Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Ощадбанку: Миколаїв, пров. Корабелів, 2

Адреса:
Миколаїв, пров. Корабелів, 2
Телефон:
+38 (0512) 47-42-44
Час роботи:
тимчасово не працює
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
1
12 листопада 2019, 15:35
Добрый день! Нахожусь в г.Николаев в отделении ощадбанка. По адресу корабелов 2. Очередь в кассу огромная, многие люди не дожидаясь своей очереди покидают отделение, я думаю, что банк несёт убыток из-за халатного отношения работников данного отделения к клиентам.
Коментарі (1)
Ответ банка
Ощадбанк
12 листопада 2019, 15:54
Добрый день! Уточните, пожалуйста, информацию, касательно халатного отношения сотрудников отделения. Детализируйте нам в личные сообщения, указав ФИО сотрудников. Также хотим добавить, что для проведения оплаты, Вам не обязательно приходить в отделение банка. Вы можете оформить бесплатную карту: https://www.oschadbank.ua/lehko/ для возможности зарегистрироваться в приложение Ощад 24/7. Через личный кабинет Вы можете совершать оплату, экономя при этом ваше время и деньги.
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Ощадбанку за адресою Миколаїв, пров. Корабелів, 2. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Ощадбанку - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Ощадбанку розташованому за адресою  Миколаїв, пров. Корабелів, 2- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.