Відгуки про Райффайзен Банку Аваль

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
Для того, щоб залишити відгук, потрібно увійти або зареєструватися
не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
Антон Кравченко 18 вересня 2020, 19:19
На роботі в серпні переоформили зарплатну картку, видали нову Райф картку. Через 2 тижня посіяв, прийшов в банк оформити нову. За термінове формлення запропонували або за 250 грн Visa reward чи безкоштовно Visa Instant. Я собі вирішив що мені звичайної картки достатньо. Я все одно всю зарплатню знімаю чи в касі банку чи в банкоматах, немає різниці, і там і там можна безкоштовно, але є якісь обмеження по суммі, треба більш детальніше в тарифах подивиись.
Райффайзен Банк Аваль
Відповідь банку
18 вересня 2020, 19:26
Доброго вечора! Ми розробляли нашу нову карту турбуючись про наших Клінтів, тому пропонуємо дуже зручні умови:) з деталями по тарифам можна ознайомись на сайті Банку, а якщо виникнуть питання, завжди раді допомогти в Інформаційному центрі або в чаті системи «Райффайзен онлайн». Сподіваємось Ви будете й надалі з задоволенням користуватись карткою.
З повагою та турботою про Вас
@RaifHelp
Мінфін
Відповідь адміністратора
19 вересня 2020, 17:32
Відгук не підтверджений «Мінфіном» (на 19.09.2020).
Користувач не надав доказів на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.
не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
Вадим Скляренко 18 вересня 2020, 19:06
З урахуванням подій у світі перевили майже повністю бізнес в онлайн, тому стало питання отримання безготівкових переказів. З банком знайомий давно, то ж вирішив оформити додаткову картку саме тут. В банку запропонували пакет Visa Reward, непогані умови. Оформлення безкоштовне, за обслуговування платити не потрібно. Умови для зняття коштів вигідні, зарахування коштів на рахунок безкоштовно, лише беруть відсоток за конвертацію, якщо переказ не в грн всього 1%. Використовую також для онлайн покупок, з послугою 3D Secure це безпечно. В цілому довольний, поки немає претензій.
Райффайзен Банк Аваль
Відповідь банку
18 вересня 2020, 19:10
Доброго вечора! Ми, в першу чергу, при розробці наших нових карток, намагалися подбати про те, щоб нашим Клієнтам було зручно ними користуватися. Сподіваємось, що нам це добре вдалося і Ви будете задоволені. Дякуємо за відгук.
З повагою та турботою про Вас
@RaifHelp
Мінфін
Відповідь адміністратора
19 вересня 2020, 17:32
Відгук не підтверджений «Мінфіном» (на 19.09.2020).
Користувач не надав доказів на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.
NataliYase 18 вересня 2020, 14:09
Почистить інформацію про ваші банки. Яких немає. Майте совість. Пів дня шукала. На карти є, а по факту такого банку там немає. Горячая лінія не відповідає, дозвонитися до оператора не можливо. Це якийсь жах а не банк.
Райффайзен Банк Аваль
Відповідь банку
18 вересня 2020, 14:16
Доброго дня! Нам прикро, що у вас виникли незручності при пошуку відділень нашого Банку. Маємо зазначити, що з актуальною інформацією щодо адрес та графіку роботи відділень Ви можете ознайомитися на офіційному сайті Банку за посилання: https://www.aval.ua/viddilennya. Щодо інформації на інших сайтах, з питань її оновлення необхідно звертатися до підтримки цих ресурсів. Також, завжди раді допомогти Вам у будь-якому питанні, якщо напишете нам у чаті системи «Райффайзен онлайн».
З повагою та турботою про Вас
@RaifHelp
Полезный комментарий
RaiffaizenAlex 18 вересня 2020, 14:23
Додатково повідомляємо, що у м. Лозова, Харківської обл. є відділення нашого Банку за адресою:  вул. Михайла Грушевського, 4.
З повагою та турботою про Вас
@RaifHelp
Alinaryk30 18 вересня 2020, 12:53
Наша компанія вирішила перейти на картки від банку Аваль. Всі задоволені цим рішенням, тому що зарахування зарплати тепер відбувається без відсотків. І обслуговується картка безкоштовно. Ще зручним є те, що поповнення картки готівкою теж безкоштовне через термінали Easypay, вони знаходяться і в метро, і в супермаркетах, тому за потреби це можна зробити без проблем.
Райффайзен Банк Аваль
Відповідь банку
18 вересня 2020, 12:58
Доброго дня! Дякуємо за відгук про нашу нову картку! Сподіваємось і надалі будете з задоволенням нею користуватися. А ми, зі свого боку, докладаємо зусиль для надання зручних та якісних банківських продуктів і послуг для наших Клієнтів.
З повагою та турботою про Вас
@RaifHelp
Диана Кандалян 17 вересня 2020, 11:55
Оформила карту в этом банке для родителей. Сестра живёт заграницей и часто делант денежные переводы. Решили открыть райфкарту именно тут, так как родители получают пенсию на карту этого банка, уже знакомы с этим банком. За конвертацию процент не большой — 1%, на карту поступают за несколько дней. Снимают сразу в касе банка, от 5 тыс грн не взывается комиссия. Установила себе на телефон приложение Райф онлайн, что бы контролировать счет плюс приходят сообщения по орепрациям по карте. Обслуживание бесплатное. Дополнительно оформили за 100 грн карту для отца. Получается две карты на один счёт. На данный момент всё нравится, ещё не было проблем с зачислением и пользованием карты.
Райффайзен Банк Аваль
Відповідь банку
17 вересня 2020, 11:57
Доброго дня! Дякуємо за відгук про нашу нову картку! Користуйтеся з задоволенням, а ми й надалі будемо розробляти нові зручні банківські продукти для наших Клієнтів.
З повагою та турботою про Вас
@RaifHelp
Ирина Савицкая 17 вересня 2020, 10:57
Проконсультуйте, будь ласка, співробітників банку що до того, як треба спілкуватись із клієнтами по телефону. Що, як мінімум, не виховано хамити, тим паче, кидати слухавку! Склалось враження, що дівчина (співробітник банку) забула, що вона знаходиться на роботі, а не на лавочці біля під’їзду. Дякую.
Райффайзен Банк Аваль
Відповідь банку
17 вересня 2020, 11:03
Доброго ранку! Дякуємо за Ваш відгук та приносимо вибачення в разі, якщо мало місце некоректне спілкування з боку працівника Банку. Ми обов’язково проаналізуємо ситуацію та зробимо все можливе для недопущення подібного в майбутньому. Але для цього просимо Вас повідомити з якого номера телефону Ви зверталися та до якого підрозділу, а також вказати дату звернення. Дані можна надати у особистих повідомленнях Банку.
З повагою та турботою про Вас
@RaifHelp
timval 17 вересня 2020, 9:52
Очень часто в банке нет наличных гривен для обмена российских рублей, особенно после 12 часов. Может необходимо больше заказывать через экспедиторов?
Райффайзен Банк Аваль
Відповідь банку
17 вересня 2020, 9:57
Доброго ранку! Приносимо вибачення за завдані незручності. На жаль, обмін валюти на гривню здійснюється в межах доступної суми в касі Банку на момент Вашого звернення. Залишок коштів в касі залежить в тому числі і від кількості та сум операцій, що проводять Клієнти і спрогнозувати які не завжди можливо. В той же час, ми обов’язково приймемо до уваги Вашу рекомендацію, якщо повідомите назву або адресу відділення, в яке зверталися.
З повагою та турботою про Вас
@RaifHelp
Pavel1234567896 16 вересня 2020, 14:40
пришел в отделение закрыть карточку, в отделении сказали, что карта закрывается в телефонном режиме. подал заявку по телефону, сказали перезвонить и уточнить через 2 недели. прошло 2 недели, звоню узнать закрыли ли мой счет и карточку, некокое создание по имени Ирина мне 30 минут лила в уши всякую ересь… ей сильно хотелось знать СЕКРЕТНОЕ слово, но беда в том, что я не знаю этого слова, открывал карту не я. мне отказывает в ответе на мой вопрос, заметьте я не прошу денег либо какой конфидиальной информации, я спрашиваю закрыт ли мой счет и карточка, которую я предварительно обнулил… не хочу лет через 5 узнать, что за обслуживание данной карты мне выставит счет этот *** банк… это создание не представляется, через 30 минут разговаора с трудом выбил что ОНО числится под номером 58, хотя не удивлюсь, если оно меня обмануло
Райффайзен Банк Аваль
Відповідь банку
16 вересня 2020, 14:48
Доброго дня!
Для отримання інформації по рахунку, в тому числі і щодо його закриття, потрібно ідентифікувати Клієнта. Така ідентифікація здійснюється шляхом запиту слова-паролю. Ми перевіримо якість консультації та надамо коментарі, якщо Ви в особистих повідомленнях зазначите номер телефону з якого зверталися до Інформаційного центру та дату звернення. Додатково, в разі, якщо Ви користуєтесь системою «Райффайзен онлайн», можете написати нам в чаті, ми без запиту додаткової інформації перевіримо чи закрито Ваш рахунок.
З повагою та турботою про Вас
@RaifHelp
7945708 15 вересня 2020, 17:20
Відділення за адресою: Одеса, вул. Варненська, 11
Являюсь клиентом банка на протяжении нескольких лет(больше 5 точно), открыт валютный счёт, на который получаю зарплату мужа. Были разные времена, и перебои с валютой. Периодами получала частями. Естественно предварительно всегда звонила в отделение и заказывала сумму! Вот и вчера позвонила, заказала, но меня сразу предупредили, что всю сумму не получу, т.к. в банке валюты нет! Сегодня приехала в отделение, в котором кассир развёл руками и сообщил, что в кассе даже 10$ нет! Объяснение меня вообще убило!: — валюты нет, т.к. в Украину не прилетел самолёт с деньгами, этот самолёт не пустили из-за карантина, и такое положение не только в Райффайзенбанк, а и во всех банках Украины!!! Обслуживаюсь в отделении г.Одесса, ул Варненская 11
Жду объяснения ситуации!
Райффайзен Банк Аваль
Відповідь банку
15 вересня 2020, 17:52
Доброго дня! Дякуємо за відгук та приносимо вибачення, що дана ситуація завдала Вам незручностей.
Обов'язково перевіримо інформацію та надамо Вам коментарі.
З повагою та турботою про Вас
@RaifHelp
Полезный комментарий
RaiffaizenAlex 17 вересня 2020, 9:52
Доброго ранку! Приносимо вибачення за необхідність очікування відповіді. За наявною інформацією з Вами зв’язалися працівники Банку в телефонному режимі, принесли вибачення та надали роз’яснення з приводу виниклої ситуації. З працівниками відділення проведено роботу з метою недопущення подібного в майбутньому. Запевняємо Вас, що ми докладаємо зусиль для надання якісних послуг нашим Клієнтам та дуже шкодуємо, що завдали Вам незручностей. Повторно приносимо вибачення та сподіваємось на розуміння.
З повагою та турботою про Вас
@RaifHelp
не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
7945708 15 вересня 2020, 16:55
Почему не выдают валюту в отделении???
Райффайзен Банк Аваль
Відповідь банку
15 вересня 2020, 16:58
Доброго дня! Видача валютних коштів у відділенні здійснюється у межах наявної суми та, в деяких випадках, за попереднім замовленням. Просимо Вас вказати свій ІПН та назву/адресу відділення, до якого зверталися, ми все перевіримо та повідомимо Вам.
З повагою та турботою про Вас
@RaifHelp
vitahaiden 15 вересня 2020, 14:27
Відділення за адресою: Київ, вул. Севастопольська, 7/13
Сьогодні обслуговувалася у відділенні банку за адресою вул.Севастопольська 7/13, відділення Дарниця 4. Дуже сподобався сервіс і ставлення до клієнтів керівництва та персоналу. Дякую Вам.
Райффайзен Банк Аваль
Відповідь банку
15 вересня 2020, 14:33
Доброго дня! І ми дякуємо Вам за відгук. Запевняємо, що й надалі будемо надавати нашим Клієнтам якісні послуги та допомагати в будь-яких питаннях.
З повагою та турботою про Вас
@RaifHelp
Artem Artem 15 вересня 2020, 8:46
Відділення за адресою: Київ, бул. Перова, 22
Добрый день, хочу написать отзыв со словами благодарности в адрес банка и его сотрудников.
Не так давно, около месяца назад я улетал в командировку, все было организовано спонтанно ввиду того как появился рейс в нужном мне направлении!
Клиентом банка я не являлся, точнее карта у меня была но открывал я ее очень давно ею не пользовался и вообще о ней забыл, и вот тут выясняется что командировочные будут начисляться именно на карту банка Аваль.
Иду в банк, надо открыть новую карту, естественно переживаю, вылет через 2 дня а деньги выплачивать «командировочные» некуда, закрыли мне старую карту, новую открыли, выяснилось что на моем счету есть какой-то Орест и пользоваться деньгами я всё-таки не смогу, звонки в исполнительную службы мягко говоря приравниваются звонкам на «тот свет», перепроверили все что только могли, ни каких штрафов на тот момент на мне не было, все это время со мной мучалась или усердно трудилась сотрудник банка Любовь Коновалова, именно ей я хочу сказать огромное спасибо !, эта девушка, хоть и не обязана была разбираться с моими проблемами сделала все возможное, подняла на уши буквально все службы банка, я уж не знаю какие именно, но скорее всего это были IT и служба безопасности… в итоге мне удалось открыть счёт и пользоваться деньгами на карте и все благодаря этой девушке!!! За работу исполнительной службы я молчу, но каким-то чудом мне удалось улететь с деньгами!
Райффайзен Банк Аваль
Відповідь банку
15 вересня 2020, 8:50
Доброго ранку! Дякуємо за приємні слова про наших працівників. Запевняємо що й надалі докладатимемо зусиль для вирішення будь-яких проблем, що виникають у наших Клієнтів.
З повагою та турботою про Вас
@RaifHelp
Дмитрий Корчемлюк 12 вересня 2020, 23:58
Відділення за адресою: Київ, вул. Прорізна, 3
У моей компании в которой я работаю зарплатный проект с банком. Звонит представитель банка, предлагает мне карту с лимитом в 50000 гривен. Я в свое рабочее время иду оформлять карту в отделение банка. В банке 2 сотрудника, из которых принимает один человек, второй занят, в этот день у банка сотрудник кро который при мне сводит остатки карт в отделении. Мне приходиться ждать порядком 30 минут, когда меня примут, в итоге меня принимают, девушка (работник отделения) вежливая, и к ней вопросов вообще нет.

Есть вопросы только к качеству работы самого банка. И вот в чем дело.

Я получил банковскую карту с лимитом 50к, и спустя не которое время начал ею расчитываться на небольшие суммы примерно 70-80 гривен за оплату товаров.

Решаю связаться с оператором банка, понять как работает лимит 100 дней. Оператор обьясняет мне что эта кредитка подвязана к зарплатной карте, и у меня будут каждый месяц списываться 5% от задолженности с зарплатной карты, а к сотому дню я должен погасить остаточную задолженность. И где же тут греис период 100 дней. Мое удивление не знало границ, но это еще цветочки.

Еще через не сколько дней моих расчетов картой, когда у меня лимит ушел в минус 10000 (-10000), мне приходит смс-сообщение о том что кредитный лимит по моей карте временно заблокирован.

Я звоню в банк, описываю оператору ситуацию, девушка мне говорит о том что, так как я рассчитывался много раз в день на не большие суммы (по 70-80 грн), сработала штатная система безопасности, и лимит мне не отключен, а временно заблокирован. Для того что бы мне можно было дальше пользоваться, мне надо пополнить карту на 5% от суммы задолженности (это где то на 500 грн). Я спрашиваю, о том что речь идет не о задолженности с моеи стороны? Девушка отвечает что нет, что речь идет о сработавшей системе безопасности, что бы устранить ее надо пополнить на 5% от суммы задолженности. Я задаю вопрос о том что и так с моей карты каждый месяц с заработной платы сниматься будет 5%, мне еще нужно пополнить еще на 5%, спрашиваю о каком же греис периоде в 100 днеи идет речь тогда? Она отвечает что это обусловленно суммами моих покупок, и сработавшеи системои безопасности… Океи думаю я, пополню карту.

Пополняю карту на те самые 5%, и до вечера ни чего не происходит, звоню оператору узнаю, оператор (уже другои) говорит что еще нужно подождать, все происходит в течении дня, или суток (не помню уже).

Теперь самое интересное. Сегодня (только что), спустя уже 30 часов примерно, звоню оператору (уже другои молодой человек), отвечает мне что такои системы безопасности нет, что про 5% для ее отключения — ни чего не знает, и такого точно нету. А лимит по карте мне ограничил банк в одностороннем порядке согласно договора, и включит его тогда когда.......(как и все банки когда сочтет нужным. — это я уже перевожу в простои понятныи формат, ответ оператора).

Итог:
1. На ожидание получения карты в отделении в общем я потратил час.
2. Карта была открыта 20/08/2020, заблокирована примерно 10/09/2020 — Банк щедро дал попользоваться картой аж 20 дней.
3. Ни какого греис-периода в 100 дней по карте по факту нету, так как с зарплатной карты банк снимает 5% ежемесячно, еще и заставили меня идти и раньше положенного времени пополнять карту на 5% от суммы задолженности, что бы карточка (типа разблокировалась).
4. Два оператора получается меня ввели в заблуждение, и один сказал правду, судя по всему предположу что такое соотношение квалифицированных сотрудников в банке, к неквалифицированным.

В общем в этом месяце погашу задолженность, и закрою карту. Самый неадекватный банк которым я пользовался, сожалею что моя компания в качестве зарплатного проекта выбрала именно, этот банк. Нужно будет узнать можно ли мне сменить банк, для получения зарлпаты.
Райффайзен Банк Аваль
Відповідь банку
13 вересня 2020, 7:27
Доброго ранку!
На жаль, для перевірки ситуації та надання коментарів недостатньо вказаних даних. Просимо звернутися до нас в особистих повідомленнях, та повідомити Ваш номер телефону з якого здійснювали дзвінки до Інфоцентру. Ми проаналізуємо ситуацію та надамо коментарі. Нам прикро, що завдали Вам незручності та залишили негативне враження про роботу Банку.
З повагою та турботою про Вас
@RaifHelp
Полезный комментарий
RaiffaizenHanna 18 вересня 2020, 13:40
Доброго дня, шановний Дмитре Володимировичу!
По-перше, дякуємо за тривале очікування відповіді.
Дозвольте, від імені Банку, принести вибачення за незручності, що виникли в процесі обслуговування під звернення до Інформаційного центру. За проведеною перевіркою встановлено, що дійсно, консультацію одним із операторів було надано некоректно. З оператором проведено роз’яснювальну роботу з метою недопущення подібних ситуацій в майбутньому.
Дозвольте зазначити, що Банк на щоденній основі переглядає величезну кількість лімітів по картам, як в меншу, так і в більшу сторону, аналізуючи фінансові зміни на рахунках клієнтів, так ще дуже багато факторів. Як тільки користування кредитним лімітом поновлюється, Банк відправляє клієнтам відповідне sмs-інформування.
Полезный комментарий
RaiffaizenHanna 18 вересня 2020, 13:40
Звертаємо увагу, що по кредитній картці з пільговим періодом до 100 днів, погашення відбувається до 20 числа включно кожного місяця щомісячним платежем у розмірі 5% min 30 грн. від залишку заборгованості шляхом договірного списання з іншого дебетного карткового рахунку. Крім того, пільговий період діє за умови своєчасності погашення планового платежу. В разі несвоєчасного внесення платежу пільговий період анулюється і будуть нараховані відсотки в найближчу дату нарахування процентів.
Ми щиро шкодуємо, що ситуація вплинула на Вашу думку про якість обслуговування в нашому Банку. Запевняємо Вас, що нам важливо отримувати зворотний зв'язок від наших клієнтів, для проведення заходів і налагодження найбільш комфортного обслуговування.
З повагою та турботою про Вас, @RaifHelp
не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
Ната Соловій 12 вересня 2020, 9:52
Потрібна була картка для отримання безналу, вирішила відкрити картку в Райфазені. Мама отримує пенсію на карту цього банку, тому вже є довіра. Запропонували картку reward. Зарахування безкоштовне, зняття грошей безкоштовно в банкоматі будь-якого банку, що вигідно і зручно. Можна зняти гроші і в касі банку, але там є % якщо до 5 тис. Якщо більше 5 тис — безкоштовно. Поки що довольна, далі побачимо.
Райффайзен Банк Аваль
Відповідь банку
12 вересня 2020, 10:01
Доброго ранку! Ми, в першу чергу, при розробці наших нових карток, намагалися подбати про те, щоб нашим Клієнтам було зручно ними користуватися. Сподіваємось, що нам це добре вдалося і Ви будете ззадоволені. Дякуємо за відгук.
З повагою та турботою про Вас
@RaifHelp
Мінфін
Відповідь адміністратора
15 вересня 2020, 15:32
Відгук не підтверджений «Мінфіном» (на 15.09.2020).
Користувач не надав доказів на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.
не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
Вадим Левин 12 вересня 2020, 9:36
Честно говоря с банком не знаком, карту открыл по рекомендации. Нужна была карта для получения безнала. предложили Райфкарту Visa reward. Оформили быстро, за оформление платить не надо, за обслуживание тоже. Зачисления приходят вовремя, комиссия за перевод не снимается. Обналичить можно как в банке так и банкомате любого банка бесплатно, что очень удобно. Можно ею расплачиваться в магазине или онлайн. В общем, нормальная карта, с нормальными тарифами. Пока что пользуюсь пару месяцев, ничего больше сказать не могу.
Райффайзен Банк Аваль
Відповідь банку
12 вересня 2020, 9:43
Доброго ранку! Дякуємо за відгук. Ми робимо все можливе для того, щоб наші Клієнти могли користуватися найкращими банківськими продуктами. Будемо продовжувати рухатись в цьому напрямку.
З повагою та турботою про Вас
@RaifHelp
Мінфін
Відповідь адміністратора
15 вересня 2020, 15:34
Отзыв не подтверждён «Минфином» (на 15.09.2020).
Пользователь не предоставил доказательств по запросу администрации сайта, подтверждающих, что он является клиентом или пользовался услугами данного банка.
Olesia Ziganshyna 11 вересня 2020, 19:54
Видкрила собі додаткову карту Райф. Потрібна була проста платіжна картка. Я постійно розраховуюсь в магазинах і інтернеті карткою, хотіла аби були різних банків, бо інколи не проходять платежі. Поповненюю картку через банкомат, аби не сплачувати комісію. Можна і переводити онлайн, але не хочу платити комісію за переказ в іншому банку, тому в банкоматі зручніше. Видали картку в той же день, за обслуговування плати немає. При сплаті в інтернеті приходить смс підвердження. Наче поки все нормально працює, подивимось як буде далі.
Райффайзен Банк Аваль
Відповідь банку
11 вересня 2020, 19:56
Доброго вечора! Дякуємо за відгук про нашу нову картку! Користуйтеся з задоволенням, а ми й надалі будемо розробляти нові зручні банківські продукти для наших Клієнтів.
З повагою та турботою про Вас
@RaifHelp
не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
0951252550 11 вересня 2020, 14:20
Кто думает связаться с этим банком сразу предупреждаю ждите подвох.Меня лично обвенили в мошенничестве и внесли это свое умозаключения в общую систему банков, ну да, ладно это все сугубо их личный бред самое главное с какой формулировкой они обвенили меня в мошенничестве цитирую« систематическое пополнение мобильного номера» как Вам? Вот такая история спасибо за внимание!!!
Райффайзен Банк Аваль
Відповідь банку
11 вересня 2020, 14:27
Доброго дня! Ми перевіремо інформацію, та надамо коментарі найближчим часом.
З повагою та турботою про Вас
@RaifHelp
Полезный комментарий
RaiffaizenAlex 11 вересня 2020, 14:42
Шановний Клієнт!
Договорами та законодавством передбачено право Банку звертатися до Клієнтів з запитом про надання документів та пояснень, підтверджуючих законність операцій. Також, Банк має право здійснити блокування платіжної картки, відмовити в обслуговуванні Клієнту та/або закрити рахунок/нки, зокрема, якщо дії Клієнта та/або операція Клієнта не відповідають вимогам договору або вимогам законодавства України, у тому числі, але не обмежуючись, режиму рахунків, або такі дії Клієнта та/або операція мають сумнівний суспільний чи економічний характер. На підставі аналізу руху коштів та отриманих від Вас документів/пояснень Банк прийняв рішення скористатися своїм правом та припинити обслуговування рахунку. На жаль, надати детальнішу інформацію на загальнодоступному сайті не маємо можливості, оскільки це може привести до розголошення інформації, що становить банківську таємницю. В той же час, запевняємо, що Банк завжди намагається зберегти партнерські відносини з клієнтами, і приймає такі рішення у виключному випадку.
Сподіваємось на розуміння.
З повагою
@RaifHelp
Євген Попужко 10 вересня 2020, 18:34
Оформили карту на работе для зачисления зарплаты. Тарифы особо не читал, в общем обьяснили, что можно снимать в банкомате любого банка бесплатно, в кассе банка тоже бесплатно если больше 5 тыс грн. Проверил — всё как и сказали. Установил приложение Райфайзен онлайн, приходят сообшения по любой операции, сообщения бесплатные. Если более детальнее ознакомится, то на сайт банка, карта Виза, новый тариф сказали.
Райффайзен Банк Аваль
Відповідь банку
10 вересня 2020, 18:49
Доброго вечора! Дякуємо за відгук. Ми робимо все можливе для того, щоб наші Клієнти могли користуватися найкращіми банківськими продуктами і, сподіваємось, що нам це вдається! Будемо продовжувати рухатись в цьому напрямку.
З повагою та турботою про Вас
@RaifHelp
Иван Кулиш 9 вересня 2020, 21:21
проблему з сайтом вирішили вже через дві години після мого відгуку, досить оперативно! картку заказав, поки що ставлю 5-ть зірок «авансом» а вже далі покаже час).
Райффайзен Банк Аваль
Відповідь банку
9 вересня 2020, 21:24
Доброго вечора! Ми, дійсно, намагаємося вирішувати проблеми, які виникають, в найкоротший термін. Дякуємо за відгук та сподіваємось, що подальші враження від обслуговування будуть лише приємними.
З повагою та турботою про Вас
@RaifHelp
Sergiy Hetmanskiy 9 вересня 2020, 21:16
Давно хотів оформити собі додаткову картку для оплати в інтернеті. Відділення банку знаходиться с моєму домі, зайшов ознайомитись з умовами по картках, обрав звичайну платіжеу райфкартку. Оформлення та обслуговування безкоштовне. Це картка Visa, єдиним бонусом є те що поповнення через банкомат безкоштовне, можна знімати кошти в банкоматі будь-якого банку. Мені не потрібно знімати гроші, я навпаки поповнюю картку. Шоппінг безпечний, приходять смс з підіверженням проведення операції. Там є ще варіант оформлення картки з кешбеком, але там додаткові умови і є плата за обслуговування. Я все одно не використовую ніде окрім інтернету, тому не розглядав той варіант. Як на мене, все працює нормально, поки що немає до чого причепитись.
Райффайзен Банк Аваль
Відповідь банку
9 вересня 2020, 21:19
Доброго вечора! Дякуємо за відгук про нашу нову картку! Користуйтеся з задоволенням, а ми й надалі будемо розробляти нові зручні банківські продукти для наших Клієнтів.
З повагою та турботою про Вас
@RaifHelp

Курс валют в Райффайзен Банку Аваль на сьогодні

Валюта Купівля Продаж
USD 27.900 28.300
EUR 32.850 33.450
RUB 0.3710 0.3770
Всі курси банку

Курс валют в Райффайзен Банку Аваль на сьогодні

Валюта Купівля Продаж
USD 27.900 28.300
EUR 32.850 33.450
RUB 0.3710 0.3770
Всі курси банку
Реклама
Головна / Банки України 🏦 / Райффайзен Банк Аваль 💰 / Відгуки про Райффайзен Банку Аваль 📝
На сторінці ви можете ознайомитись з відгуками про Райффайзен Банку Аваль, а також залишити коментар про свій досвід співпраці з банком. Відгуки клієнтів, допоможуть вам вирішити, в якому банку краще розмістити депозит, взяти кредит готівкою, відкрити рахунок або просто обміняти валюту. Якщо банки не дають вам кредит, візьміть позику онлайн в мікрофінансових організаціях України.