Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Ощадбанку: Краматорськ, вул. Центральна, 1

Адреса:
Донецька область, Краматорськ, вул. Центральна, 1
Телефон:
+38 (0626) 41-70-31, 41-33-23
Час роботи:
тимчасово не працює
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
1 не зарахована
26 листопада 2022, 19:46
Списывает все деньги с заработной карты и даже с депозита на погашение долгов по кредиту и кредитной карты под самый 0 забирая все деньги и гос помощь.
На кредитную карту установили 10% что б платилось естественно было раньше 500 грн теперь 2000 грн.
Потеряли работу и дом и тут еще сверху удар кувалдой
Коментарі (3)
Ответ банка
Ощадбанк
28 листопада 2022, 10:10
Добрий день. Ми розуміємо ту складну ситуацію яка виникає в клієнтів. Тому для зменшення фінансового навантаження, банк впроваджував кредитні канікули які діяли до 31.05.22. Ми також не застосовуємо штрафні санкції та не нараховуємо пеню на період воєнного стану, але щомісячний платіж виставляється для погашення суми боргу. Для детальної перевірки яка сума платежу виставляється Вам кожного місяця по кредиту і чому виник борг по зарплатній карті, рекомендуємо зателефонувати з Вашого фінансового номеру телефону до контакт центру за номером 0800-210-800.
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Ощадбанку за адресою Краматорськ, вул. Центральна, 1. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Ощадбанку - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Ощадбанку розташованому за адресою  Краматорськ, вул. Центральна, 1- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.