Відгуки про Райффайзен Банк

Для того, щоб залишити відгук, потрібно увійти або зареєструватися
Hanna Tsiurak 28 червня 2026, 15:32
Не можливо з'єднатися з операторами для вирішення питання, списання з карток відбувається без попередження, ШІ у вас відстій Рея, це найгірше що ви придумали, тому весь мій колектив вирішив змінити банк, вийти з Авалю і більше ніколи не повертатися, найгірший банк, найгірша оцінка…0 з нуля
28 червня 2026, 15:43
Добрий день.
Дозвольте пояснити ситуацію з ботом. Райф активно впроваджує рішення на базі ШІ, щоб допомагати швидше отримувати відповіді на найпоширеніші запити — без зайвого очікування. Хочемо наголосити, що Рея не сприймає довгі запити (більше 15 слів), тому рекомендуємо формулювати запит більш стисло або звертатися в чат підтримки MyRaif. Для зв'язку з оператором на головній сторінці, у правому верхньому кутку, натисніть на «Навушники». Звертаємо увагу: якщо повідомите «оператор» чи «з’єднайте з оператором», бот спочатку уточнює суть звернення, щоб спробувати допомогти самостійно, і лише потім пропонує альтернативні варіанти.
Хочемо детально розібратися в ситуації. Будь ласка, напишіть нам у приватні повідомлення Ваш ідентифікаційний код і контактний номер телефону. Чекаємо.
V. Haka 26 червня 2026, 13:40
После того как Райффайзен решил отгородиться от «дурацких» вопросов своих клиентов используя электронную бабку-вахтершу Рею, которая просто не в состоянии хоть в чем-то помочь, пропало желание оставаться клиентом такого банка.

Пытался дозвониться — с не финансового номера с банком оказывается связываться нельзя, а если у меня украли телефон? Звонить тогда когда сим-карту восстановят?
А при звонке с финансового номера — все равно бот бот не пропустил. Вот так. Кек.

И инструкцией — «Якщо написати/повідомити лише „оператор“ або „підключіть оператора“, Рея попросить уточнити, з чим саме потрібна допомога, щоб краще зрозуміти.» — Пользуйтесь сами, так как Рея-вахтерша, после «уточнень, з чим саме потрібна допомога» — выдаст случайный ответ, а затем попросит оценить качество :)

P. S.
Дело не только в том что проблема не решается, а в конце концов это просто неуважительно. Если используете робота — тогда пусть вам роботы и деньги носят.
26 червня 2026, 13:48

Під час дзвінка до інформаційного центру бот може попросити Вас зателефонувати з фінансового номера, оскільки це найшвидший спосіб підтвердити особу та вирішити питання. Такий підхід дозволяє уникнути ризиків і забезпечує захист даних. Якщо у Вас немає доступу до фінансового номера, достатньо повідомити про це, і ми підключимо оператора, який допоможе із вирішенням питання.
Звертаємо увагу, що Рея не обробляє занадто довгі запити (понад 15 слів), тому може попросити сформулювати звернення коротше або запропонувати написати в чат. Якщо ж у запиті зазначено «з’єднайте з оператором», бот спочатку уточнює суть звернення, щоб спробувати допомогти самостійно, і лише потім пропонує альтернативні варіанти. У разі, якщо уточнення не надано, Рея рекомендує звернутися в чат MyRaif.
Якщо Ваше питання актуальне — напишіть нам в чат всередині застосунку: «Навушники» — «Написати в чат». Наші оператори будуть раді надати необхідну допомогу.

RaiffaizenAlex 26 червня 2026, 16:11
Вдячні за можливість розглянути Ваше звернення. Зараз маємо інформацію, що наш фахівець успішно вийшов з Вами на зв’язок і надав консультацію в телефонному режимі. Якщо знадобиться підтримка в майбутньому — пишіть нам.

Дмитро Криворучко 25 червня 2026, 18:28
Жах… Мене просто заблокували в 1 день… Без пояснень. Картка зарплатна, тільки знімав зарплату або платив в магазині. Купив подарунок. Колезі на 4500грн і через 2 дні, мені скинулись по 500 грн 8 колег і мене заблокували… Нічого не пояснюють, рея та взагалі брєд. перейшов на моно банк… Райф жах… Не рекомендую. Хоча б пояснили за що блок.
25 червня 2026, 18:41
Добрий день. Нам прикро, що у Вас виникла ситуація з блокуванням рахунків і склалося таке враження про Райф.
Рея — це наш віртуальний помічник, який намагається швидко допомогти клієнтам з найпоширенішими запитами. Вона розпізнає короткі фрази та оперативно надає відповіді. Якщо ж Рея не може допомогти, звернення передається фахівцю. Шкода, що під час Вашого звернення вона не змогла бути корисною, проте ми постійно вдосконалюємо її роботу та враховуємо всі зауваження клієнтів.
Зазначимо, що Райф суворо дотримується вимог законодавства України та інструкцій НБУ, тому блокування рахунків відбувається виключно за наявності вагомих підстав. Такі дії можуть застосовуватись, зокрема, для убезпечення рахунку або у випадку необхідності отримання підтверджуючих документів щодо походження коштів або мети їх використання.
Розуміємо, що для Вас важливо отримати чітке пояснення, тому хочемо детально розібратися у Вашій ситуації.
Будь ласка, напишіть нам в особисті повідомлення та зазначте Ваш ідентифікаційний номер і контактний телефон — передамо запит в роботу менеджеру з клієнтського сервісу. Він проаналізує всі деталі та надасть всю можливу допомогу у вирішенні питання.

RaiffaizenAlex 26 червня 2026, 10:45
Добрий день. Вдячні Вам за можливість проаналізувати ситуацію. За інформацією від нашого менеджера з клієнтського сервісу, з Вами вже було проведено комунікацію та надано необхідні пояснення. Якщо в майбутньому виникатимуть запитання, то завжди раді допомогти.

snu60505049 25 червня 2026, 14:22
самое **** отношение к клиентам, эта рея. Невозможно решить ни один вопрос по телефонам, чату, ни как.
Невозможно получать ни какую информацию оперативно. Огромный минус банку за такой тупой автоответчик.
25 червня 2026, 14:30
Добрий день.
Хочемо пояснити, як працює наш бот. Коли Ви звертаєтесь у чат або інформаційний центр, система очікує саме короткий опис питання. Якщо написати/повідомити лише «оператор» або «підключіть оператора», Рея попросить уточнити, з чим саме потрібна допомога, щоб краще зрозуміти. Головна ідея бота — допомогти швидко отримати відповідь без очікування. Якщо ж питання потребує втручання спеціаліста — Рея автоматично підключить оператора.
Розуміємо, що інколи бот може не зовсім коректно зрозуміти запит, тому ми постійно працюємо над його покращенням.
Якщо у Вас наразі залишилось невирішене питання, будь ласка, напишіть нам у приватні повідомлення.

Rinaglinskaa23 23 червня 2026, 10:15
Прошу @Райффайзен Банк негайно розібратися, що коїться у вашому відділенні міста Тульчина Вінницької області, та звернути на це дуже важливу увагу!
​Сьогодні стала свідком абсолютно неприпустимого ставлення до літньої людини, яка, незважаючи на стан здоров’я, особисто прийшла з документами по допомогу. Натомість завідувачка та три співробітниці, які сиділи в залі без діла, влаштували комбо з ТРЬОХ ВІДМОВ:
​1.Відмовилися прийняти заяву про помилкове зарахування 3000 грн і відправили дзвонити на гарячу лінію. Для пенсіонера це катастрофічна сума! Невже важко було поставитися по-людськи та допомогти?
​2.Відмовилися допомогти закрити рахунок і відправили робити це самостійно в додаток.
​3.Відмовилися видати через касу залишок коштів, які не видає банкомат. Завідувачка видала «геніальну» пораду: «Сходіть в магазин і купіть собі щось на ці гроші, щоб обнулити картку».
​Для чого там сидить стільки співробітників, якщо вони відмовляються виконувати базову роботу, за яку отримують зарплату? Це пряме порушення Закону про захист прав споживачів та регламенту НБУ.
​Прошу керівництво Вінницького регіону терміново провести службову перевірку цього відділення. Наступний крок — офіційна скарга в НБУ з описом сервісу в Тульчині
23 червня 2026, 10:31
Добрий день. Нам щиро прикро, що Ви стали свідком такої ситуації та що у Вас залишилися настільки неприємні враження від обслуговування в одному з відділень Райфу, особливо коли мова йде про людину старшого віку, якій важливо отримати підтримку та розуміння. Для нас дійсно важливо надавати сервіс найвищого рівня та приділяти увагу кожному клієнту, тому подібні сигнали ми сприймаємо дуже болісно. Разом з тим, хочемо зазначити, що окремі операції дійсно можуть виконуватись лише через інформаційний центр Райфу: телефоном або в чаті, зокрема подання заявки на оскарження операції чи закриття рахунку. Однак це жодним чином не скасовує важливості коректної комунікації та підтримки у відділенні. Дуже хочемо детально розібратись у цій ситуації та провести перевірку, щоб не допустити подібного надалі. Будь ласка, напишіть нам в особисті повідомлення, вкажіть дату та приблизний час візиту у відділення, а також Ваш контактний номер телефону. Ми обов’язково все перевіримо та надамо зворотний зв’язок.
не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
Три літри 20 червня 2026, 15:36
Як відомо усі банки підписались під тим лайнорандумом який і в першій версії дуже обмежував права клієнтів, а у другій взагалі зробив користування банків доцільним для отримання зарплати не більше середньої і витрачати її в магазинах.

Але ж життя складається не тільки з покупок у Сільпо та АТБ.

Треба було перекинути родичу кілька десятків тисяч гривень, але операція не пройшла. До слова зрозуміле повідомлення появилось не відразу тож деякий час я витратив намагаюсь перекинути гроші банківським переказом чи просто на свій рахунок в потрібному банку.

Перший рівень підтримки відпрацював на 2. Оцінка по відгуку 4 лише тому що це частково аванс на майбутнє і оцінка другого рівня який доволі швидко вирішив проблему. Нижче деталі спілкування.

Звернувся у підтримку, як завжди на початку треба було пройти квест в Реєю щоб вона поєднала мене з живим оператором, вдалось це не відразу. Коли з’ясувалось що проблема в лімітах, оператор надав перелік документів що підтверджують дохід серед яких була довідка ОК-7 з Дії.

Сформував довідку, Дія її віддає у ZIP-файлу в який включені сама довідка та цифровий підпис. Але чат підтримки не дозволяє завантажувати ZIP файли, лише зображення та деякі інші типи документів. З подальшого спілкування з підтримкою з’ясувалось що документ можна відправити на пошту що і було зроблено. Протягом кількох годин отримав на цей місяць ліміт майже 200к і виконав переказ. Проблема була вирішена протягом доби що в принципі ОК. Але було б краще якби проблеми не було взагалі бо ліміт 100к дуже дурне число для банківських операцій. Як наприклад банк являє оплату покупки автомобіля чи квартири де сума переходить за міліон?
20 червня 2026, 15:53
Добрий день! Нам прикро, що Ви зіткнулись із такими складнощами під час переказу та витратили додатковий час на вирішення питання.
Ліміти за операціями встановлюються відповідно до умов Меморандуму. За відсутності документального підтвердження доходів Райф може встановити ліміт в межах 50–100 тис. грн на місяць. Водночас Ви маєте можливість звернутись до Банку для підвищення ліміту — за умови надання підтвердження джерел походження коштів. У такому разі ліміт встановлюється в межах підтвердженого доходу.
Щодо більших покупок, зокрема нерухомості — звертаємо увагу, що обмеження не застосовуються до платежів за реквізитами на рахунки ФОП та юридичних осіб. Якщо Вам буде потрібна детальна консультація саме з цього питання — просимо звернутись в чат підтримки застосунку «MyRaif», залюбки підкажемо та допоможемо.
Окремо дякуємо, що поділились досвідом взаємодії з Реєю. Вона створена для швидкої допомоги в типових питаннях та постійно вдосконалюється — сподіваємось, що з часом Ви будете цілком задоволені її роботою.
Дякуємо, що відмітили роботу підтримки — і водночас враховуємо Ваші зауваження, щоб зробити процеси простішими та зручнішими.

Елена Мельник 19 червня 2026, 15:49
Мені треба оплатити рахунок як ФОП на компанію Метро, яка надала рахунок з реквізитами Райффайзен банк Аваль. Заїхала у відділення Райфайзен, але виявилось щоб сплатити 1 платіж в касі на компанію треба бути клієнтом цього банку. Не зрозуміло навіщо як що мені це потрібно 1 два рази на місяць для чого я маю бути вашим клієнтом? В терміналі теж оплатити не можна, хоча він стоїть в кожному торгівельному центрі. Цє дуже не зручно.
19 червня 2026, 15:58
Нам дуже прикро, що відвідування відділення залишило у Вас негативні враження.
В касі кожен відвідувач може виконувати необхідні операції, зокрема здійснювати вільні платежі. Такі платежі проводяться з комісією відповідно до чинних тарифів. Водночас касир може запропонувати стати клієнтом банку, щоб у подальшому здійснювати платежі через застосунок «MyRaif» — це дозволяє робити їх зручніше та без додаткових комісій. Звісно, остаточне рішення завжди залишається за Вами.
Ми прагнемо детально розібратися у ситуації, щоб надати зворотний зв’язок. Будь ласка, напишіть нам у приватні повідомлення Ваш контактний номер телефону. Чекаємо!

RaiffaizenAlex 19 червня 2026, 16:33
Ваше звернення вже передано менеджеру з питань клієнтського сервісу, який детально перевірить ситуацію, що склалась у відділенні, та надасть Вам відповідь за результатом. Будь ласка, очікуйте на зворотний зв’язок.
Yrslv D 18 червня 2026, 1:13
Сотрудник из поддержки игнорирует мои вопросы. По необъяснимой мне причине меня не пропускают авторизироваться. В чате с поддержкой меня не слышат и шлют кудато идти чтобы авторизоваться, хотя все это можно сделать онлайн. На мои ответи что я не имею возможности прийти я получаю игнор. На мою просьбу вернуть потраченные 50 грн на карту атб райф мне не отвечают, хотя при этом читают сообщения и намеренно игнорируют. По какой причине мне не возвращают деньги и не дают зарегистрироваться не отвечают. Прийти в отделение у меня нет физической возможности изза сломанной ноги. Прошу услышать меня и дать возможность авторизироваться, либо вернуть мне мои деньги. Благодарю.
18 червня 2026, 9:09
Добрий день. Перш за все вдячні за очікування відповіді.
Нам прикро, що під час реєстрації в застосунку у Вас виникли труднощі. Ми прагнемо, щоб кожен клієнт отримував якісну та своєчасну підтримку й залишався з позитивними враженнями від співпраці з Райфом. Шкода, що у Вашому випадку це було не так.
Хочемо якнайшвидше допомогти вирішити це питання та виправити ситуацію.
Зафіксували Ваше звернення до менеджера з клієнтського сервісу. Він все перевірить і зв’яжеться з Вами, просимо очікувати на дзвінок.

RaiffaizenAlex 26 червня 2026, 19:13
Добрий день! Ми вдячні Вам за можливість проаналізувати ситуацію.
На поточний момент маємо інформацію від менеджера, що з Вами було проведено комунікацію в чаті MyRaif та надані пояснення.
Якщо в майбутньому будуть виникати питання — звертайтесь, завжди раді допомогти.

ALEXXd 17 червня 2026, 21:26
Відділення за адресою: Київ, вул. Прорізна, 3
25 років тому бум ФОП-м та мав рахунок в цьому банку. Вже років з 20 як закрився та діяльність не веду. Скачав застосунок, щоб оформити віртуальну карту. Постійно вилазила помилка. Зателефонував, сказали прийти у відділення. Прийшов у відділення. Нічого не вирішили, сказали не можуть. Суть справи в тому, що я в них вважаюсь ще ФОП-ом, тому що в реєстрі є історичний запис про це. Кажу 20 років як закрився, на початку 2000-х у всіх такі записи, хто вже не працює з тих часів! Є документи про закриття! Картку відкрити не можуть, тому що в їх внутрішній програмі це не передбачено! Люди це ДНО. Я пригадав, чому я від вас пішов 20 років тому. Дивлюсь у вас нічого не змінилось. Марно згаяний час, пішов отримав картку в іншому банку!!!
18 червня 2026, 9:06
Добрий день! Дякуємо за очікування відповіді.
Нам приємно, що Ви вирішили повернутися до нас, та щиро прикро, що у Вас склалось таке враження і виникла подібна ситуація. Розуміємо Ваше обурення, адже Ви витратили час як на використання застосунку, так і на візит до відділення.
Дозвольте пояснити, що у випадках, коли дані в системі Банку та в ЄДР не співпадають, необхідно провести їх актуалізацію.
Дуже хочемо допомогти Вам допомогти із вирішенням, тому просимо написати нам у приватні повідомлення та надіслати Ваші дані (ідентифікаційний код та контактний номер телефону). Будемо раді виправити Ваше враження та допомогти.

***

Денис А 16 червня 2026, 3:40
НІКОЛИ НЕ РОЗМІЩУЙТЕ В РАЙФІ БІЛЬШЕ 100 000 грн !, будете мати серйозні проблеми! Незалежно чи є в вас підтвердження доходу чи немає!

Перерахував свої заощадження з великого банку, А на свій рахунок в Райфайзен,
Та відкрив депозит Зростаючий, а коли я захотів повернути кошти до свого основного банку А, Райфайзен сказав що я НЕ МОЖУ ПОВЕРНУТИ КОШТИ НА СВІЙ РАХУНОК в, А ЗВІДКИ ЦІ КОШТИ І ЗЯВИЛИСЬ В РАЙФІ!

Як це ??? В мене є кошти — збереження, ось довідка про дохід, а користуватись коштами, а саме перерахувати на СВІЙ РАХУНОК в іншому українському банку НЕ можливо!

Це просто ОГИДНО,

Замість цого мені запропонували скинути кошти на якісь ФОП чи ТОВ! Сплатити за якийсь товар чи послуги!

Ініціюю процедуру перевірки мої доходів та надаю офіційні відомості з Державного реєстру фізичних осіб — платників податків про джерела/суми нарахованого доходу, утриманого та сплаченого податку та військового збору — що звісно приймається на ура усіма адекватними банками, не раз проходив фін. мон і питань ніколи НЕ виникало.

Але в Райфі
1. Відомості державного реєстру просто проігнорували, замість того запросили нікчемні не маючі ніякого відношення до сум доходів документи які я не повинен мати або зберігати.

2. Вирішили за мене що який би великий в мене не був дохід але повертати мої заощадження вони будуть напротязі року, а може і взагалі коли захотять- ну тому що на них немає «управи» і вони можуть витворяти, що завгодно, тому що війна, і кому яке діло скільки Райф відіжме людей заморозивши кошти.

Огидно.

Відділ дистанційного вивчення приватних клієнтів та клієнтів бізнес банкінгу
Управління віддалених каналів сервісу та продажів — Надсилає одне повідмолення на 24 години, і чітко чекають поки пройде 24 годин :(Звісно цей відділ нікому не підпорядкований і може витворяти, що завгодно, немає настрою: а по знущаюсь над клієнтом який не може повернути свої зароблені кошти — оце смішно буде!!! — десь таке складеється враження про усю цю вакханалію Райфа.

Голосом по цьому питанню поговорити по суті не можливо, але питання серйознк.

Буду боротись за свої кошти, не очікував такої дикості!

НІКОЛИ НЕ РОЗМІЩУЙТЕ В РАЙФІ БІЛЬШЕ 100 000 грн, будете мати серйозні проблеми!
16 червня 2026, 8:57
Добрий день. Перш за все вдячні за очікування відповіді.
Хочемо зазначити, що Райф суворо дотримується вимог чинного законодавства та постанов НБУ. Саме тому ми ретельно перевіряємо операції та впроваджуємо заходи для збереження і захисту коштів наших клієнтів.
У межах дії Меморандуму банк визначає рівень ризику клієнта на підставі наявної інформації про його доходи та фінансову діяльність.Виходячи з цього, усім клієнтам банку встановлюються ліміти на переказ коштів: С2С та IBAN перекази сумарно.
Щоб збільшити ліміт суми переказу, то потрібно направити документи про джерела походження коштів. Перелік документів можна бачити за посиланням: https://raiffeisen.ua/news/limit-dlya-kartkovih-perekaziv-fizosib-pochne-diyati-z-1-zhovtnya-2119.
Ми б хотіли проаналізувати ситуацію та допомогти у її вирішенні. Будемо вдячні, якщо надасте Ваші дані в особисті повідомлення, а саме ідентифікаційний код та контактний номер телефону. Очікуємо!

RaiffaizenAlex 16 червня 2026, 16:05
Дякуємо Вам за можливість проаналізувати Ваше звернення.
Запит вже передано в роботу менеджеру з питань клієнтського сервісу, який візьме ситуацію під особистий контроль.
Просимо очікувати на зворотний зв’язок.
RaiffaizenAlex 17 червня 2026, 17:32
Вітаємо! Дякуємо за можливість проаналізувати звернення.
На поточний момент маємо інформацію, що з Вами успішно зв’язався наш спеціаліст та питання було вирішено.
regularuser 15 червня 2026, 12:21
Якщо ви бажаєте купити картку АТБ, то в жодному разі не купуйте картку від Райффайзен Банк. Попри засилля реклами про те, який класний та мобільний Райффайзен Банк, реальність може виявитися абсолютно протилежною. Завантажив їхній додаток і виявилося, що треба звернутися у відділення. Додаток навіть не вимагав жодних фото документів. Просто зі старту послав у відділення.Та от біда, відділення цього банку у моєму місті немає. Щоб дістатися до найближчого відділення, мені потрібно витратити майже цілий день та кілька сотень гривень. Куплена в АТБ картка перетворюється в шматок нікому не потрібного дорогого пластику. Зауважу, що я маю бездоганну кредитну історію та тривалий час обслуговуюся віддалено в інших банках без жодних проблем. Райффайзен Банк, дякую за досвід.
15 червня 2026, 12:29
Добрий день! Нам шкода за Ваш досвід і незручності, дякуємо, що приділили час поділитися з ними. Дійсно, у виключних випадках для реєстрації нового клієнта може знадобитися відвідування відділення, це залежить від декількох обставин.
Ми завжди шукаємо варіант допомогти клієнту. Хочемо перевірити можливі альтернативи оформлення або інші рішення дистанційно. Будь ласка, напишіть нам у приватні повідомлення Ваш ідентифікаційний код та контактний номер телефону. Чекаємо!
Юрій Топоровський 15 червня 2026, 10:37
Пройшло більше місяця, кошти ніхто не віддав, звернувся в центральне відділення м.Хмельницький до служби внутрішньої безпеки, заяву відмовився приймати і втік.
Звернувся в міжнародне відділення в Австрії, чекаю відповіді
15 червня 2026, 10:44
Добрий день! Нам прикро, що у Вас склалось таке враження. Запевняємо, що наші фахівці завжди докладають максимум зусиль для вирішення кожного звернення клієнта.
На жаль, за описом не вдалося однозначно зрозуміти ситуацію, аби перевірити її детально. Просимо написати нам у приватні повідомлення Ваш ідентифікаційний код та номер телефону, детально описати проблему, щоб ми могли розібратись та допомогти.
snu77641031 13 червня 2026, 11:30
Вкрай незадоволений обслуговуванням. Придбав картку АТБ, поповнив її власними коштами, після чого картку заблокували та закрили доступ до мобільного застосунку. Жодних зрозумілих пояснень причин блокування не надано. Вважаю неприпустимою ситуацію, коли клієнт не має доступу до власних коштів і не отримує належного інформування.
13 червня 2026, 11:37
Нам дуже приємно, що Ви обрали наш банк, і водночас дуже прикро, що зіштовхнулись із такою неприємною ситуацією.
Хочемо пояснити, що блокування карток може відбутися з різних причин. Наприклад, якщо на рахунок надходили значні суми і необхідно надати підтверджуючі документи; якщо виявлено ознаки нетипової активності і треба підтвердження, що дії виконувались саме клієнтом; не вчасно пройдена актуалізація даних або інша причина, через що картка/рахунок можуть бути обмежені у використанні. Ми прагнемо діяти максимально прозоро та швидко, щоб уникати необґрунтованих обмежень.
Щоб детально перевірити ситуацію та допомогти, будь ласка, надішліть у приватні повідомлення Ваші дані (ідентифікаційний код та контактний номер телефону). Чекаємо!

Ghost0073 12 червня 2026, 13:19
Брав участь в акції з кешбеком (оплата карткою від 100 грн). У публічних правилах жодних винятків для платежів не було. Я поповнив мобільний рахунок і спеціально запитав у чаті підтримки, чи підходить ця операція. Офіційний представник банку письмово мене запевнив: «Так, все вірно», підтвердивши виконання умов.
Проте кешбек не надійшов, а інший оператор згодом заявив, що операція «не підходить», просто відмовившись від слів свого ж колеги.
Але найгірше в цій ситуації — це робота підтримки зараз. Я намагаюся вирішити проблему, але моє звернення розглядають уже понад два тижні! Відповідей у чаті доводиться чекати неймовірно довго. А коли нарешті хтось виходить на зв’язок, то я отримую лише стандартні відписки у стилі: «ми працюємо над вашим питанням», «питання ще на розгляді, очікуйте». І так по колу без жодної конкретики.
Банк не лише ввів мене в оману через некомпетентність свого ж співробітника (всі скріншоти в мене збережені), але й абсолютно не бажає виправляти власну помилку, просто затягуючи час. Вкрай розчарований таким сервісом.
12 червня 2026, 13:25
Добрий день! Ситуація, яку Ви описали, дійсно турботна, перепрошуємо за плутанину в консультаціях та затримку з розглядом звернення. Це не той досвід, який ми прагнемо забезпечувати. Розуміємо ваше розчарування, адже Ви розраховували на акційний кешбек.
Інформація щодо умов акцій має надаватися коректно. Ми обов’язково перевіряємо консультації для забезпечення високого рівня сервісу. Також окремо звернемо увагу на терміни обробки звернень.
Хочемо детально розібрати ситуацію та надати пояснення. Будь ласка, напишіть нам у приватні повідомлення Ваш ідентифікаційний код та контактний номер телефону. Чекаємо!
не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
Елена Саволюк 11 червня 2026, 16:56
​Сьогодні в чаті підтримки я звернулася до оператора з проханням надати довідки про відсутність заборгованості за моїми закритими кредитами готівкою. Отримала відповідь: кожна довідка коштує 100 грн!!! Тобто за три документи, які підтверджують виконання мною зобов’язань перед банком, з мене намагаються стягнути 300 грн.
​Вважаю таку політику банку ганебною та такою, що суперечить принципам чесного обслуговування клієнтів. Документ про повне виконання зобов’язань за кредитом — це базова звітність банку, яку клієнт має право отримати після закриття рахунку. Вимагання грошей за підтвердження того, що я нічого не винна банку, виглядає як спроба збагатитися на клієнтах, які закрили свої кредити. Окремо звертаю увагу, що банк ігнорує мої права на інформацію про стан моїх рахунків, перетворюючи кожне звернення на спробу продати послуги.

11 червня 2026, 17:06
Добрий день! Розуміємо Ваше обурення, коли для підтвердження відсутності заборгованості потрібно оформлювати окремі платні документи.
Інформацію про закриття кредиту та виконання зобов’язань ми можемо надати в межах консультації у інформаційному центрі чи відділенні. Водночас довідка — це офіційний документ встановленого зразка, її оформлення відбувається згідно з чинними тарифами банку.
Ми не маємо на меті ускладнювати отримання потрібної довідки чи інформації про стан Ваших рахунків, навпаки, готові допомогти знайти рішення, яке буде для Вас максимально зручним. З Вашого звернення сформовано запит до менеджера з клієнтського сервісу, він проаналізує ситуацію та проведе комунікацію, прохання очікувати. Дякуємо.
Проблема вирішена
sairos 11 червня 2026, 11:50
Почали телефонувати з номеру +380444985600. Я був зайнятий і не було можливості відповісти. На третій дзвінок з цього номера відповів і що я чую це робот райффазенк банку, який пропонує привести друга і отримати кожному вигоду, але це знущання, бо мало того, що це особистий номер на який безперервно телефонує цей робот, так вони ще пропонують програму привести друга. Я колись за цією програмою привів друга і виконав всі зазначені умови програми, але ні я, ні друг бонус не отримали. На скарги у чаті підтримки Райфайзен банк повідомив, що зі мною зв’яжуться. У телефоній розмові оператор пообіцяв щось зробити, але по факту так нічого і не нарахували. Тому райф зі своїми програмами це повна лажа не раджу
11 червня 2026, 12:00
Перепрошуємо, що дзвінки могли здатися нав’язливими — ми зовсім не мали на меті створити для Вас дискомфорт.
Номер, який Ви зазначаєте, закріплений за Банком: у нас багатоканальні лінії, тому з нього можуть телефонувати різні підрозділи — як з індивідуальними пропозиціями, так і з інших фінансових питань.
Щодо участі у програмі — нам прикро, що у Вас склалося таке враження. Обов’язково перевіримо цю ситуацію детальніше, щоб надати Вам коректний зворотний зв’язок. Зафіксували звернення до менеджера з клієнтського сервісу. Просимо очікувати на дзвінок.

RaiffaizenAlex 19 червня 2026, 12:59

Добрий день. Дякуємо за можливість проаналізувати звернення.
snu28440840 10 червня 2026, 17:54
Відділення за адресою: Запоріжжя, пр-т Соборний, 96
Оформил заказ дебетовой карты, так как решил возобновить пользование услугами банка. В течении получаса и нескольких попыток общения с вашим роботом рея, я пожалел что решил вернуться к вашему банку, с оператором меня так и не соединили при этом робот несколько раз сбрасывал звонок так как его не устраивали ответы он не понимал почему бл. он не может помочь. Клиентоориентированность НУЛЕВАЯ!
Пустая трата временити неуважение к клиенту, боюсь представить что будет если возникнет срочный вопрос касательно безопасности средств. Вообщем сделал ошибку что решил вернуться к банку Райффайзен, никому не рекомендую если цените своё время и нервы.
10 червня 2026, 18:06
Нам дуже приємно, що Ви обрали відновити співпрацю з нашим Банком — ми щиро це цінуємо. Водночас нам прикро, що цей досвід виявився складним і залишив у Вас негативні враження.
Розуміємо бажання швидко з'єднатися з оператором для вирішення Вашого питання. Однак Райф активно впроваджує технології штучного інтелекту, і наш бот створений для оперативного реагування на поширені запити, щоб Ви не витрачали час на очікування. Ми усвідомлюємо, що це може бути не зручно для всіх, тому постійно працюємо над вдосконаленням нашого сервісу.
Хочемо звернути увагу, що голосовий помічник Рея коректно обробляє короткі запити (до 15 слів). Якщо звернення довше, вона може попросити сформулювати його стисло або порекомендувати звернутися до чату. Коли клієнт просить з’єднати з оператором, система спершу уточнює суть питання, щоб у разі можливості надати відповідь одразу.
Хочемо проаналізувати Ваше звернення до інформаційного центру, а також допомогти із відкриттям картки. Будь ласка, напишіть нам в приватні повідомлення Ваші дані (ідентифікаційний код та контактний номер телефону).

RaiffaizenAlex 10 червня 2026, 18:22
По Вашому запиту сформовано запит до менеджера з обслуговування клієнтів, він проаналізує ситуацію та проведе комунікацію, прохання очікувати. Дякуємо.

Sehii 9 червня 2026, 19:50
Протягом уже 5 років користуюсь послугами Raiffeisen Bank для ведення бізнесу та обслуговування рахунків ФОП — загалом залишаюсь дуже задоволений співпрацею з банком.
Окремо хочу відзначити працівників відділення в Ірпінь — завжди привітне, професійне та якісне обслуговування. Видно, що команда дійсно орієнтована на клієнта та намагається допомогти у вирішенні будь-яких питань максимально швидко та комфортно.
Так, були певні не зовсім приємні моменти під час оформлення бізнес-кредитів — інколи процеси здавались занадто бюрократичними або затягнутими. Також те, що банк періодично знову запитує пояснення щодо простроченого платежу, який виник ще під час повномасштабного вторгнення російської федерації та окупації регіону, хоча це питання вже давно врегульоване і фактично давно закрите. Хотілося б, щоб подібна інформація коректно фіксувалась у внутрішній системі банку без необхідності повторних пояснень. Але ці нюанси не псують загальної позитивної картини співпраці з банком.
Для відкриття та ведення бізнес-рахунків ФОП Raiffeisen Bank можу однозначно рекомендувати. Надійний банк із хорошим сервісом та сильними працівниками у відділеннях.
9 червня 2026, 19:57
Добрий день! Дуже тішимось такому тривалому та позитивному досвіду співпраці з Банком 😊
Приємно, що Ви відзначили команду відділення в Ірпені, обов’язково передамо колегам Ваші слова підтримки. 💛
Щодо описаних нюансів, ми цінуємо, що Ви звернули на це увагу. Питання щодо повторних уточнень а також тривалості окремих процесів — це важливий сигнал для вдосконалення внутрішніх процедур. Працюємо над тим, щоб подібні ситуації не створювали незручностей і вирішувались максимально швидко та прозоро.
Раді, що співпраця з нами є для Вас комфортною та корисною для розвитку бізнесу.
Елена Саволюк 9 червня 2026, 14:54
Справжнім висловлюю своє невдоволення якістю обслуговування та роботою банківських сервісів Райфайзен банку Аваль, який перешкоджає оперативному закриттю моєї кредитної заборгованості. У процесі взаємодії з банком я зіткнулася з наступними системними проблемами: Некоректна робота системи автоматичного списання коштів: Банком здійснюється підключення автоматичного списання платежів навіть у тих випадках, коли на даний момент відсутня фактична заборгованість, що створює зайвий тиск і вносить плутанину у фінансові операції. ​Проблеми з актуалізацією даних: Спостерігається несвоєчасне коригування інформації про доступні кошти на картках, що не дозволяє мені об'єктивно оцінювати стан мого рахунку та планувати погашення. Відсутність конструктивного діалогу: При зверненні до служби підтримки я не отримую чітких та вичерпних відповідей на поставлені запитання. Відповіді мають формальний характер, що не сприяє вирішенню проблеми. Складається стійке враження, що внутрішні процеси банку організовані таким чином, щоб утруднити процес дострокового чи оперативного погашення кредиту, а не сприяти йому.
9 червня 2026, 15:05
Добрий день. Нам прикро, що у Вас склалося таке враження від взаємодії з банком. Розуміємо, наскільки важливо мати чітку інформацію та швидко вирішувати питання, пов’язані з кредитом. Хочемо зазначити, що ми, навпаки, зацікавлені у своєчасному та комфортному погашенні заборгованості клієнтами, тому постійно працюємо над покращенням сервісів і процесів. У застосунку «MyRaif» доступна інформація щодо стану рахунку: суми до сплати, дати, деталі пільгового періоду.
Хочемо зрозуміти всі обставини та надати чіткі пояснення. Будь ласка, напишіть нам у приватні повідомлення Ваш ідентифікаційний код та контактний номер телефону. Чекаємо!
RaiffaizenAlex 9 червня 2026, 15:13
Передали Ваше звернення в роботу менеджера з питань клієнтського сервісу, який візьме ситуацію під свій особистий контроль. Просимо очікувати відповідь в чаті застосунку.

RaiffaizenAlex 19 червня 2026, 13:26

Добрий день. Дякуємо за можливість проаналізувати звернення.
На поточний момент маємо інформацію, що з Вами успішно зв’язався наш спеціаліст в чаті застосунку та надав пояснення по ситуації. Якщо в майбутньому виникнуть питання — звертайтесь.
@RaifHelp
Сьогодні відбувся не курсопад, а курсозліт. З 44,43 вранці до 44,71 в кінці дня. Нащо трубити «Курсопад-курсопад». Позорище.
8 червня 2026, 16:56
Добрий день.
Розуміємо Ваше бажання придбати валюту за вигідним курсом і прагнемо надати найкращі умови для цього.
Хочемо пояснити, що акційний курс не встановлюється фіксовано на весь день. Він формується відповідно до ситуації на міжбанківському ринку та змінюється разом із його коливаннями протягом дня. Саме тому курс може як знижуватися, так і зростати.

Курс валют в Райффайзен Банк

Курс валют в Райффайзен Банк

Головна / Банки України 🏦 / Райффайзен Банк 💰 / Відгуки про Райффайзен Банк 📝
На сторінці ви можете ознайомитись з відгуками про Райффайзен Банк, а також залишити коментар про свій досвід співпраці з банком. Відгуки клієнтів, допоможуть вам вирішити, в якому банку краще розмістити депозит, взяти кредит готівкою, відкрити рахунок або просто обміняти валюту. Якщо банки не дають вам кредит, візьміть позику онлайн в мікрофінансових організаціях України.