! Вчорашня «РОЗМОВА» зі співробітницею ОКСАНОЮ тривала 11 хв.- НІ про що –тільки мої дані, по вирішенню проблеми-вони не бачать щоб я користувався банкоматом—А як вИ побачити- коли банкомат повертає мою картку????!!! Декілька місяців поспіль я знімаю сою заробітну платню в банкоматах ПАРИВАТБАНКУ- але тільки по 1000 грн за раз, що приводить до формування черги за мною!!! Виникає обґрунтоване ПИТАННЯ: за що ці «професіонали» кожного місяця зписують з моєї зарплатної картки 7 грн за обслуговування!!! Яке обслуговування??? Вчора обійшов 3 банкомата та ні в одному з них ні було грошей!!! 40 хв. Потраченого часу обидної перерви – відповідно зіпсований настрій та неможливість вчасно оплатити навчання доньки.
УКРГАЗБАНК сама непрофесійна фінансова установа, але ж хтось так лобіює розвиток! Краще повчились в інших! (хоча це даремно)
Dariel 1 грудня 2020, 9:07
Были частые проблемы с данным банком, по этой причине сразу все деньги которые поступают на счет перевожу на карту другого банка с которым таких проблем не наблюдается.
Захожу писать отзыв и сразу же вижу мою проблему которую уже описали ниже:
Пытаясь зайти сегодня в приложение — это сделать не удается, так как входил всегда с отпечатком пальца, а сегодня надо ввести последние 4 цифры караты и так же пин — и это все после входа по отпечатку, хочется задать вопрос тем кто отвечает за приложение — у вас там все в порядке с логикой? Если вы не понимаете как и что сделать, даю подсказку: посмотрите приложения топ 3 банков в рейтинге НБУ и как они должны работать! Почему с ними нет не каких проблем, а у вас одни проблемы.
Ладно попытался поговорить с оператором, 13 минут ждал на линии отвечал на все вопросы, а ответ один нужно идти в банкомат и там ввести пин (либо в отделение банка). Это все хорошо конечно когда есть такая возможность, но когда на сутках на работе и нет возможности это сделать, а деньги перевести надо срочно это… цензурных слов нет для выражения!
vorelnik 29 листопада 2020, 19:12
Сегодня при попытке входа в уже ранее авторизированное приложение ЭКОБАНК, которым я активно пользовался до этого, мне внезапно всплыло окошко с предложением ввода последних 4 цифр моей любой карты, затем попросило ввести пин код к карте, ввел коректный пин код, приложение попросило поменять пин код в целях безопасности через смс или обратиться в отделение банка, я попытался ввести 4 последние цифры уже другой свойей карты и пин код к ней, приложение также попросило поменять пин код в целях безопасности через смс или обратиться в отделение банка, я попытался. Я разгогинился в приложении, прошел заново авторизацию и приложение снова попросило ввести 4 последние цифры карты и пин код к ней, ввел коректные данные и приложение мне сообщило что мой аккаунт заблокирован и мне нужно обратится в отделение банка.
Нахожусь я в другой стране, разумеется обратится не могу и не смогу еще долгое время. Звонил оператору, оператор рассказала что я якобы ввел неправильный пин код к карте, других вариантов как обратится в отделение не нашлось для меня, слушать о моих проблемах и тем более вникать в них оператор не хотела и сама завершила разговор со мной, хотя я разговаривал максимально коректно.
Ранее также были проблемы в работе с банком, при авторизации в приложении ЭКОБАНК банк присылал в смс вместо кода строчку символов примерно такого вида «IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII» при обращении к оператору мне сказали что это «зашифрованный код» и для того чтобы приложение его считало сим карта с финансовым номером должна быть в телефоне на котором установлено приложение а также приложению должено быть разрешено чтение смс. Проблема собственно в том что это единственный банк который выдает такие приколы, во всех других банках мне приходит код который я самостоятельно могу ввести в приложение. Я очень возмутился тому что банк указывает мне в каком телефоне я должен держать свою сим карту и требует давать разрешение на чтение моих личных сообщений приложению ЭКОБАНК.
Очень огорчен таким наплевательским отношением к клиенту а также неориентированность на индивидуальные потребности и проблемы клиента.
В случае если проблема не решится я прийду в отделение банка не за разблокировкой приложения а с просьбой полного закрытия всех счетов, очень конечно огорчен что банку на меня нас…
не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
l1on 29 листопада 2020, 16:38
Відділення за адресою: Київ, пр-т Бажана, 10
Заробітну плату за роботу у виборчій комісії мені в безаальтернативному варіанті запропонували отримати лише перерахунком на картку «Укргазбанку», хоча я вже маю картки їнших державних банків.
Після низки поневірянь нову картку мені оформили, видали і активували.
При видачі картки керуюча відділенням № 370 в м. Києві запевнила мене, як і інших членів ДВК, які в цей день також отримували картки, що після їхньої активації гроші можна буде зняти в банкоматах БУДЬ-ЯКОГО БАНКУ БЕЗ КОМІСІЇ.
В інтерненті теж зазначається, що «Укргазбанк» має більше десятка банків-партнерів, в банкоматах яких можна знімати гроші з карток «Укргазбанку» БЕЗ КОМІСІЇ.
Зважаючи на те, що банкомати «Укргазбанку» розташовані в Києві дуже нерівномірно і поблизу мого дому їх немає, я вимушено спробував зняти свою зарплатню в банкоматі «Приватбанку» (одного зі списку банків-партнерів). При знятті готівки на терміналі висвітилася інформація, що «Приватбанк» комісії за операцію не бере.
АЛЕ ЇЇ ВЗЯВ «УКРГАЗБАНК», причому 4,5 % від знятої суми. Якщо до цього додати ще й обов'язкову місячну комісію «Укргазбанку» 7 грн. (або 1,5 % від суми зарплатні, яка була перерахована наи картковий рахунок), то загалом ДЕРЖАВНИЙ банк на рівному місці зняв 6% суми ДЕРЖАВНИХ зарплатних грошей лише за те, що передав їх працівнику!
Що ж маємо в «сухому залишку»? Приблизно 24 робочі години роботи в дільничій комісії тобто (3 звичайні робочі зміни) були оплачені державою на рівні приблизно 160 грн. за зміну (і це без урахування фактично понаднормової роботи, яка має оплачуватися в подвійному розмірі). Це при діючій зараз в Україні мінімальній зарплаті 238 грн. за зміну — тобто в півтора рази більшій, ніж заплатили членам ДВК.
Але й цього державі виявилося замало: тут втрутився ще й ДЕРЖАВНИЙ банк в якості посередника, щоб зняти ще й собі «вершки».
Хіба це нормально?
Укргазбанк
Відповідь банку
30 листопада 2020, 22:43
Добрий день!
Банк готовий проаналізувати описану Вами ситуацію, але для аналізу нам потрібні конкретні дані, необхідно ідентифікувати клієнта банку. Просимо Вас зареєструвати звернення (скаргу) одним з наданих способів:
— на офіційному сайті банку через форму зворотного зв'язку за посиланням https://www.ukrgasbank.com/contacts/complaints_and_offers/.
— зателефонувавши до цілодобової клієнтської підтримки АБ «УКРГАЗБАНК» за телефонами 0 800 309 000 (безкоштовно), 358 — короткий номер з мобільного телефону, 044 — 494 — 46 — 50, 044 — 590 — 49 – 99.
Julia1570 28 листопада 2020, 11:01
Якщо у вас є вибір який обрати банк, то цей банк не раджу. Нажаль керівництво компанії де я працюю, не дало мені такої можливості. Скільки користуюсь послугами цього банку, ні разу не відчула не одної переваги. Їхній мобільний додаток взагалі повне г… Якщо хочеш перерахувати кошти на іншу карту, це мають зорі на небі скласти відповідну послідовність, бо таке везіння треба заслужити…
Укргазбанк
Відповідь банку
30 листопада 2020, 22:45
Добрий день!
Банк готовий проаналізувати Ваше звернення, але для аналізу нам потрібні конкретні дані, необхідно Вас ідентифікувати. Просимо Вас зареєструвати звернення (скаргу), зазначивши деталі та проблеми, які виникли під час Вашого обслуговування, одним з наданих способів:
— на офіційному сайті банку через форму зворотного зв'язку за посиланням https://www.ukrgasbank.com/contacts/complaints_and_offers/.
— зателефонувавши до цілодобової клієнтської підтримки АБ «УКРГАЗБАНК» за телефонами 0 800 309 000 (безкоштовно), 358 — короткий номер з мобільного телефону, 044 — 494 — 46 — 50, 044 — 590 — 49 – 99.
naychnyi 28 листопада 2020, 9:35
Відділення за адресою: Харків, вул. Космічна, 20
Так получилось что находясь в командировке я зашел в магазин и при расчёте картой узнал что на счету нет средств. зашел в приложение экобанк и был удивлен. вместо 4850грн у меня МИНУС 1150… ну хорошо были наличные. а так находясь в другом городе и ещё в минусах очень неприятная ситуация. звонок в службу поддержки трем разным операторам ничего не дал. Пришлось ехать в Харьков в отделение на ул.космической. кстати карта у меня зарплатная. Оператор Оксана очень внимательно отнеслась к моей проблеме. распечатка счёта. просмотр приложения на двух телефонах.… вообщем час с лишним два оператора так и не нашли куда делись деньги.но предположили что произошел двойной съём денег мегабанком. там 3го числа снимались суммы 1000 и 5000грн. и мега банк снял и 3го числа и потом 11го загнав меня в долг. вообщем взяли у меня заявление. Оператор Оксана оставила свой контактный телефон. мы созванивались. она подтвердила что действительно произошел сбой у мегабанка и они обещают вернуть деньги. но долг то висел. пришли мне командировочные деньги на счёт и с них тут же списали долг.… звонил я и в мегабанк. там признали что такая проблема существует и деньги вернут. и таки вернули через неделю. позвонила Оксана и обрадовала что всё в порядке и деньги на счёт поступили. стало быть моё обращение в банк было под контролем. так что спасибо банку ну и конечно Оксане. надо как нибудь будет заехать в банк с шоколадкой
Укргазбанк
Відповідь банку
30 листопада 2020, 23:04
Добрий день! Висловлюємо Вам подяку за звернення щодо якості роботи нашого банку та небайдужість до питань, що виникають.
не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
Anton Chyrkov 27 листопада 2020, 20:48
У пожилого дедушки во время карантина истек срок действия карты. через дурацкое приложение ничего нельзя сделать. и теперь нужно неходящему пожилому человеку ехать 40 мин в маршрутке и простоять в разгар эпидемии в очереди чтоб перевыпустить карту. спасибо за сервис, буду всем рассказывать
Укргазбанк
Відповідь банку
30 листопада 2020, 22:49
Добрий день!
Банк готовий проаналізувати описану Вами ситуацію, але для аналізу нам потрібні конкретні дані, необхідно ідентифікувати клієнта банку. Просимо Вас зареєструвати звернення (скаргу) одним з наданих способів:
— на офіційному сайті банку через форму зворотного зв'язку за посиланням https://www.ukrgasbank.com/contacts/complaints_and_offers/.
— зателефонувавши до цілодобової клієнтської підтримки АБ «УКРГАЗБАНК» за телефонами 0 800 309 000 (безкоштовно), 358 — короткий номер з мобільного телефону, 044 — 494 — 46 — 50, 044 — 590 — 49 – 99.
не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
l1on 27 листопада 2020, 11:41
Відділення за адресою: Київ, пр-т Бажана, 10
Нарешті після багатьох звернень та нагадувань протягом двох днів банк картку активував!
Думаєте, хтось передзвонив, щоб вибачитися за створені проблеми? Напевно я забув, щл живу не в США або Великобританії…
Укргазбанк
Відповідь банку
30 листопада 2020, 22:57
Добрий день! Приносимо вибачення за спричинені незручності. Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю та те, що незручності, які виникли під час Вашого обслуговування, не вплинуть на Ваше ставлення до АБ «УКГАЗБАНК».
vink 26 листопада 2020, 15:55
Відділення за адресою: Київ, вул. Басейна, 11
24.11.2020 звернулася у відділення №60 м. Києва для повного зняття коштів з рахунку та послідуючим його закриттям. По-перше: довелось довго чекати оформлення документів, враховуючи, що клієнтів окрім мене у відділенні більше не було. По-друге: після зняття неповної суми коштів з рахунку, не пояснивши навіщо залишилося на рахунку 3 грн., працівник банку, Артем Безвершенко, запевнив мене, що рахунок точно буде закритий після відвідування мною каси. Через деякий час прийшла смс із залишковим балансом на моєму рахунку. На номер телефону відділення мені так і не вдалось додзвонитись (посилаючись на неправильно набраний номер, повторюсь неодноразово!), мені довелось знову їхати в те саме відділення для уточнення інформації про залишок і закриття рахунку. На цей раз я була 4-та в черзі (знову витрачений час через чиюсь некомпетентність) і так і не отримала логічного пояснення в потребі залишкового балансу. Та переконалася в існуванні своєї заяви на закриття рахунку. Висновок: НЕ РЕКОМЕНДУЮ!!! нікому мати справу з «Укргазбанком».
Укргазбанк
Відповідь банку
27 листопада 2020, 22:44
Добрий день! Ваше звернення прийнято Банком для опрацювання. Про результати опрацювання Ви будете повідомлені додатково.
Проблема вирішена
l1on 26 листопада 2020, 11:56
Відділення за адресою: Київ, пр-т Бажана, 10
Щодо сервісу напевно найгірший банк, з яким мені доводилося мати справу. І найгірший державний банк.
Отримання зарплатної картки у відділенні № 370 м. Києва у мене зайняло приблизно 3 (!) години: понад 2 години чекання у черзі і потім 40 хвилин (!!!) у відділенні шукали (?) мою картку.
Через добу (!) після отримання картка досі не активована, а обіцяна СМС з пін-кодом досі не надійшла — тобто карткою користуватися не можливо.
Укргазбанк
Відповідь банку
27 листопада 2020, 22:40
Добрий день! Висловлюємо Вам подяку за звернення. Сподіваємося, що незручності, які виникли під час Вашого обслуговування, не вплинуть на Ваше ставлення до АБ «УКГАЗБАНК».
vsii 24 листопада 2020, 19:51
Мобильное приложение практически никогда не работает, если вы захотели зайти в электронный банкинг с компьютера, нет, он только с телефона!!! Коммунальные платежи хотите заплатить, это тоже не с этим банком. Зато, если дополнительные комиссии!!! или ограничения по карте — это да!!! Мне на телефон приходят смс чужой карты, шесть раз обращалась в банк — реакции -о. Банкоматов — мало, в других снять — проблема.
В общем, если вам нужны бесконечные проблемы и отвратительное обслуживание — тогда вам в Укргазбанк.
Укргазбанк
Відповідь банку
26 листопада 2020, 22:09
Добрий день!
Банк готовий відповісти на Ваші питання, але для аналізу нам потрібні конкретні дані, необхідно Вас ідентифікувати. Просимо Вас зареєструвати звернення (скаргу), зазначивши деталі та проблеми, які виникли під час Вашого обслуговування, одним з наданих способів:
— на офіційному сайті банку через форму зворотного зв'язку за посиланням https://www.ukrgasbank.com/contacts/complaints_and_offers/.
— зателефонувавши до цілодобової клієнтської підтримки АБ «УКРГАЗБАНК» за телефонами 0 800 309 000 (безкоштовно), 358 — короткий номер з мобільного телефону, 044 — 494 — 46 — 50, 044 — 590 — 49 – 99.
Svetlana Kravchuk 24 листопада 2020, 14:14
Добрый день, хочу поделиться печальным опытом сотрудничества с Укргазбанком – 03.04.2019 я получила 1 (одну) карту для зачисления суточной зарплаты за участие в выборах. Карту решила использовать как сейф для зарплаты, т.е. зачисленные деньги (358 грн.) не снимать, а воспользоваться ними при необходимости. По договору смс-информирование подключено. Каждый месяц получала смс с начисленным % на остаток средств. В августе смс приходить перестали, но я не печалилась, потому что суммы там были копеечные, и эти сообщения ценности не представляли. В ноябре 2020 ожидая зачисления средств за очередные выборы, совершенно случайно я выясняю, что на карте 0 грн. Набираю 14.11.2020 КЦ – бесполезный разговор ни о чём – они ничего не видят, ничего не знают, отправляют в отделение.
Получив информацию от ОВК, что все средства уже перечислены в банки для оплаты, 17.11.2020 в 22:12 набираю КЦ и в ответ слышу, что они снова ничего не видят и не знают по зачислению средств, нужно взять выписку в отделении и снова к ним перезвонить – оформить жалобу!… Каким образом передать выписку неизвестно. Но видят, что мне уже оформили новую карту (вторую) для получения зарплаты за текущие выборы в октябре. На вопрос кто оформил – ответили, что, наверное, это был представитель избирательной комиссии…. Но на ней тоже денег пока нет, поэтому мне нужно поехать в отделение на Титова, 11 и только там сотрудник отделения владеет информацией, когда мне будут зачислены деньги… Этот вопрос я уточняла несколько раз и в ответ слышала, что именно в отделении мне скажут, когда придут деньги.
19.11.2020 я приехала в данное отделение услышала от менеджера следующее:
1. В феврале 2020 года у них изменились условия по картам – если счёт не активен, то банк снимает каждый месяц 100 грн за обслуживание, при этом движение по счёту у меня было, т.к. каждый месяц зачислялись 1-2 грн (процент на остаток). О том, что в феврале изменились условия – банк не потрудился проинформировать ни в смс, ни в приложении, ни в мессенджерах. То есть, про плюс 1-2 грн информируют, а про минус 100 грн не могут!!! Поэтому за последние несколько месяцев банк попросту молча воровал деньги с моей карты, пока её не обнулили.
Когда к нам подошел руководитель отделения, то оказалось, что условия не менялись, они такие были с первого дня оформления карты, только менеджер Золотухина Елена Юрьевна не удосужилась при оформлении карты мне об этом сообщить. НЕСТЫКОВКА!!!
2. Вторая карта оказывается тоже на меня оформлена, только не перед этими выборами, а ещё в апреле 2019 года, оформлена потому что такие условия банка – оформлять две карты одновременно. Но на руки мне была выдана одна! На вопрос «Где же моя вторая карта?» ответили «Либо в отделении лежит, либо её уничтожили уже.» Почему-то Золотухина Елена Юрьевна решила мне её не отдавать… Но КЦ уверял меня, что карта только вот оформлена… Ни в приложении, ни в Личном кабинете вторая карта не отображается. Какие по ней условия мне неизвестно, и не начислялось ли по ней мне за обслуживание тоже не понятно.
3. Про зачисление оплаты за текущие выборы менеджер отделения знать не знает и почему оператор отправила меня в отделение по этому вопросу он ответить не может. «Оператор могла высказать предположение услышав разговор коллег…»
Потрачено больше часа моего времени в отделении + дорога…около 30 минут разговора с КЦ, операторы которого ничего не знают и не видят, высказывают свои предположения и отправляют клиента куда-нибудь, лишь бы не решать вопрос, т.к. у них нет общего алгоритма, Базы знаний, и правил обслуживания клиентов. Постоянно перебивать клиента, повышать голос и высказывать предположения – я считаю, что это уровень базара-вокзала, а не банка.
Итого:
Деньги со счёта сняты банком без уведомления клиента об изменениях условий и о списании средств – это ВОРОВСТВО!!!
При оформлении — странное поведение менеджера: оформляет две карты – выдаёт одну, вторую себе на память оставила.
Оператор КЦ выдаёт одну инфу, менеджер банка – вторую, руководитель отделения – третью.
У меня сложилось впечатление, что я обратилась не в Финансовое учреждение под названием БАНК, а в обычную шарашкину контору, в которой работают фантазёры – что хотят то и говорят.
Вопрос к банку — на каком основании, не проинформировав клиента, снимаются с карт деньги??? Просьба вернуть!!!
При разговоре 23.11.2020. оператор КЦ порекомендовал выписку оставить себе на память или выбросить, т.к. им она не нужна…и снова вопрос «Зачем оператор КЦ 17.11 отправила меня в отделение за выпиской…»
Пожелание – создать единую Базу знаний и проводить тренинги для сотрудников, а не смешить людей таким отношением к клиентам.
Рекомендация — ни в коем случае не становитесь клиентом данного банка, если Вам не нужно потерять деньги, время и нервы.
Посыл ко всем нынешним клиентам данного банка: проверьте свои карты – там возможно уже 0 грн, А ТАКЖЕ ПЕРЕХОДИТЕ В ДРУГИЕ БЛАГОПОЛУЧНЫЕ БАНКИ С ХОРОШЕЙ РЕПУТАЦИЕЙ!!!
Укргазбанк
Відповідь банку
25 листопада 2020, 19:12
Добрий день! Ваше звернення прийнято Банком для опрацювання. Про результати опрацювання Ви будете повідомлені додатково.
RuslanaSN 23 листопада 2020, 19:42
Добрий вечір! В минулому році я приймала участь у виборах. За які я отримала кошти (близько 350 грн) як член комісії на карту газ банку. Так як я відразу не зняла кошти, мені щомісячно нараховувались відсотки по депозиту по 1чи 2 грн в місяць. Про що мені надходили повідомлення на мій мобільний. Я не поспішала знімати кошти, тримала їх, як говориться, на всякий випадок. Вчора 19.11.20 хотіла зняти кошти. Прийшла у відділення банку. Яке було у мене здивування- у мене на рахунку 172 грн. Щомісячно банк знімав по 100 грн, так як я не користувалася картою, не робила операцій по рахунку!!! У мене встигли зняти 300 грн. Тобто, я заробила нещасні 350 грн, які банк у мене вкрав. Жодного повідомлення про списання 100 грн щомісячно не надходило!!! Я хочу справедливості!!! Віддайте мені мої чесно зароблені гроші!!!
Укргазбанк
Відповідь банку
25 листопада 2020, 12:45
Добрий день! Обслуговування рахунків в Банку здійснюється на умовах обраного клієнтом тарифного плану. Ознайомитися з актуальними тарифами Ви можете на офіційному сайті Банку за посиланням https://www.ukrgasbank.com/private/card_and_current_accounts/cards/tariffs/. Є ряд тарифних планів, відповідно до яких за розрахункове обслуговування неактивного поточного рахунку та оформлення документів під час такого обслуговування передбачено щомісячну комісію у розмірі 100,00 грн. Неактивним вважається поточний рахунок, по якому протягом 12-ти місяців не проводилися розрахунково-касові операції (операції, ініційовані клієнтом). Комісія утримується щомісячно договірним списанням, починаючи з 13-го місяця у разі відсутності активності за поточним рахунком. Якщо залишок на поточному рахунку менше встановленого розміру комісії, комісія встановлюється в розмірі залишку на даному поточному рахунку.
У разі необхідності отримання більш детальної або додаткової інформації просимо звертатися до цілодобової клієнтської підтримки АБ «УКРГАЗБАНК» за телефонами 0 800 309 000 (безкоштовно), 358 — короткий номер з мобільного телефону, 044 — 494 — 46 — 50, 044 — 590 — 49 – 99.
Проблема вирішена
4535 23 листопада 2020, 6:12
Обслуживание в банке отвратительное. Более 35 лет работаю бухгалтером. Такого обслуживания не припомню. Для того, что бы получить наличные по чеку предприятия, не хватает 3-х часов времени. Начальник отделения в г. Одесса ул Днепродорога 120, хамка невыносимая. По 3 раза переписывала документы из-за каких -то надуманных проблем. Сами сотрудники документы оформить с первого раза не могут. Заявление на получение чековой книжки сами испортили и потом просили заменить. Чековую новую выписывали, тоже сами же сделали ошибку. 3 раза была в банке и каждый раз вытрепали нервы. Прийти в банк к 14 часам и уйти в 17 часов и не получить деньги по чеку!!! и ехать на следующий день снова… Это ужасно.
Укргазбанк
Відповідь банку
24 листопада 2020, 18:44
Добрий день! Ваше звернення прийнято Банком для опрацювання. Про результати опрацювання Ви будете повідомлені додатково.
Оформил карту для личных нужд. Оформление быстрое карта платная 50 гривен и также каждый перевыпуск карты. После трёх дневного пользования картой, служба безопасности заблокировала её потому что, ей не понравилось на каких сайтах я совершаю покупки, или платежи!!!
Укргазбанк
Відповідь банку
24 листопада 2020, 18:46
Добрий день! Ваше звернення прийнято Банком для опрацювання та передано відповідному структурному підрозділу. Про результати опрацювання Ви будете повідомлені додатково.
Yaroslavdm 21 листопада 2020, 17:05
Медленно, 3 раза туда ездил с товарищем, только на 3 раз все же дошла до него очередь на снятие средств. На улице ужасно холодно, зашел что бы подождать его внутри, а меня просто выгнали! Что это за отношение к клиентам?
Укргазбанк
Відповідь банку
24 листопада 2020, 18:41
Добрий день!
Щодо очікування черги на вулиці просимо з розумінням поставитися до заходів, які здійснюються Банком в умовах запобігання поширення коронавірусної інфекції. Одним з таких заходів є обмежена кількість відвідувачів у відділенні Банку згідно рекомендацій, отриманих від Національного банку України.
Щодо причин повільного обслуговування для аналізу ситуації просимо надати більше детальну інформацію (мета візиту, дата та орієнтовний час візиту).
Проблема вирішена
Анна Шевченко 20 листопада 2020, 15:53
В связи с работой на выборах в территориальной комиссии окружная комиссия через свою бухгалтерию оформила карту в этом банке для получения зарплаты от государства ( суточные и премиальные). А теперь проблема в точ, что закрыть карту я могу только на другом конце города. Ну как так??? Якобы там где была открыта там и закрывать. На компромиссы банк не идет. Готова была заплатить за закрытие в другом отделении но нет. А если не закроют то этот сволочной банк ещё и денег на мне заработает. Так как если карта не закрыта то плати денежки не зависимо от того пользуюсь я или нет. Вобщем это издевательство какое то. Я между прочим работающий человек и не могу тратить время на поездку в другой конец города.
Укргазбанк
Відповідь банку
23 листопада 2020, 17:58
Добрий день! Сьогодні було встановлено з Вами зв`язок та досягнуто домовленості про зустріч для закриття рахунку. Очікуємо Вас у відділенні АБ «УКРГАЗБАНК» за адресою м. Харків, вул. Космічна, 20.
Полезный комментарий
Анна Шевченко 27 листопада 2020, 16:20
Спасибо огромное за решение проблемы. А то без жалобы сотрудники укргазбанка по ул. Космическая 20 работать отказывались
не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
panoo 16 листопада 2020, 11:03
Шахраї за номером карти 5354 6630 0376 9250
Сайт domsad
Укргазбанк
Відповідь банку
17 листопада 2020, 12:57
Добрий день. Зазначена Вами платіжна картка не належить АБ «УКРГАЗБАНК», платіжна картка емітована АТ «ОКСІ-БАНК»

Курс валют в Укргазбанку на сьогодні

Валюта Купівля Продаж
USD 28.430 28.630
EUR 34.000 34.300
RUB 0.3000 0.3800
Всі курси банку

Курс валют в Укргазбанку на сьогодні

Валюта Купівля Продаж
USD 28.430 28.630
EUR 34.000 34.300
RUB 0.3000 0.3800
Всі курси банку
Реклама
Головна / Банки України 🏦 / Укргазбанк 💰 / Відгуки про Укргазбанку 📝
На сторінці ви можете ознайомитись з відгуками про Укргазбанку, а також залишити коментар про свій досвід співпраці з банком. Відгуки клієнтів, допоможуть вам вирішити, в якому банку краще розмістити депозит, взяти кредит готівкою, відкрити рахунок або просто обміняти валюту. Якщо банки не дають вам кредит, візьміть позику онлайн в мікрофінансових організаціях України.