×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
Для того, щоб залишити відгук, потрібно увійти або зареєструватися
перевіряється
Mivolix 12 серпня 2020, 22:44
Карта Про запас у меня уже больше года.Были депозиты и в других банках, при понижении ставок решила перевести деньги в этот Банк, в котором я и зарплату получаю.
Депозитная карта по реквизитам не пополняется картой другого банка, так как в Укргазбанке один счёт IBAN.
Пришлось переводить деньги на зарплатную, а уже с неё на депозитную.Так вот, при переводе со своей зарплатной карты на депозит в этом мобильном приложении мне блокируют обе карты!!! Сумма не такая большая, чья-то зарплата например, а для меня немалые деньги.Я просто в шоке, как так? Зарплатную карту???
Звонки на горячую линию не дают никаких результатов, придётся в своё рабочее время идти в банк, даже не знаю чем это теперь закончится.Я в ужасе просто, так как никогда с таким не сталкивалась.Какое право имели блокировать зарплатную карту?!
не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
Iana88 11 серпня 2020, 22:22
то что в других банках решается за 10 минут, тут решается пару недель. советую любой другой банк
не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
pararamapam 9 серпня 2020, 17:05
Мою маму и тётю развели на 3 тысячи гривен в общей сумме. Звонили в Укргазбанк, просили что бы заблокировали временно карту мошенницы, у нас спросили «а что мы должны сказать, если к нам позвонит собственница», мы попросили заблокировать временно, на время подачи заявления в полицию. И сказали что ничего не могут сделать, идите пишите в полицию заявление, только потом, когда получим уведомление от полиции, мы сможем заблокировать карту. Вот номер карты той мошенницы { 5355 0750 2656 7570 Запара Олена } она говорит что, её карта — Ощадбанка, но нам в банке сказали что это именно Укргазбанк
Что делать, помогите ‼️
yard 7 серпня 2020, 14:48
07.08 близько 14 години в касі банку робив обмін валюти, але за курсом який як виявляється знає лише персонал банку, тому що, на табло перед банком курс був 27,63 в середині банку на табло курс 27,63, на офіційному сайті укргазбанку курс 27,63, але вже в самій касі мені повідомили, що курс на справді 27,53 і він змінився після 12:00. На моє питання, — чому якщо курс змінився о 12:00 13:30 цього ніде не можна дізнатись крім як в самій кассі, я не отримав ніякої відповіді. Я вважаю, що це обман з ціллю зманіпулювати людиною, адже спочатку вас змушують вистояти в черзі, а потім тільки повідомляють реальний курс. Після того як я передав валюту для обміну, кассирка Шестопал Олена Миколаївна почала роздивлятись, нюхати, пробувати на смак купюри, після чого повернула мені одну і сказала, що не може її обміняти. На питання, — чому не можна обміняти, чи купюра фальшива, — мені відповіли, — що купюра оригінальна, але за смаковими якостями не підходить під внутрішні стандарти банку. Потім мене для чогось почали запитувати ім'я та номер телефону, назване мною ім'я касирці чимось не сподобалось, і вона вирішила, що може вимагати з мене інший варіант імені, або вона відмовить мені у послузі…

Укргазбанк, — це неадекватний персонал, і маніпулятивні, шахрайські схеми обману людей, користуйтесь його послугами якщо вам подобається такий підхід.
Andre3333 6 серпня 2020, 13:10
Доброго времени суток… У меня такое впечатление что банковские сотрудники не только не вежливые но и что решают сами что мне делать…
Ситуация такая- ночью регестрируясь на одном из сайтов мне заблокировали карту мотивируя мол тем что сайт мошенников… Да!!!??? Но как же так.? Ранее регестрируясь на нем было всё хорошо и без проблем мошенничества! Никто таких запретов не давал! Так вот теперь укргазбанк решает кому где регистрироваться и платить ???! А сотрудник который взял ночью трубку нехотя обьясняя не вежливо можно даже сказать послала.В ответ на то что я сказал что дело с ихнем банком больше не хочу иметь в ответ услышал ( ну и не надо). Да уж с такими темпами далеко пойдёте))). Так причина того что написал я потерял хорошую сумму денег из-за того что карты были блокированны… я в шоке.…
Valeriy55 1 серпня 2020, 19:33
Відділення за адресою: Ужгород, вул. Швабська, 70
Осуществлял оплату за машину. Отделение в г.Ужгород принесло только приятное впичатление. Очень быстро и качественно помогли в вопросе оплаты, отдельно доволен сотрудником Артёмом, в протяжении 10 минут на руках была квитанция. Персонал улыбчивый и приятный. Открыл даже дополнительную карту благодаря сотрудникам
bogunsp 31 липня 2020, 11:55
Итак являюсь клиентом банка с 2014 года в части размещения депозита. В июне месяце переоформил на новый строк. К депозитному счету банк эмитировал платёжную карту. В один прекрасный день пришло СМС о том, что карта выпущена и прыбила на о деления (правда на какое не уточнили). Через кол центр узнал номер отделения. Приехал, говорю хочу получить карту. Присаживайтесь, говорят в ответ. Ждите. Рабочих мест сотрудников 8 человек. Карты выдаёт один. При этом все свободны, кроме одного. Просидел в очереди больше часа. И это центральное отделение в г. Днепр. Разве нельзя более оперативно работать?
не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
0632420270 23 липня 2020, 18:26
5 травня 2020 року о 15:26 мені, на мій номер телефону – 0937041376, зателефонували з номера 380445904999. Той, хто телефонував, а це був чоловік, повідомив мене, що це Служба безпеки ПАТ АБ Укргазбанку, та що з мого карткового рахунку невідомі особи намагались зняти грошові кошти. Він також повідомив, що Служба безпеки ПАТ АБ Укргазбанку запобігла спробі незаконного заволодіння належних мені грошових коштів, але, щоб у майбутньому це не сталося знову, мені надішлють пароль, який я повинна їм назвати.
Я не зовсім зрозуміла, що вони хочуть від мене, оскільки ніколи у житті з цим не стикалась. Однак, на той момент, у мене й не виникло сумніву про те, що це можуть дзвонити шахраї, оскільки:
1. Вони відразу представились Службою безпеки саме ПАТ АБ Укргазбанку;
2. Вони не запитували жодних моїх особистих даних, або даних моєї картки;
3. Вони запевнили мене у тому, що вони вчинять дії, які призведуть до блокування моєї банківської картки з метою уникнути спробам зняти з неї грошові кошти.
З першого разу я не змогла продиктувати їм чотири цифри, які вони надіслали мені, тому через декілька хвилин вони знову надіслали мені якісь чотири цифри, які я повідомила їм, більше жодної інформації я їм не надавала та вони нічого і не запитували.
7 травня 2020 року я була у відділенні ПАТ Укргазбанку в м. Болград, яке розташоване в м. Болград Одеської області та розповіла про те, що трапилось співробітнику банку.
Економіст відділення банку Муравйова Діна Євгенівна перевірила мій рахунок та запевнила мене у тому, що все нормально, грошові кошти знаходяться на банківській картці, після чого вона ще раз заблокувала мої рахунки. Окрім того, я показала їй номер телефону з якого мені телефонували та вона відразу повідомила мене про те, що номер телефону 380445904999 є номером телефону Укргазбанку. Більш того, на моє прохання, вона набрала цей номер телефону зі свого стаціонарного телефону і після з’єднання мі разом впевнились у тому, що цей номер телефону дійсно належить ПАТ АБ Укргазбанку.
15 травня 2020 року я отримала смс-повідомлення на свій номер телефону 0937041376, про зарахування на мій рахунок авансу у розмірі 2300 грн., при цьому я відразу звернула увагу на те, що баланс грошових коштів був набагато меншим, ніж попередній від 24.04.2020 року, хоча я не знімала грошей зі своєї картки.
19 травня 2020 року я знову відвідала відділення ПАТ АБ Укргазбанку і тоді виявилось, що з мого рахунку знято грошові кошти у розмірі 71789,00 (сімдесят одна тисяча сімсот вісімдесят дев’ять) гривень.
У відділенні банку співробітники заповнили необхідні документи та запевнили мене у тому, що вся інформація і необхідні документи вони передадуть до головного офісу банку з метою проведення незалежного розслідування факту списання грошових коштів з моєї банківської картки.
Після того, у цей же день я побувала у відділенні поліції та написала заяву, а працівники відділення Укргазбанку склали необхідні для розслідування документи.
26 червня 2020 року у Відділенні ПАТ АБ Укргазбанку в м. Болград, керівником відділення мені була надана відповідь за результатами проведеного незалежного розслідування, згідно якої мені було відмовлено у поверненні грошових коштів.
При цьому згідно наданої відповіді від 26.06.2020 року банк поклав усю відповідальність на мене, звинувативши у передачі паролів, реєстрації у платіжній системі та інше.
Однак банком чомусь не досліджувались обставини телефонування мені саме з телефону Укргазбанку, банк взагалі не звернув уваги на те, що людина, яка мені телефонувала представилась співробітником Служби безпеки саме ПАТ АБ Украгазбанку, в мене ніхто не запитував особистих даних, або даних моєї банківської картки.
А отже виникає багато питань: Звідки у третіх осіб з’явилась інформація про мене, як клієнта банку, що, між іншим, становить банківську таємницю? Звідки у третіх осіб з’явились дані моє банківської картки? Чому не перевірялась інформація стосовно руху грошових коштів по моєму рахунку, з чого видно, що гроші я знімала з картки лише у касі відділення Укргазбанку у м. Болград? Я ніколи нічого не купували в мережі Інтернет та не розраховувалась за допомогою своєї банківської картки, а викрадені грошові кошти були витрачені на оплату мобільних телефонів у магазині Ельдорадо у м. Києві, багато з яких, є досить коштовними.
Я мешкаю у с. Виноградівка, Болградського району, Одеської області та 5 травня 2020 року у Києві не була і не могла бути, оскільки у зв’язку з карантином жодний міжміський, або міжобласний транспорт не працював.
Усе вищевказане, говорить про те, що безпідставне зняття грошових коштів відбулось не без участі співробітників Украгазбанку у яких є доступ до особистих даних клієнтів банку, є інформація про рух грошових коштів та залишках на рахунках, бо усі ці дані якимось чином потрапили до третіх осіб! А без цих даних неможливе списання грошових коштів з карток клієнтів банку, реєстрації їх у мобільному додатку і з чим, наприклад, абсолютно погодився Начальник відділення № 208/15 Укргазбанку Буюклі П.В. під час спілкування 26 червня 2020 року.
Однак очолювана Вами банківська установа, до того ж належна Державі, в особі відповідних працівників, тої ж Служби безпеки, не звертає жодної уваги на це — що відбувається просте обкрадання клієнтів банку, які свого часу довірили свої грошові кошти Укргазбанку.
Відповідно до статті 1073 Цивільного кодексу України у разі несвоєчасного зарахування на рахунок грошових коштів, що надійшли клієнтові, їх безпідставного списання банком з рахунка клієнта або порушення банком розпорядження клієнта про перерахування грошових коштів з його рахунка банк повинен негайно після виявлення порушення зарахувати відповідну суму на рахунок клієнта або належного отримувача, сплатити проценти та відшкодувати завдані збитки, якщо інше не встановлено законом.
Згідно із пунктом 37.2 статті 37 Закону України «Про платіжні системи та переказ коштів в Україні» на час встановлення ініціатора та правомірності переказу, але не більше ніж впродовж дев'яносто календарних днів, емітент має право не повертати на рахунок неналежного платника суму попередньо списаного неналежного переказу. У разі ініціації неналежного переказу з рахунка неналежного платника, з вини ініціатора переказу, що не є платником, емітент зобов'язаний переказати на рахунок неналежного платника відповідну суму грошей за рахунок власних коштів, а також сплатити неналежному платнику пеню в розмірі 0,1 відсотка суми неналежного переказу за кожний день, починаючи від дня неналежного переказу до дня повернення відповідної суми на рахунок, якщо більший розмір пені не обумовлений договором між ними.
Відповідно до пунктів 7, 8 розділу VI Положення про порядок емісії спеціальних платіжних засобів і здійснення операцій з їх використання, затвердженого постановою правління Національного банку України від 05 листопада 2014 року N 705, емітент або визначена ним юридична особа під час отримання повідомлення та/або заяви про втрату електронного платіжного засобу та/або платіжні операції, які не виконувалися користувачем, зобов'язаний ідентифікувати користувача і зафіксувати обставини, дату, годину та хвилини його звернення на умовах і в порядку, установлених договором. Емітент після надходження повідомлення та/або заяви про втрату електронного платіжного засобу та/або платіжні операції, які не виконувалися користувачем, зобов'язаний негайно зупинити здійснення операцій з використанням цього електронного платіжного засобу. Емітент у разі здійснення помилкового або неналежного переказу, якщо користувач невідкладно повідомив про платіжні операції, що ним не виконувалися, після виявлення помилки негайно відновлює залишок коштів на рахунку до того стану, у якому він був перед виконанням цієї операції. Емітент у разі повідомлення користувачем про незавершену операцію з унесення коштів через платіжні пристрої банку-емітента на рахунки, відкриті в банку-емітенті, після подання користувачем емітенту відповідного документа, що підтверджує здійснення цієї операції, негайно зараховує зазначену в цьому документі суму коштів на відповідний рахунок.
За змістом пункту 9 розділу VI постанови правління Національного банку України від 05 листопада 2014 року N 705 «Про здійснення операцій з використанням електронних платіжних засобів» користувач не несе відповідальності за здійснення платіжних операцій, якщо платіжний засіб було використано без фізичного пред'явлення користувачем електронної ідентифікації самого електронного засобу і його користувач, окрім випадків, якщо доведено, що дії чи бездіяльність користувача призвели до втрати, незаконного використання ПІНу або іншої інформації, яка дає змогу ініціювати платіжні операції.
Укргазбанк
Відповідь банку
24 липня 2020, 12:53
Добрий день!
Банком прийнято до уваги інформацію, яка викладена у Вашому зверненні та проводиться перевірка фактів. Інформація потребує додаткового вивчення. За результатами перевірки Ви будете повідомлені додатково.
В період часу з 20 червня — по 8 липня 2020 року я відвідувала Новокаховське відділення АБ «УКРГАЗБАНК», що розташоване за адресою: пр-т Дніпровський, 19 м. Нова Каховка Херсонської області за для вирішиння питання, щодо випуску та подальшої активізації моєї зарплатної картки, однак працівниками вказаного відділення мої питання були вирішені частково, тому я була вимушена зателефонувати на лінію контакт-центру АБ «УКРГАЗБАНК» для усунення проблем з карткою, в результаті чого мною було залишено скаргу.
Працівники Новокаховського відділення АБ «УКРГАЗБАНК», при розмові зі мною поводили себе тактовно, ввічливо, намагалися допомогти у вирішинні нескладних питань, тому будь-яких претензій до їхньої поведінки, манери спілкування чи обслуговування я не маю. Також після скарги мені особисто зателефонував керівник вище зазначеного відділення та в телефонному режимі ми вирішили всі питання, що стосувались моєї скарги. Розмовою з керівником я задоволена повністю, він виявився дуже ввічливим, толерантним чоловіком та приємним співрозмовником. В ході майже всієї розмови, він постійно вибачався за ситуацію, що склалася та дуже переймався за своїх підлеглих.
Lesya76 16 липня 2020, 11:05
Перевели отримання заробітної плати на даний банк. Умовили на тримання домовичка. Погодилася, за умови депозиту на даній картці — щомісяця за мої кошти на рахунку приходило 40 грн., я тішилася, що мала деякий запас недоторканих коштів. Щомісяця знімають 5 грн за смс повідомлення до даних картках. з березня 2020 року перестали приходити смс сповіщення. Каранти і т.д. прийшла розібратися тільки вчора… Виявилося, що банк за відсутності руху по кредитній картці щомісяця з березня знімає по 100 грн!!! і смс будуть приходити, якцо операція буде більше 100 грн.(однак, коли знімали щомісяця по 100 грн. смс чомусь не приходила!!!) Мене, як клієнта про це не було попереджено — ЧИТАЙТЕ НОВИНИ НА САЙТІ БАНКУ!!! А відправити смс розсилку клієнтам можна було?!?!? Звісно, ні — банку це не вигідно. Не погоджуйтеся на кредитні лінії — все рівно обманять!!! Ще вагалася, чи є зиск міняти банк зараз, але зняття моїх 500 грн. за цей період виріщили, що з даним банком потрібно розпрощатися!!!
Укргазбанк
Відповідь банку
21 липня 2020, 15:53
Добрий день! Леся Миколаївна, Обслуговування Вашого рахунку здійснюється на умовах тарифного плану, відповідно до яких за розрахункове обслуговування неактивного поточного рахунку та оформлення документів під час такого обслуговування передбачено щомісячну комісію у розмірі 100,00 грн. Неактивним вважається поточний рахунок, по якому протягом 12-ти місяців не проводилися розрахунково-касові операції (операції, ініційовані клієнтом). Комісія утримується щомісячно договірним списанням, починаючи з 13-го місяця у разі відсутності активності за поточним рахунком. Звертаємо Вашу увагу, що, якщо залишок на поточному рахунку менше встановленого розміру комісії, комісія встановлюється в розмірі залишку на даному поточному рахунку. Ознайомитися з актуальними тарифами Ви можете на офіційному сайті Банку за посиланням https://www.ukrgasbank.com/private/card_and_current_accounts/cards/tariffs/.
не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
Игорь Назаров 15 липня 2020, 17:42
Добрый день, пожаловалась знакомая, что на днях ее кинули.
она хотела купить товар на олх, за 3500грн.
Мошенница согласилась выслать товар наложенным платежом, но с предоплатой в 500грн. Знакомая общалась с мошенницей на протяжении 30 минут, та была вежливой, ответила на все вопросы по товару. На заднем фоне был слышен плач младенца. В общем, поверила, что это реальный продавец и скинула деньги на карту Альфа банка, с привата 5355 0762 2031 8430.
После чего мошенница выключила телефон и по сей день на связь не вышла. Сумма не большая, но все же обидно. Заявление будет писать, принципиально, я настоял.
Так же вот номер мошенницы, но он уже который день выключен. 0956019109
Любовь Третьякова 12 липня 2020, 16:07
Відділення за адресою: Харків, вул. Героїв Праці, 20/321
Хочу узнать, кто придумал заморочки для блокирования банковской карты? Я понимаю, что для разблокирования нужна система, которая не даст постороннему человеку как-то воспользоваться чужой картой.
Сегодня у меня украли кошелек, в котором были 2-е укргазбанковские карточки. Через 5-10 мин дозвонилась на горячую линию, (прослушав массу ненужной мне информации автоответчика) чтобы оперативно заблокировать карточки, но моих личных данных без паспорта, инд. кода и слова-пароля оказалось недостаточно, а за это время воры трижды(!!!) запрашивали в банкомате состояние счета.Мне пришлось бежать сломя голову домой (магазин, где совершили кражу, находится недалеко от дома), где был паспорт. Значит, нужно снимать всю наличность и отказаться от оплаты карточкой, чтобы не нужно было звонить в экстренной ситуации(а на горячую линию звонят только в экстренных ситуациях, а не для того, чтобы слушать ненужную предварительную информацию) и в расстроенном состоянии пытаться что-то вспомнить, кроме собственного ФИО и адреса прописки. У меня никогда не было претензий к Укргазбанку, более того, я как то писала отзыв о прекрасном персонале филиала, находящегося в г. Харькове по ул. Героев Труда. И сейчас подтверждаю, что коллектив там отменный. Но эта проволочка с блокированием меня просто возмущает: только владелец карты заинтересован в быстром блокировании, чтобы уберечь свои деньги. Доработайте этот вопрос для своих клиентов.
ta75ta 11 липня 2020, 19:29
Полностью согласна с предыдущим отзывом. Ситуация с кредитом «тёплый дом» один в один. Потратила свое время на посещение 2 раза банка в период так называемого карантина. Попросила бухгалтера сделать справку о доходах, нашла продавца окон, получила ПОЛОЖИТЕЛЬНОЕ решение о выдаче кредита и… Решение ЕСТЬ, а кредита- НЕТ. Киев запретил выдачу данных кредитов-так сказал менеджер по телефону. Банку видимо нечем больше заняться, только «пудрить мозг» людям или в этом есть какая- то схема нечестного привлечения клиентов? Итог: вместо «Теплого дома» получили «Дулю с маком». С уважением к читателям Минфина, но не к Укргазбанку Татьяна Ф.
kosmos 10 липня 2020, 23:06
Расскажу свою историю. Решил взять кредит «Тепла Оселя». Обратился на отделение банка, сотрудники рассказали все условия кредитования. Взял справку с работы, нашел организацию, которая продает и устанавливает окна. Приезжали ребята сделали замеры и выписали счет. С пакетом документов пришел в банк. Заполнили заявку и буквально через 10 минут получил положительный ответ. Пришла смс с текстом Вам погоджено кредит… грн. Договорились с сотрудниками, что они позвонят и назначат день сделки. 8 июля утром позвонили и предложили 13 июля провести сделку. Я пришел в отделение, чтобы еще раз уточнить все нюансы, а также открыл текущий счет за 100 грн., для сделки. Сегодня утром позвонили и сказали, что кредиты банк уже не выдает и извинились. Спрашивается, зачем было принимать заявки?????? Я потратил свое время и время сотрудников фирмы по изготовлению окон. Банк зазывает клиентов на различные услуги и просто кидает их. Не рекомендую банк!!! Не тратьте свое время. Обходите банк стороной.
Сергей Бондаренко 8 липня 2020, 9:59
19.06.2020 года сын из-за границы мне прислал деньги для ремонта крыши частного дома, которые конвертировались и поступили на зарплатную карту Укргазбанка, сумма около 57 000 грн.
Поскольку в нашем поселке нет банкомата данного банка, но есть банкомат Приватбанка, деньги нужно было снять как можно быстрее, а не по 1000 за операцию, мною была предпринята попытка перевести деньги на карту Привата жены в виде «Платежа» а не «Перевода с карты на карту», чтобы не платить большие комиссионные.
Я начал в приложении «Экобанк» Укргазбанка оформлять платеж 30 000 грн, но он почему-то остался на статусе «В обработке». Через некоторое время, увидев, что платеж не прошел, я попытался нажать кнопку «отменить платеж», но она не нажималась. Я подумал, что что-то заглючило в самом приложении и сделал попытку повторить платеж на ту же сумму, но снова не получилось.
Позвонил на Горячую линию. Оператор объяснил, что, хоть деньги и видны на карточном счету, но они еще как бы не мои, платежи пройдут через день. Я попросил отменить один лишний платеж, но оператор сказал, что это невозможно.
На следующий день, когда ни один платеж не прошел, я перевел часть денег на карту Привата в виде «перевода с карты на карту», часть снял по 1000, в результате на карте осталось 13 000 грн.
22.06.2020, зайдя в приложение Экобанк, я увидел, что у меня остаток вместо 13 000 грн. стал 40 000. Пока я просматривал последние транзакции по программе учета (может, что-то где-то сам натупил), пришло сообщение, что с Укргазбанка в Приватбанк отправлен перевод 30 000 грн. В приложении после этого отразился остаток не 40 000 — 30 000=10 000, а 15 000.
Я немедленно позвонил на Горячую линию, оператор долго проверял и сказал, что никаких поступлений не было, со счетом все нормально, можете тратить деньги на свое усмотрение. Я психонул, говорю: «Ну, тогда сниму сейчас эти 15 тысяч, не обижайтесь», что и сделал в виде перевода.
Пока я это делал пришло уведомление, что Укргазбанк перечислил на Приват еще 25 000. В результате на счете осталось +700 грн. Т.е. бред полный, никакая арифметика не сходится.
А к вечеру этого дня я увидел в приложении, что у меня на счета якобы +57 000 грн, которые оказались не плюсом, а минусом, что полностью соответствует проведенным операциям.
Отмечу, что моя карта не кредитная, а дебетная, т.е. в минус как бы не должна попадать.
23.06.2020 я с утра позвонил на Горячую линию, откуда меня перенаправили в Отдел по работе с задолженностями.
Милая девушка сказала, что по одной программе она видит у меня долг 35 тысяч, по другой — 57 тысяч (т.е. в банке сами точно не знают, сколько у клиента денег на счету).
Девушка сказала, что произошел «овердрафт». Я сказал, что ведь не по моей вине, а в результате глюков банковских программ. Но деньги постепенно возмещу.
Девушка заверила, что штрафных санкций не будет.
Сын прислал еще несколько переводов для ремонта все той же крыши, поступила зарплата, и я сам перечислил на эту карту 3 500, чтобы обнулить долг и забыть обо всем этом. Кстати, несколько раз приходили угрожающие сообщения о возможных санкциях, я перезванивал в Отдел по работе с задолженностями, сотрудница заверяла: «Не бойтесь, это стандартная форма, мы ведь с Вами договорились о сроках погашения».
7.07.2020 пришло сообщение, что со счета сняты все деньги, что там оставались.
Сегодня, 8.07. позвонил в тот же Отдел, мне сказали, что за мной долг 660 грн и еще 999 грн за просроченный возврат то ли кредита, то ли чего-то еще.
Если что-то не устраивает, нужно ехать в отделение банка, писать заявление.
Ближайшее отделение банка аж в Харькове, чтобы туда ехать, мне нужно терять целый день (брать отгул на работе, электрички почти не ходят, коронавирус и все такое.
Вот такой замечательный банк, буду требовать у бухгалтерии, чтобы мог получать зарплату через Приват.
P.S. Как плюс, могу отметить, что сотрудники общаются вежливо и доброжелательно, жаль, что делают наоборот.
Укргазбанк
Відповідь банку
10 липня 2020, 19:27
Добрий день!
На Вашу картку здійснюються міжнародні Р2Р перекази (MoneySend) з Росії. Дані операції відбуваються відповідно до «Правил відкриття та обслуговування рахунків фізичних осіб та надання послуг за платіжними картками ПАТ АБ «УКРГАЗБАНК» (надалі –Правила). Правила розміщено на сайті Банку, з якими Ви можете ознайомитись за посиланням: https://www.ukrgasbank.com/private/deposits/pravyla_obslugov/
Відповідно до п. 3.2.2.18.6 Правил «Якщо така операція виконується з Авторизацією, кошти у сумі операції стають доступними відразу після успішної Авторизації, але зараховуються на Картковий рахунок/Субрахунок протягом 2-х Банківських днів після проведення розрахунків з Платіжною системою».
Ярослав Мазуркевич 5 липня 2020, 16:58
Відділення за адресою: Київ, вул. Єреванська, 1
Неможливо закордоном додзвонитися до служби підтримки — банк відмовляється повідомляти прямі номери для з’єднання з оператором для обслуговування рахунків.
Інтернет-банкінг для фізосіб відсутній як явище; в мобільному додатку керування рахунком надзвичайно обмежене (ні відкрити депозит, ні його продовжити чи зупинити прологнацію не є можливим).
Не рекомендую для тих, хто тривалий час перебуває закордоном і хоче мати повноцінний доступ до своїх рахунків через сучасні телекомунікаційні системи. Банк ще в 90х
не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
Nataivax 3 липня 2020, 23:16
5355 0860 2905 6164 Карта укргазбанка, за товар оплатила и покупатель меня заблокировал. Мошенник
patriotttkss 30 червня 2020, 21:29
Відділення за адресою: Херсон, вул. Перекопська, 21
Постановление о закрытие исполнительного производства о снятии ареста со счетов было вынесено 12.06.20года.Письмо от исполнителя банк получил еще 24.06.20. Сегодня уже 30.06.20 а счета по прежнему заблокированы. В отделении Укргазбанка никакой информации не дают ссылаются на Киевское главное отделение, мы пытались дозвониться в Киев но и там тишина. это что за бесспредел творится в этом банке и когда же все таки я получу доступ к своим деньгам!?
Ksenya Kobets 23 червня 2020, 23:17
Вчера утром на карту зачислились деньги в сумме +-1520 грн, смс не было, отобразились на балансе. Эту сумму я не трогала т.к. не знала что за деньги, ни смс ни уведомления в приложении. Звоню в этот же день банку. Выплату эту не видят. Говорю так и так то подскажите откуда и когда примерно пришли деньги, вдруг это стипендия раньше пришла, а я тут как дура боюсь ими пользоваться. Ничего толком не сказали, назвали только выплаты те что у меня зачислились в течении дня, но по ним у меня смс есть, всё отображается. Через часа 2-3 после звонка в коллцентр примерно такая же сумма у меня пропадает с карты. Звоню сегодня утром опять на линию. Опять ничего не видят, называют в сотый раз выплаты которые я знаю, а насчёт этих денег молчат. Не знаю что и думать, может быть такое что после моего первого звонка на линию банк решил забрать деньги со счета отметив как не правильное зачисление? С утра некоторые знакомые тоже сказали что пришла примерно такая же сумма, но у них отобразилось смс. В моем же случае банк молчит. Уже даже на почту отправляля себе отчёт с выплатами, там тоже ничего нет
Dmitriy Nikokoshev 20 червня 2020, 12:14
Очень не доволен банком, нахожусь в другом городе, на зарплатную карту пришли деньги, но снять я их не могу, так как ее заблокировали про причине выпуска новой карты, но срок действия карты заканчивается в сентябре и другие мои коллеги пока могут снимать. Деньги забрать можно только в отделении, но сегодня выходной. Мне нужно ехать домой, денег на дорогу нет. Что мне теперь делать? Пойду спать под вокзалом, ждать понедельника. Идеально проведенные выходные((
Укргазбанк
Відповідь банку
22 червня 2020, 17:41
Добрий день. Для аналізу описуваної Вами ситуації банк має Вас ідентифікувати. Для цього прохання повідомити Ваше ПІБ та контактний телефон або ж зареєструвати звернення через форму зворотного зв`язку на сайті Банку за посиланням https://www.ukrgasbank.com/contacts/complaints_and_offers/. Крім того слід зазначити, що Ви можете зареєструвати звернення в телефонному режимі, зателефонувавши до контакт-центру АБ «УКРГАЗБАНК» за телефоном цілодобової підтримки 0 800 309 000, 358 — короткий номер з мобільного телефону, 044 — 494 — 46 — 50, 044 — 590 — 49 – 99.

Курс валют в Укргазбанку на сьогодні

Валюта Купівля Продаж
USD 27.500 27.700
EUR 32.200 32.600
RUB 0.3000 0.3900
Всі курси банку

Курс валют в Укргазбанку на сьогодні

Валюта Купівля Продаж
USD 27.500 27.700
EUR 32.200 32.600
RUB 0.3000 0.3900
Всі курси банку
Реклама
Головна / Банки України 🏦 / Укргазбанк 💰 / Відгуки про Укргазбанку 📝
На сторінці ви можете ознайомитись з відгуками про Укргазбанку, а також залишити коментар про свій досвід співпраці з банком. Відгуки клієнтів, допоможуть вам вирішити, в якому банку краще розмістити депозит, взяти кредит готівкою, відкрити рахунок або просто обміняти валюту. Якщо банки не дають вам кредит, візьміть позику онлайн в мікрофінансових організаціях України.