Для того, щоб залишити відгук, потрібно увійти або зареєструватися
Vladyslav Tininikin 8 серпня 2026, 23:02
Пользуюсь monobank уже долгое время, в том числе находясь за границей (в Германии). Хочу поделиться честным отзывом о работе банка и службы поддержки, так как на практике пришлось столкнуться с самыми разными ситуациями.

1. Поддержка за границей и международные переводы

Когда находился в Германии, возникла необходимость оформить пластиковую карту и переводить средства из Европы. Поддержка подробно и без лишней бюрократии расписала все доступные варианты пополнения (SWIFT, SEPA, P2P) и пошагово объяснила, как заказать физическую карту прямо с доставкой в Германию через приложение.

2. Помощь в сложных ситуациях (eSIM + Lifecell)

Был случай — в Германии перестали приходить SMS на eSIM от Lifecell (как оказалось, из-за физических помех рядом с томографом в больнице). Поддержка monobank не стала перекладывать ответственность на мобильного оператора, а прямо в чате подключила специалиста Lifecell, благодаря чему быстро удалось решить вопрос с активацией и кодами PIN/PUK.

3. Честный подход к кэшбэку и ошибкам MCC

Покупал товары в магазине (продукты и хозтовары), но кэшбэк по категории «Продукты» не начислился из-за ошибочно установленного MCC-кода на терминале продавца. Направил в поддержку фото чеков и видео. Ребята из поддержки (Диана, Валерия, Александр) детально разобрались в вопросе, вручную обновили MCC-код этого магазина в своей базе и доначислили кэшбэк.

4. Забота о деталях и вежливость

Всегда заранее предупреждают о перевыпуске карт, у которых заканчивается срок действия, помогают ориентироваться в приложении и сразу берут в работу любые технические вопросы (например, при вопросах с Google Pay).

Итог: monobank — это один из редких банков, где поддержка действительно пытается решить проблему клиента, а не отписывается шаблонными фразами. Очень доволен сервисом!
monobankua 9 серпня 2026, 13:44
Дякуємо за відгук!
Раді, що залишили приємні враження✨
Jann 8 серпня 2026, 17:51
В мене списали гроші з картки, потім я звернувся до монобанк підтримки і мені з усім допомогли і також мої гроші повернулися до моєї картки, дуже вдячний за роботу монобанку і працівнику Ілля 11929!
monobankua 8 серпня 2026, 20:09
Такі відгуки дуже надихають❤️
Anna579 8 серпня 2026, 8:37
Ваш банк это просто чудо! Я пользуюсь им уже почти два года и с уверенностью могу сказать, что он один из лучших. Здесь нет мудрёного интерфейса: всё максимально понятно, быстро и удобно.
А ваша поддержка это отдельная история. Недавно вы меня буквально спасли, за что я вам бесконечно благодарна. Вы обрели в моём лице самого преданного и искренне любящего клиента!
monobankua 8 серпня 2026, 13:12
Дякуємо за відгук, постараємось і надалі радувати вас 💜
Євген Кон 7 серпня 2026, 19:58
Банк хороший, но есть свои нюансы. Без причины заблокировали создание банок и возможность делиться ими. А у меня есть стримы по FIFA (редко)+ друзья/знакомые регулярно помогают с кредитами и закидывают деньги на банки, потому что иногда может быть много платежей. Теперь придется пользоваться другим банком для этой функции. Причину блокировки просто не называют. Что делать без понятия
monobankua 8 серпня 2026, 13:02
Шкодуємо, що ви опинились в даній ситуації😔

Для перевірки вашого питання вже зв'язались з вами тут в особистих повідомленнях🙏🏻
Igor Golovko 7 серпня 2026, 16:22
Люди які працюють в підтримці банку дуже толкові і професійні, мав певну проблему так доволі швидко допомогли розібратись.
Іншим банкам є на кого рівнятись
monobankua 7 серпня 2026, 17:35
Дякуємо за теплі слова, нам дуже приємно❤️
Додатково відписали вам тут в особисті повідомлення, перегляньте, будь ласка🙏
Lucifer Devil 7 серпня 2026, 12:21
Маю борг в монобанку, почались фінансові проблеми, пропонував варіанти вирішення питання, відмовляли постійно, передали в убкі недостовірну інформацію про те що борг списаний, сьогодні сталась ситуація коли банк подзвонив моєму батьку і сказали що його номер стояв в договорі як додатковий хоча це не так, це порушення закону про передачу інформації третім особам без мого дозволу, замість того щоб заморозити борг або дати кредитні канікули які по закону в випадку важкого фінансового становища тим паче що я сам виходив на зв’язок з ними і намагався вирішити питання вони просто почали тероризувати дзвінками і передавати інформацію третім особам.
monobankua 7 серпня 2026, 17:24
Шкодуємо, що ви опинились в даній ситуації😔

Розглядаємо можливість врегулювання боргу індивідуально.

OksanaPankiv27 6 серпня 2026, 23:24
Сьогодні у мене виникли проблеми із входом в додаток банку, але мені допомогла спеціаліст Юлія, із служби довіри. Це чудова, ввічлива і хороша дівчина, котра всі мої питання, відносно додатку допомогла вирішити. Я щиро їй вдячна за допомогу. Я б її роботу оцінила на всі 100%. Дякую Вам Юлія, із служби довіри, за вашу допомогу. Спокійного і тихого вечора.
monobankua 7 серпня 2026, 12:06
Дуже приємно чути такі теплі слова про нашого котика🐾
Дякуємо!❤️
Ольга Гауке 6 серпня 2026, 11:24
MONObank вкотре доводить свій професіаналізм і відповідальність перед клієнтами. Списання з карти коли ти не робив підписок чи не замовляв послуг. Все ретельно перевіряється співробітниками, проводяться екстренні дії щодо блокування та перевипуску карток за для збереження ваших фінансів. Вкотре впевнилася у максимальній відповідальності персоналу банку. monobank — банк для людей!
monobankua 6 серпня 2026, 16:42
Раді, що залишили приємні враження!
Дякуємо❤️
igloo077 5 серпня 2026, 22:45
Коли користуєшся сервісом і в якийсь момент розумієш, що розробники **заздалегідь подумали про тебе**, — за це хочеться поставити навіть 6 зірок із 5 :)

Звіти, які приходять на email за замовленнями, оформленими в розстрочку, — **просто топ**. Максимально зручно, зрозуміло і продумано. Той, хто придумав і реалізував їх саме в такому вигляді, — красавчик :)

**Дякую за вашу роботу!**
monobankua 6 серпня 2026, 16:34
Такі слова дуже мотивують❤️
Дякуємо за теплий відгук🐾
Andrew1989 5 серпня 2026, 18:55
Ну що сказати…от одразу видно, яка «клієнтоорієнтована» установа. Будучи вже років з 10 клієнтом банку, трапилася ситуація, коли обирав кешбек чи то через проблеми з інтернетом чи технічні в додатку, один з пунктів не зарахувався. Проводив транзакцію по одній з обраних категорії, кешбек не зарахувався. Подзвонив, попросив по людськи, пояснив, що живемо зараз в нестабільні часи, все могло трапитися, і чи можна, щоб по тій транзакції пройшов все-таки кешбек? Категорично НІ. Щоб ви вдавилися тою двадцяткою. Лимони вони там роздавали, смішно))) Я у вас за 10 років хоч раз звертався з подібним проханням? Ні! Ще ладно, якщо б ви помітили, що я зловживаю тими кешбеками. До прикладу обрав одну категорію, а потім прошу змінити на іншу і тд…Безсовісні.
monobankua 6 серпня 2026, 16:58
Прикро, що виник такий негативний досвід😔
Ми завжди зацікавлені у вирішенні питань клієнтів, тому колеги детально розглядали ваш запит та вже надали зворотний зв'язок🙏

Питання вирішено, але, якщо що — ми завжди на зв'язку.
Для зручності звертайтесь, будь ласка, в чат https://mbnk.app/more/support
Q234412 5 серпня 2026, 14:04
Вітаю. Маю заборгованість у Монобанку.Проте банк нарахував величезні відсотки. Зараз банк списав з картки кошти за судовий збір у мінус, але на жодні компроміси та реструктуризацію не йде.
monobankua 5 серпня 2026, 18:44
Розуміємо, наскільки неприємна ситуація склалася 😔

Розглядаємо можливість врегулювання боргу індивідуально.

A1330 5 серпня 2026, 4:59
Підтримка відповідає 24/7, дуже зручно та швидко, оператори пропонують усі варіанти вирішення питання, і це дуже єднає, велике дякую усім операторам підтримку, у день та вночі ❤️
monobankua 5 серпня 2026, 13:58
Дякуємо за відгук! ✨
Раді чути, що залишили приємні враження 😊
elenaelena1111 4 серпня 2026, 16:45
Відділення за адресою: Київ, вул. Саксаганського, 63
Банк відмовляється назвати строки завершення перевірки та зарахування коштів, мзафіксуйте факт безпідставного обмеження розпорядження моїми фінансами.
monobankua 4 серпня 2026, 19:35
Розуміємо, що ситуація неприємна 😔

Кошти проходять стандартну перевірку банку — це звичайна процедура безпеки для захисту. Платіж буде зарахований одразу після завершення.

Також колеги вже готують відповідь за вашим запитом 🙏
Vasylyna Thenmayer 3 серпня 2026, 19:59
щира подяку оператору за професійну, швидку та доброзичливу допомогу. Дуже приємно спілкуватися з людьми, які уважно ставляться до клієнтів, терпляче відповідають на всі запитання та дійсно допомагають знайти рішення. Дякую за високий рівень сервісу! Бажаю успіхів, гарного настрою та вдячних клієнтів
Оператор Ярослав 1304 його табельний номер!!!
monobankua 3 серпня 2026, 22:32
Дякуємо за відгук 🙏
Це нас дуже мотивує 😻
4 серпня 2026, 9:03
Відгук зараховано (на 04.08.2026).
Користувач надав докази за запитом адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.
relaxxx 3 серпня 2026, 18:21
разбирались час-два из-за мошенника.со всем помогли, все разобрали и дали совет. люблю когда все быстро и понятно!+rep
monobankua 3 серпня 2026, 19:11
Раді, що залишили приємні враження!
Дякуємо 🥰
5 серпня 2026, 9:44
Відгук не зарахований (на 05.08.2026).
Користувач не надав докази на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.
Dmytro10103 3 серпня 2026, 17:20
Досить швидко допомогли мені, була проблема з погашенням заборгованості, використовуючи гроші с розстрочки, зорієнтували та підсказали досить детально
Допомогав мені оператор Дмитро, табельний номер 12481
monobankua 3 серпня 2026, 19:10
Щиро дякуємо за ваш відгук ❤️
Це надихає нас працювати ще краще 🙌
5 серпня 2026, 9:44
Катарина Моралес Агиар 2 серпня 2026, 22:24
Дуже дякую оператору служби підтримки Ігореві, який проявив себе як професіонал, який терпляче та з повагою допоміг мені вирішити мої питання та проблеми дистанційно. Дякую за вашу роботу! 💙💛
monobankua 3 серпня 2026, 19:19
Дякуємо, такі відгуки роблять наш день🫶🏻
5 серпня 2026, 9:43
snu34171347 2 серпня 2026, 20:21
Помилка була на стороні іншого банку 😐 моно зробив все максимально швидко для повернення і тримав весь процес на контролі сам повідомляючи про результати. Здається більше обожнювати моно просто неможливо ❤️
monobankua 3 серпня 2026, 11:11
Дякуємо!
Будемо й надалі старатись вас радувати 🫶
5 серпня 2026, 9:43
little man 2 серпня 2026, 15:10
Та шо. Просто моно зе бест. Як не крути
monobankua 2 серпня 2026, 17:03
Вдячні за оцінку 🫶
Marina More 2 серпня 2026, 6:07
Огромное спасибо оператору за оперативную помощь при списании с меня непонятных сумм в 5 утра. Не смотря на раннее обращения в 5 утра я получила поддержку от оператора коллцентра Анжелика 9860 и помощь разобраться со списанием с полной включенностью в решение моей проблемы. Ещё раз огромное спасибо за вашу работу и помощь людям!
🦋🦋🦋
monobankua 2 серпня 2026, 11:52
Вдячні за ваш відгук, нам дуже приємно 🫶
Раді, що змогли допомогти 🙌

Головна / Банки України 🏦 / monobank 💰 / Відгуки про monobank 📝
На сторінці ви можете ознайомитись з відгуками про monobank, а також залишити коментар про свій досвід співпраці з банком. Відгуки клієнтів, допоможуть вам вирішити, в якому банку краще розмістити депозит, взяти кредит готівкою, відкрити рахунок або просто обміняти валюту. Якщо банки не дають вам кредит, візьміть позику онлайн в мікрофінансових організаціях України.