Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Ощадбанку: Селидове, вул. Маяковського, 27-А

Адреса:
Донецька область, Селидове, вул. Маяковського, 27-А
Телефон:
+38 (06237) 7-25-21
Час роботи:
тимчасово не працює
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
3 не зарахована
18 січня 2022, 8:46
Здравствуйте, помогите разобраться, я имея две прививки от короны вируса, подала заявление в приложении, Дія, 19 декабря 2021 года.Все сделано по инструкции, зачисления нет до сих пор, звонила на горячую линию в Ощадбанк, сказали разбирайтесь с сотрудниками приложения, Дія, Сотрудники в чат боте дія, дали номер телефона Мінекономіки,(Кошти зараховуються протягом 10 робочих днів із моменту подачі заяви.
Водночас Дія є технічним адміністратором послуги, а за нарахування коштів відповідає Міністерство економіки України.
Тож щодо термінів та умов зарахування радимо звернутися до Мінекономіки — 044 253−61−36. Вони працюють із понеділка до п’ятниці з 09:00 до 18:00.)
Дозвониться не возможно.
Читала на некоторых форумах, что выплаты зависят от банка в котором открыт виртуальный счёт.
Коментарі (2)
Ответ банка
Ощадбанк
18 січня 2022, 10:04
Доброго дня! Банк не формує виплати, а саме створює умови для перерахунку коштів — забезпечує можливість відкриття картки для зарахування та використати кошти за призначенням. Тож стосовно перерахунку виплати слід звернутись до організації, що її проводить. В даному випадку — Мінекономіки.
3
19 жовтня 2018, 12:47
02.07.2018г. я совершал платеж на сумму 2213грн. в отделении ощадбанка в г. Селидово, отделение 100041097, заведующая Иванкова М.Д., кассир Масло О.Платеж провели не по назначению, перевили на другой счет по невнимательности кассира. Сейчас середина октября, 3 месяца вопрос по возврату средств решить не в состоянии… Халатное отношение к работе, думаю, заявление в прокуратуру по факту мошенничества может смотивировать работников«Ощадбанка»
Коментарі (9)
Ответ банка
Ощадбанк
19 жовтня 2018, 13:52
Добрый день! Приносим извинения за сложившуюся ситуацию. Пожалуйста, напишите в личные сообщения Ваше ФИО и контактный номер телефона. Проверим ситуацию и с Вами свяжемся.
Головна / Банки України 🏦 / Ощадбанк 💰 / Відділення та банкомати Ощадбанку в Селидовому 🏦 / Відділення Ощадбанк: вул. Маяковського, 27-А, Селидове
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Ощадбанку за адресою Селидове, вул. Маяковського, 27-А. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Ощадбанку - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Ощадбанку розташованому за адресою  Селидове, вул. Маяковського, 27-А- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.