Відгуки про Райффайзен Банку Аваль

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
Для того, щоб залишити відгук, потрібно увійти або зареєструватися
SpAceFuTure 1 грудня 2020, 19:12
8.11.2020 я снимал деньги с карты Аваль банка через банкомат Приват Банка. Банкомат завис и не выдал деньги, написал ошибку что банкомат не работает. Все как следует сообщил в службу поддержки. Заявке присвоили номер 268403. Сроки решения указали в течении 30 календарных дней.
Перезвонил сегодня 1.12.2020 уточнить статус решения проблемы. На что услышал что заявка все еще в работе и дата решения указана 29.12.2020. Тоесть по факту почти 2 месяца. И сказали что дата подачи заявки 21.11.2020.
Тоесть 2 недели после подачи никто не занимался вопросом. И только потом подали заявку.
Что делать если это последние деньги????
Ждать 2 месяца??? Потому что кто то не может выполнить свою работу???
Или потому что Ваш банк нарушает законодательство Украины, согласно которого все обращения граждан должны решаться в 30-дневный период.
Такая ситуация в первый раз. Но отношение ужасное.
Райффайзен Банк Аваль
Відповідь банку
1 грудня 2020, 19:16
Доброго дня! Просимо зачекати, найближчим часом повідомимо інформацію.
З повагою та турботою про Вас,
@RaifHelp
KirillZ 1 грудня 2020, 16:18
Сегодня пришел в отделение для получения перевода WesternUnion, касса на все отделения одна.
Простояв в очереди час, я все же попал в кассу, где на моменте заполенния документов ко мне залетела управляющая отделением и за 2 секунды 400 раз спросила:
— А сколько Вам еще?! Слава богу я догодался, что она про время, я ведь целых 4 минуты находился у кассы.
(И уже был в фиерично удивлен уровнем даже не компетентности, а банального воспитания этой дамы).
На что я ответил, что в течении 1-2х минут мне напишут данные для проверки и мы закончим операцию. Так же попытался обьяснить, что ждал своей очереди час, на что кассир предложила зайти завтра, потому что, внимание, ОЧЕРЕДЬ.
Но управляющая пошла дальше и четко мне сказала:
— У нас клиент, мы ждать не можем, выходите, зайдете потом.
В это же время мне приходит ответ, который мне уже не понабится, потому что для этого банка я навсегда останусь не потенциальным клиентом, а человеком, который зайдет завтра и даже не за переводом, а за порцией хамства.
Сам работал в сфере обслуживания, и ладно кассир, но управляющий — должность. И когда человек с отсутсвием элементарного воспитания оказывается на столь высокой позиции, возникает огромное количество вопросов, но за ответом лучше зайти завтра.
Надеюсь, что в Райффайзен Банке все же есть адекватные сотрудники в управлении и такое поведение не останется без их внимания.
Райффайзен Банк Аваль
Відповідь банку
1 грудня 2020, 16:24
Доброго дня! Приносимо вибачення за завдані незручності, запевняємо Вас, що дана ситуація не залишиться без уваги. Ми з'ясуємо обставини Вашого обслуговування та повідомимо про результат.
З повагою та турботою про Вас,
@RaifHelp
serhiidan 1 грудня 2020, 11:17
Доброго времени суток. Меня зовут Данчевский Сергей. Хочу с вами поделится опытом сотрудничества с Аваль Банком. Всегда думал что неплохой банк… Это до того времени пока вы не попросите Перевести Денег из Европы. Попросил друга «одолжить денег» на праздники. Так как я в Европе по понятным причинам экономика в Украине не в самом лучшем состоянии приходиться помогать семе как могу. Попросил друга скинуть на мою АВАЛЬ КАРТУ денег он при мне скинул денег 10.11.2020 и жду болие 10дней Аваль молчал Звоню другу интересуюсь что случилось может вернулись — нет ушли. Звоню в Аваль Прошу помочь решить вопрос говорят — да мы нашли перевод но не можем вам отдать деньги! как ????? мои деньги. В ответ — отправитель укзал в назначении платежа ваше имя и фамилию ...? И? нужно указать ( приватний переказ ). Думаю хорошо сделаем. Все сделали в тот же день. Попросили отправить на Аваль сразу это уточнения. Банк отправил. Аваль должен был получить но не получает уточнения))) просим проверить но не может найти ))) думаем польский банк ничего не сделал но нет все сделал и денег за это взял. Аваль не может найти ))) уже месяц почти ищем...))) пока не нашли. В семе денег уже нет… платежи по кредитам пришли… как жить что делать просто не понимаю.
Райффайзен Банк Аваль
Відповідь банку
1 грудня 2020, 11:21
Доброго дня! Ми перевіремо інформацію та надамо відповідь найближчим часом.
Дякуємо за розуміння.
З повагою та турботою про Вас,
@RaifHelp
Полезный комментарий
RaiffaizenAlex 1 грудня 2020, 16:30
Шановний Сергію! Вимоги до призначення платежу, з яким переказ може бути зарахований на рахунок Клієнта встановлені законодавством. І, на жаль, у разі, якщо призначення платежу вказано некоректно, Банк змушений зарахувати такий переказ на рахунок нез'ясованих платежів та очікувати уточнення від Клієнта (або його довіреної особи на підставі довіреності), яке подається у відділенні Банку, або від банку відправника. Станом на сьогоднішній день, уточнення від банку відправника, про яке Ви повідомляли у чаті системи «Райффайзен онлайн», не надходило. Крім того, з боку Банку да банку відправника також направлено запит на уточнення, відповідь на який поки що не отримано. Просимо Вас, якщо є така можливість, зв’язатися з відправником та повторно попросити його ініціювати уточнення через банк з якого відправлявся переказ.
З повагою та турботою про Вас,
@RaifHelp
toplinez 27 листопада 2020, 16:47
Каждый день звонят с этих номеров, стоит раз взять трубку и понеслась:
0444959097,0552448305,0552448303.
Звонят и молчат.
В интернете эти телефоны пренадлежат банку Аваль и Райффайзен. При всем этом отношения не имею ни к одному из них.
Оставляю за собой право размещать теперь негативные отзывы.
Если Вам интересна такая игра, буду Вам понижать рейтинг
Райффайзен Банк Аваль
Відповідь банку
27 листопада 2020, 17:01
Доброго дня! Просимо зазначити в особистих повідомленнях номер телефону на який Вам надходять дзвінки. Перевіримо причину їх надходження та надамо інформацію.
З повагою та турботою про Вас,
@RaifHelp
Полезный комментарий
RaiffaizenAlex 1 грудня 2020, 19:01
Доброго вечора! Кредитним відділом внесено інформацію про те, що номер не належить Клієнту Банка. Сподіваємось, що більше Вас не потурбуємо. Приносимо вибачення за завдані незручності.
З повагою та турботою про Вас,
@RaifHelp
не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
vfgf 27 листопада 2020, 11:29
Відділення за адресою: Київ, пр-т Перемоги, 9
Подскажите пожалуйста, можно ли при помощи вашего банка, сделать перевод с Украины в Россию.Так же на карту Райффайзен Банка. И какой при этом будет курс при получении в руб.?
Райффайзен Банк Аваль
Відповідь банку
27 листопада 2020, 11:32
Доброго дня! Такий переказ здійснюється у відділенні Банку за допомогою системи SWIFT з поточного рахунку, відкритого у рос. рублях. Якщо залишилися питання, або необхідно уточнити деталі переказу, зателефонуйте до нашого Інформаційного центру.
З повагою та турботою про Вас,
@RaifHelp
29102007 27 листопада 2020, 0:24
Нікому не рекомендую Сквирське відділення банку!
Керівник відділення нагла, брехлива, неприємна людина…
Суть проблеми в тому, що у цьому відділенні банку відкритий рахунок покійного діда.
Я подала всі необхідні документи для того щоб мені надали виписку по рахунку так як у мене з'явилися сумніви щодо переказів по рахунку…
Керівник банку назвала заповіт фількиною грамотою і без будь яких нормальних пояснень не надала мені документ… далі звернулася на гарячу лінію, де півдня мені розповідали, що формують запити, які їм важливі клієнти і в кінці кінців сказали, що я не туди звернулася…
Далі поїхала в інше відділення, але написала заяву, де попросила надати мені все таки виписку…
Чекаю відповіді, але час для мене важливий і надіюсь, що швидко отримаю відписку…
На жаль, я не бачу того, що ви постійно говорите і пишете, а саме: як ви цінуєте своїх клієнтів)))
Просто сміх, а не банк
Райффайзен Банк Аваль
Відповідь банку
27 листопада 2020, 0:34
Доброї ночі! Інформація по рахунку померлого Клієнта може бути надана Банком на запит нотаріуса або спадкоємцям на підставі свідоцтва про право на спадщину. На жаль, такі вимоги законодавства, яких Банк неухильно дотримується. Стосовно обслуговування у відділенні, ми перевіримо надану Вами інформацію та повідомимо про результат, якщо зазначите у особистих повідомленнях своє прізвище та ім'я, а також данні померлого Клієнта.

З повагою та турботою про Вас,
@RaifHelp
Полезный комментарий
RaiffaizenAlex 30 листопада 2020, 12:06
Доброго дня! На жаль, встановлено, що Вами не надані документі, на підставі яких Банк може повідомити рух коштів по рахунку померлого Клієнта. Інформація щодо причин неможливості надання виписки, а також щодо того, які документи потрібні, Вам надавалася працівниками відділення та оператором Інформаційного центру (після консультації з юридичним підрозділом). Порушень стандартів обслуговування під час надання Вам консультації не встановлено. Додатково Вам буде надіслана відповідь на Ваше письмове звернення у встановлені законодавством терміни. 
З повагою та турботою про Вас,
@RaifHelp
не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
Pikachu74 26 листопада 2020, 14:21
На рахунок безкоштовного зняття готівки в будь-якому іншому банкоматі — це не правда, як було повідомлено працівником банку, за кожне зняття готівки є комісія у 3 грн плюс 100% є ще скрита комісія % від суми зняття готівки в іншому банкоматі. Далі якщо ви так піклуєтесь про ваших клієнтів, чому ваші працівники замість того щоб як найшвидше замінити банкомат, просто кудись розчинились? І тепер про тех підтримку, сама складська тех підтримка з усіх банків, слухавку не беруть, а тут у відповідях пишуть, що типу в них багато звернень, і в цьому випадку вони водять в оману. Такого скоцького відношення немає більше ні в якому банку.
Райффайзен Банк Аваль
Відповідь банку
26 листопада 2020, 14:30
Доброго дня! «Прихованих» комісій Банк не має взагалі, всі комісію утримуються виключно у випадку, якщо таке передбачено Тарифами з якими можна ознайомитись на сайті Банку, за посиланням https://www.aval.ua/documents/privatnim-osobam-ta-premium-klientam/tarifi-na-obslugovuvannya, обравши пакет послуг, на якому обслуговується Ваш картковий рахунок. Стосовно надання консультацій у телефонному режимі, на жаль, дійсно іноді може утворюватись тимчасова черга, зазвичай це пов'язане з неочікуваним збільшенням звернень. Просимо Вас зачекати з'єднання з оператором або написати своє питання в чаті системи «Райффайзен онлайн». Стосовно заміни/відновлення працездатності банкоматів, докладаємо зусиль для вирішення питань в стислі терміни.
З повагою та турботою про Вас,
@RaifHelp
не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
Pikachu74 26 листопада 2020, 13:25
Коли ваший банк почне працювати, як нормальні банки? На даний момент таке відчуття, що банк займається відмиванням коштів, на усе місто два банкомати, один не працює по причині того, що його замінюють, а той що знаходиться у відділенні не працює взагалі.
Райффайзен Банк Аваль
Відповідь банку
26 листопада 2020, 13:36
Доброго дня! Приносимо вибачення за тимчасові незручності, що пов'язані з неможливістю скористатися банкоматом. В той же час зазначаємо, що за допомогою наших карток Ви можете не знімаючи кошти, проводити майже всі операції (сплата за товари та послуги в торгових точках та інтернеті, оплати та перекази коштів за допомогою системи «Райффайзен онлайн» та ін.) Крім того, наразі в більшості пакетів послуг, на умовах яких обслуговуються карткові рахунки, можливе безкоштовне зняття коштів в банкоматі інших банків. Якщо залишилися питання, зверніться до нашого Інформаційного центру, допоможемо з пошуком варіантів вирішення.

З повагою та турботою про Вас,
@RaifHelp
не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
Nshm 26 листопада 2020, 10:55
Видимо случайно нажала на кнопку- проблема решена((( Проблема не решена к сожалению и просьба решить ее! Информацию которую Вы запросили, отправила в личном сообщении.
дублирую отзыв:

Добрый вечер! Сложилась непонятная ситуация… Частный исполнитель через нотариуса, а не решение суда, послал в банк постановление о аресте счетов.
Не просто счетов, а счет для Социальных выплат на ребенка!!! Согласно закону, социальные выплаты аресту не подлежат.
Набираю сотрудников банка, но с моего номера трубку не берут, набрала с другого номера- сразу же ответили!
На свои вопросы, получила только один ответ: связывайтесь с частным исполнителем и с ним договаривайтесь! Юхименко Ольга Леонидовна, конт.тел.(099)450-65-38( данный контакт дал мне банк)
Во-первых: почему мне сотрудники банка говорят о том, что бы я договаривалась с кем то, кто не является сотрудником этого банка?!!!
Во-вторых: Почему на моем счету минус? а именно сумма -11842,92?
Я нахожусь в декрете, и данные выплаты нужны моим детям, и они не являются моим доходом, а помощью для детей!!!
Разве так должен реагировать банк на вопросы своего клиента?
и у меня сразу вопрос? действительно ли банк Аваль надежный?
хотела уточнить еще ряд вопросов, но на мои звонки не реагируют…
Прошу руководство банка разобраться с данной ситуацией.
Заранее благодарю.
Райффайзен Банк Аваль
Відповідь банку
26 листопада 2020, 10:58
Доброго ранку!
Ми з'ясовуємо ситуацію. Зателефонуємо протягом дня, як і обіцяли у попередньому відгуку. Зачекайте, будь ласка.

З повагою та турботою про Вас,
@RaifHelp
Nshm 25 листопада 2020, 22:10
Добрый вечер! Сложилась непонятная ситуация… Частный исполнитель через нотариуса, а не решение суда, послал в банк постановление о аресте счетов.
Не просто счетов, а счет для Социальных выплат на ребенка!!! Согласно закону, социальные выплаты аресту не подлежат.
Набираю сотрудников банка, но с моего номера трубку не берут, набрала с другого номера- сразу же ответили!
На свои вопросы, получила только один ответ: связывайтесь с частным исполнителем и с ним договаривайтесь! Юхименко Ольга Леонидовна, конт.тел.(099)450-65-38( данный контакт дал мне банк)
Во-первых: почему мне сотрудники банка говорят о том, что бы я договаривалась с кем то, кто не является сотрудником этого банка?!!!
Во-вторых: Почему на моем счету минус? а именно сумма -11842,92?
Я нахожусь в декрете, и данные выплаты нужны моим детям, и они не являются моим доходом, а помощью для детей!!!
Разве так должен реагировать банк на вопросы своего клиента?
и у меня сразу вопрос? действительно ли банк Аваль надежный?
хотела уточнить еще ряд вопросов, но на мои звонки не реагируют…
Прошу руководство банка разобраться с данной ситуацией.
Заранее благодарю.
Райффайзен Банк Аваль
Відповідь банку
25 листопада 2020, 22:12
Доброго вечора! Банк працює у відповідності до вимог законодавства і, у випадку надходження постанови, зобов'язаний виконати те, що написано в її резолютивній частині. В разі, якщо постановою передбачено накласти арешт на всі рахунки Клієнта, Банк вимушений це зробити. При цьому окремі рахунки для соціальних виплат Банк, на жаль, не відкриває. Завтра протягом робочого дня, спробуємо з'ясувати, чи можливі альтернативні варіанти вирішення питання, крім того, який Вам озвучили та зателефонуємо.
З повагою та турботою про Вас,
@RaifHelp
dimedroluch 25 листопада 2020, 16:39
Відділення за адресою: Одеса, вул. Дерибасівська, 14
Банк «автоматически» (без моего соглашения/подтверждения) переключил меня на, как они сказали в поддержке «более выгодный тариф», который предполагает ежемесячные списания денег в моем случае (если не делать никаких оплат в магазинах). К счастью по телефону достаточно быстро вернули меня на прошлый тариф без абонплат. Добровольно никакую карту в этом банке открывать не стану, конечно. Когда только открывал зарплатную карточку, очень настойчиво навязывали страховку, со словами «она обязательна». Когда просил показать мне условия на сайте или на бумаге, где было бы написано что она обязательна — сказали что там не написано, но она все равно обязательна. После моего предложения сделать это в другом банке, в итоге открыли без страховки. Текстовой поддержки (чата) у банка нету.
Райффайзен Банк Аваль
Відповідь банку
25 листопада 2020, 16:50
Доброго дня! Дуже прикро отримувати негативні відгуки від наших Клієнтів, адже ми намагаємось впроваджувати нові, більш зручні продукти та надавати послуги високої якості:( Стосовно переведення на нові тарифи, дійсно, наразі у Банку лише два Тарифа, на якому обслуговуються рахунки. При цьому спочатку ми перевели Вас на більш зручний, в якому також відсутня абонплата за умови виконання критеріїв (безготівкові розрахунки на 2000,00 грн. або 2000,00 середньомісячний залишок) при цьому безкоштовні платежі в системі «Райффайзен онлайн» та бонусна програма «Ще». При цьому, якщо даний Тарифний план не влаштовує — клієнт може його змінити, зателефонувавши до Інформаційного центру, як це зробили Ви. Інформацію про нав'язування страховки передамо до відділення, в якому відкрито картковий рахунок, для аналізу ситуації та вжиття заходів. Стосовно чату — він у нас є, в системі «Райффайзен онлайн», розділ «Повідомлення». Будемо раді Вас там проконсультувати.
З повагою та турботою про Вас,
@RaifHelp
gostit 18 листопада 2020, 13:49
Банк списывает по 2 доллара за использование неактивного счета. Неактивный счёт — это счёт по которому не проводились финансовые операции больше полгода.
Проблема только в том, что про это никто ни слова не сказал. В итоге. На счету была определенная сумма. Я некоторое время не проверял баланс счета. В принципе, зачем? Банк же, типа, самый надёжный. Что может случиться? Через год зашёл в Аваль онлайн, проверить сумму для заполнения е-декларации. Смотрю, а мне каждый месяц, начиная с августа, по 2 доллара списывают. Хорошо что выявил вовремя и сняли только 6 долларов. А если бы не е-декларация, то может и не заходил бы вообще, а через пару лет, узнал, что счета то и нет.)) Когда начал ругаться с банком узнал, что они в отделениях за месяц выложили эту информацию (то есть я должен каждый месяц ходить по их отделениям). Ещё сказали, что всем приходили соответствующие смс. Проверил ещё раз телефон. Ничего подобного не нашел. Одним словом это круто. Что им мешает, в следующий раз, в отделении разместить информацию про снятие большей суммы со счета под любым предлогом и в одностороннем порядке начать ее взыскивать?
Для себя сделал вывод, что пока лучше от этого банка держаться подальше. Снял деньги и отнес в другой банк.
Райффайзен Банк Аваль
Відповідь банку
18 листопада 2020, 16:16
Доброго дня!
Приносимо вибачення за необхідність очікування відповіді. Запевняємо Вас, що всі списання відбуваються виключно у відповідності до діючих Тарифів, інформування про які здійснюється в тому числі шляхом їх розміщення на сайті Банку за посиланням: https://www.aval.ua/documents/privatnim-osobam-ta-premium-klientam/tarifi-na-obslugovuvannya та у відділеннях Банку. Просимо додатково написати свій ІПН в особистих повідомленнях, переглянемо рахунок, перевіримо надсилання СМС з інформацією та спробуємо запропонувати вирішення питання в індивідуальному порядку.
З повагою та турботою про Вас,
@RaifHelp
abuzaind 17 листопада 2020, 0:50
Хоть функция обмена валют и активна круглосуточно, но в ночное время воспользоваться ей невозможно. Уже во второй раз пытаюсь обменять гривны на доллары после полуночи, но гривны возвращаются назад. В первый раз подумал, что ошибка системы. Но спустя пару месяцев во второй раз понимаю, что это сделано преднамеренно.

Не смертельно, но неприятно. Обмен валют кривой, как и все сервисы «Аваля».
Райффайзен Банк Аваль
Відповідь банку
17 листопада 2020, 13:59
Доброго дня!
Приносимо вибачення за завдані незручності та за необхідність очікування відповіді. Дійсно, обмін валюти в нічний час здійснити не можливо. Запевняємо Вас, що постійно працюємо над покращенням роботи системи і намагаємось враховувати всі зауваження та побажання Клієнтів.
З повагою та турботою про Вас,
@RaifHelp
GOST2020 15 листопада 2020, 10:20
Вежливое обслуживание клиентов. Заходя в отделение на Лобановского 9,1 попадаешь в мир вежливости и доброжелательности.
Райффайзен Банк Аваль
Відповідь банку
15 листопада 2020, 11:10
Доброго ранку! Дуже приємно отримувати позитивні відгуки від наших Клієнтів. Ми і надалі будемо намагатися надавати якісні послуги.
З повагою та турботою про Вас,
@RaifHelp
K36 14 листопада 2020, 19:38
Зауважив що списують з моєї картки по 1 Євро, як місячна плата за рахунок. Хоча такого не було роками. На гарячій лінії Райфайзенбанку кажуть, що інформували через смс. Я переглянув всі смс, це брехня, немає такої інформації. Також почали списувати щомісяця за смс банкінг ще по 1 Євро. було 0,5 Євро. Про це смс є. Тобто здирники щомісяця тепер беруть по 2 Євро без моєї згоди. Злодії поверніть кошти. Тобто за рік вони здеруть 24 Євро. за ніщо.
Райффайзен Банк Аваль
Відповідь банку
14 листопада 2020, 19:43
Доброго вечора! Запевняємо Вас, що всі списання здійснюються, виключно, у відповідності до встановлених тарифів, про зміну яких Банк інформує шляхом надсилання СМС повідомлень, та розміщуючи тарифи на сайти Банку за місяць до їх вступу в дію. В разі небажання отримувати СМС повідомлення маєте можливість відключити послугу, подзвонивши до Інформаційного центру.
З повагою та турботою про Вас,
@RaifHelp
не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
IgorTanya 13 листопада 2020, 12:44
Банк утверждает что это не как не снимает с клиента обязанность а как же обязости банка перед клиентом в которых написано что банк должен предоставить достоверные информацию о проведённых операциях Банк выдал выписку и в выписка так-же не соответствует проведённой операции тем самым банк выдаёт документы в виде выписки не достоверные что есть нарушением. Банк так-же утверждает что это не как не влияет на корректность проведённой операции в чём я не уверена так-же банк спустя 3 месяца говорит что эту пустяковую проблему они устранят приблизительно 2.2021 году то есть банк который утверждает что проблема пустяковая сам же противоречит себе основываясь на том что им надо время для решения вопроса? А как-же закон Украины в котором написано что проблема должна быть решена и устранена после подачи обращения — жалобы не более 45 дней так почему банк не работает в соответствии закону Украины? А так-же как одна и та-же операция может называться по разному в кассе частковое погашения кредита называется а в приложение называется плановое погашения кредита? Так-же хочу обратить внимание что документы выданные банком то-же не достоверно предоставляют информацию о проведённых операциях что есть так-же нарушением закона.
Райффайзен Банк Аваль
Відповідь банку
13 листопада 2020, 12:53
Доброго дня! З даного питання неодноразово надавалися роз'яснення, на жаль, ситуація не змінилась.
З повагою та турботою про Вас,
@RaifHelp
Yuliya Bakuta 13 листопада 2020, 10:37
мені на рахунок з Чехії переказували кошти, переказ не отримала, а відправнику вернулись кошти, на жаль не всі а з 4000 не вернули 1700, я писала в банк, але оперативно не отримала відповідей що ж трапилось, незадоволена швидкістю надання відповідей
Райффайзен Банк Аваль
Відповідь банку
13 листопада 2020, 10:43
Доброго дня! Просимо повідомити свій ІПН (можна в особистих повідомленнях) та яким шляхом зверталися до Банку (письмове звернення, чат, електронна пошта) перевіримо інформацію та надамо коментарі.
З повагою та турботою про Вас,
@RaifHelp
Проблема вирішена
Dima Koshevets 11 листопада 2020, 12:35
Відділення за адресою: Вінниця, вул. Замостянська, 35
Я завжди беру участь в розіграшах і акціях від банків і нещодавно побачив рекламу у Фейсбуці про розіграш автомобіля. Почитав умови, все наче нормально, потрібно замовити онлайн Райфкартку + Visa Gold і розрахуватись нею на 500 грн протягом акції. Окей, заповнюю анкету, але мені приходить смс «На ваше замовлення карту не відкрито. Зверніться у відділення з паспортом і кодом». В п'ятницю 6 листопада приходжу у відділення після 17 00, прошу відкрити картку, але мені відмовляють, так як в мене відкритий ФОП. За їхнім регламентом банк має повідомляти податкову про відкриття будь яких рахунків, якщо є відкритий ФОП, це не новина, але Райфайзен не може відправляти це повідомлення після 16 00 (за їх словами це порушення їхнього регламенту). Отже, взяти участь в акції я не можу, бо онлайн карту замовити неможливо. Занавіс.
Шановні співробітники банку, перегляньте умови акції та свої «регламенти» і зробіть можливою участь в в акції для всіх, а не тільки для тих, у кого немає відкритого ФОПа, я відкрию вашу картку у відділенні, якщо це буде рахуватись як участь в акції.
У офіційних правилах акції в п 1.8 вказано що «Учасники Акції: повнолітні та громадяни України, які мають повну цивільну дієздатність», ця умова суперечить реальності.
Райффайзен Банк Аваль
Відповідь банку
11 листопада 2020, 12:39
Доброго дня! Дякуємо за викладені зауваження та за те, що зацікавились нашою акцією. Просимо зачекати, перевіримо інформацію та надамо коментарі (постараємось найближчим часом).
З повагою та турботою про Вас,
@RaifHelp
Полезный комментарий
RaiffaizenAlex 12 листопада 2020, 10:23
Доброго ранку! Ми підкорегували роботу сайту у відповідності до Ваших зауважень:) Спробуйте, будь ласка, замовити картку. Маємо надію, що все вийде та  приносимо вибачення за те, що прийшлось очікувати. Бажаємо Вам виграти!:) 
З повагою та турботою про Вас,
@RaifHelp
Полезный комментарий
Dima Koshevets 12 листопада 2020, 11:35
Спробував - прийшло смс, що карту оформлено, очікуйте. Дякую за оперативність, надіюсь більше перепон для отримання карти не буде.
не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
Vasily Pupkindt 10 листопада 2020, 17:08
Очень похвально, что банк решил идти в ногу со временем и внедряет такую плюшку как кэшбэк. Беда лишь в том, что плюшка вышла сырая и кислая, еще раз напоминая, что на логотипе Райффайзен, а на деле Аваль.
Дальше в простой хронологии событий.
1. В понедельник, 26 октября 2020, пришло уведомление вайбер, что моя карта теперь райф-карта (вау!!!), и теперь для нее доступна программа «Ще». Чуть почитав выяснил, что правила игры, количество расчетов картой в месяц, поменялись без каких-либо моих согласий или несогласий. Ну да ладно, мы же в Украине, это нормально! Зато вот кэшбэк сделали! Вечером того же дня зашел, почитал условия программы, криминала не нашел, активировал через присланную банком смс.
2. В среду, 28 октября решил заглянуть в приложение, как там дела с кэшбэком? Всё по нулям. Странно, обещали зачисления в течение 10 минут. Может, транзакции еще не проведены? Подождем.
3. В пятницу, 30 октября увидел те же нули. Операции совершались с понедельника регулярно, многие уже проведены. Звоню в КЦ, объясняю проблему. Оператор немало удивилась, уточнила, заставила прочитать еще раз с экрана. Послушно прочитал нули. Все понимаю, вдруг клиент идиот и читать не умеет? Она включила музычку, куда-то позвонила, вернулась и сказала, что связаться со специалистами не смогла, но оставила заявку. Как только что-то будет известно, она мне обязательно перезвонит или придет смс.
Знаете, когда мне кто-то говорит что перезвонит, этого никогда не происходит. Это такой менталитет у нас, необязательный. Потому не Райффайзен, а всего лишь Аваль.
Но не стал раньше времени высказывать свои опасения. Все-таки, Банк, CRM-система должна напомнить оператору о моем незакрытом кейсе!
4. В понедельник, 2 ноября, под вечер, позвонил еще раз. Еще раз вызвал удивление у оператора. Еще раз надиктовал нули. Сказала, что видит предыдущую заявку, она все еще в работе и мне обязательно перезвонят!
Ну извините, я-то думал, обо мне забыли! Вот так, плохо подумал о людях!
5. Во вторник, 10 ноября я отключил через приложение программу «Ще». Не хочу быть свидетелем беспомощности операторов, когда она мне, сдуру, насчитает задолженность, или по ошибке озолотит. Не хочу разочаровываться в пофигизме банка с его «мы вам сообщим/позвоним». Не позвонит.
Это уже второй случай, когда банк не смог мне помочь и не озаботился информированием того, что он «не смог». Безнадега возрастает: если по такой ерунде не решили, то что будет по серьезному вопросу?
Райффайзен Банк Аваль
Відповідь банку
10 листопада 2020, 17:19
Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук та за те, що зацікавились нашою новою програмою «ЩЕ». На жаль, змушені погодитись з тим, що нам є над чим працювати та програма потребує доробок☹ Але ми, докладаємо зусиль, щоб в найкоротший термін все запрацювало в повному обсязі і наші клієнти отримали приємні бонуси. Запевняємо Вас, що в разі, коли програма підключена всі бонуси будуть донараховані, в тому числі і ті, що з технічних причин не відобразились або не нарахувались. Що стосується передзвону, повністю згодні з тим, що обіцяне треба виконувати і по іншому бути не може. Вкажіть, будь ласка, в особистих повідомленнях номер з якого зверталися до Інформаційного центру, ми перевіримо консультації та виправимо ситуацію
Іще раз приносимо вибачення за завдані незручності, сподіваємось, що ми все вирішимо і Ви залишитесь нашим Клієнтом, який з задоволенням користуватиметься програмою «ще».
З повагою та турботою про Вас,
@RaifHelp
Полезный комментарий
RaiffaizenAlex 12 листопада 2020, 14:46
Доброго дня! Маємо інформацію, що з Вами зв’язався працівник Банку для пояснення ситуації та  принесення вибачення. Запевняємо Вас, що заявка про складання якої Вам говорив оператор, дійсно, була зареєстрована та направлена до уповноваженого підрозділу, крім того, працівник намагався до Вас додзвонитися, на жаль, не успішно. Наразі, технічний відділ робить все можливе для того, щоб остаточно вирішити питання з відображенням бонусів в найкоротший термін. Запевняємо, що ми в будь якому разі,  нарахуємо  Вам бонуси за проведені операції та, додатково, ЕкстраБонус, в якості вибачення за незручності.  
З повагою та турботою про Вас,
@RaifHelp
LiubovK 10 листопада 2020, 15:59
Відділення за адресою: Київ, вул. Харківське шосе, 201-203
Украв телефон ворам удалось войти в приложении банка и перевести деньги через интернет банкинг С2С на карту, а потом снова на другую карту. Данные этих карт мне отказались давать в отделении банка на Позняках в Киеве. Я все это узнала сама Через это приложение, к потом с помощью сайтов в интернете, через которые можно определить к какому банку принадлежит данная карта. Через службу поддержки заблокировали карту и сделали запрос о спорной транзакции, на что прислали ответ, что действие производилось с помощью свв2 код. Каким образом, если карты не украли? Сколько факторов защиты имеется в этих приложениях, за которые банк не хочет нести ответственность? Выписку от следователя об открытии криминального дела я сразу принесла в отделение и написала заявление, что эту транзакцию совершала не я и написала запрос заморозить/приостановить/проверить эту операцию до выяснения всех обстоятельств. На что мне представители банка отказались что-либо предпринимать и прямым текстом сказали, странно, что деньги переводят с карты на карты и не снимают… а потом сказали, что это сделала я сама или мои родственники. После обращения в полицию я так же обратилась в те банки, куда воры перевели деньги. Служба безопасности одного из этих банков приняли от меня заявление об мошенничестве и так же запросили, чтоб мой банк отправил им запрос о мошенничестве, чтоб они в свою очередь смогли заморозить деньги — Райфайзен банк Аваль мне отказал снова. На каком основании? Почему никто совершенно не реагирует, когда клиент обращается и говорит, что его обокрали, что это не он совершал операции. Представители только и делают, что отправляют меня в полицию каждый раз… Уже дело заведено. Деньги хранились в банке и за эти приложения и хранение денег несёт ответственность банк.
Больше месяца я жду запрос всей информации о геолокации, имей, способах перевода и всей детальной информации, а мне её не предоставили. Больше месяца я написала опровержение об этой спорной транзакции с помощью свв 2 код, но снова банк не предоставил никакого ответа.
Интересует ещё пару моментов:
1) если ваши сотрудники наглым способом мне говорят, что это сделала я, то объясните зачем они сразу заблокировали карты мои?
2) от службы поддержки мне удалось узнать, что в тот день, когда украли мой телефон, были ложные попытки входа. Почему это не как не проверяется? Почему при нескольких ошибках не блокируется карта и приложение?
3) на следующий день, когда перевыпустила карту и изменила логин с паролем, мне пришло сообщение, что пытался кто-то зайти, но была неудачная попытка. Я сразу набрала 521 и указала, чтобы зафиксировали с какого устройства и геолокацию, потому что это воры снова пытались. В ответ мне сказали — смените ещё раз логин и пароль!
Как банк защищает наши деньги? Зачем вы просите устанавливать данные приложения, если не несёте ответственности и не можете обеспечить нужной защиты?
Судя по рейтингу это очень хороший и надёжный банк, но когда за больше трёх лет обслуживания в нем я столкнулась с такой ситуацией, то у меня чувство, что банк и его сотрудники способствуют мошенничеству.
И людей наглым образом обкрадают и при этом есть информация за номером карты, но банк отказывается что-либо проверять и помогать клиентам вернуть украденные деньги.
Райффайзен Банк Аваль
Відповідь банку
10 листопада 2020, 16:04
Доброго дня! Для проведення перевірки та надання коментарів, просимо Вас зазначити Ваш ІПН (можна в особистих повідомленнях).
З повагою та турботою про Вас,
@RaifHelp
Полезный комментарий
RaiffaizenAlex 12 листопада 2020, 9:50
Доброго ранку! Повторно відправляли інформацію, викладену Вами до уповноваженого підрозділу. Маємо повідомити, що перевірка по даній ситуації проводилася за Вашим зверненням в вересні місяці та відповідь надавалася листом на вказану Вами адресу. Викладена позиція Банку залишається незмінною, всю можливу інформацію Вам було надано. Дане питання повинно вирішуватись правоохоронними органами у встановленому законодавством порядку, ми, зі свого боку , готові до співпраці з правоохоронними органами та надамо їм всю інформацію, наявну у нас.
З повагою,
@RaifHelp

Курс валют в Райффайзен Банку Аваль на сьогодні

Валюта Купівля Продаж
USD 28.300 28.700
EUR 33.800 34.400
RUB 0.3700 0.3770
Всі курси банку

Курс валют в Райффайзен Банку Аваль на сьогодні

Валюта Купівля Продаж
USD 28.300 28.700
EUR 33.800 34.400
RUB 0.3700 0.3770
Всі курси банку
Реклама
Головна / Банки України 🏦 / Райффайзен Банк Аваль 💰 / Відгуки про Райффайзен Банку Аваль 📝
На сторінці ви можете ознайомитись з відгуками про Райффайзен Банку Аваль, а також залишити коментар про свій досвід співпраці з банком. Відгуки клієнтів, допоможуть вам вирішити, в якому банку краще розмістити депозит, взяти кредит готівкою, відкрити рахунок або просто обміняти валюту. Якщо банки не дають вам кредит, візьміть позику онлайн в мікрофінансових організаціях України.