Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Ощадбанку: Хмельницький, вул. Подільська, 93/1

Адреса:
Хмельницький, вул. Подільська, 93/1
Телефон:
+38 (038) 265-90-92, +38 (038) 275-50-27
Час роботи:
Пн-Пт: 09:00 - 18:00, перерва: 13:00 - 14:00, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зарегистрироваться . Реєстрація займає близько 30 секунд.
1
8 квітня 2020, 19:48
Доброго дня звертаюсь з таким питанням в мене відкритий кредит в вашому банку ви мені як військову службовцю нарахували відсотки за кредит але згідно статті 14 пункту 15 не мали б нараховувати хоча я і подавав форму 5 (що на даний момент я дійсно військовослужбовець) мені 06.04.2020 прийшла зарплата я намагався вивести гроші з картки але нічого не зміг зробити бо на ній стоїть ліміт намагався додзвонитися до кол центру але прослухавши більше 2 годин тупорилу мелодію (яка мене ще більше роздраконила) відповіді я так і не дочекався після цього я звернувся до відділення банку пояснив їм ситуацію залишив номер свого телефону вони сказали що передзвонять після обіду на наступний день я їм сам зателефонував бо аони напевне про мене забули вони сказали мені прийти і написати заяву на те щоб розбити заборгованість на оплати частинами я не дуже сильно обізнаний в законах України тому написав (і згідно їхнього зразка сам підтвердив що я негідник) вони сказали що потрібно оплатити 5% від суми заборгованості там виходило близько 3400 грн. Я щоб потім не було такого що пару гривень не докинув кинув їм 3 платіжки 2 по 100 грн. І одну 3500 грн. Вони сказали що потрібно платити кожен місяць по 3000 грн. До 20 числа кожного місяця і що напротязі декількох днів картку розблокують я пішов з банку на роботу йти мені приблизно хвилин 10-15 але я ще не встиг дійти як прийшла смс з банку я думаю ого ось це рівень оперативно вже розблокували але відкривши смс в мене була мрія розвалити кабіну кожному працівнику з того відділення а в смс писало що в мене списання 11903 грн. Я зателефонував до банку вони мені порекомендували подзвонити на гарячу лінію зателефонуваши на гарячу лінію я нарешті додзвонився і вони мені сказали звернутись до банку я знову прийшов в банк і мені там сказали що цю зарплату я вже не побачу і знов порекомендували звернутись на гарячу лінію.Отже повернемось до питання на підставі чого ви заблокували всі кошти на карті без суду та виконавчого рішення і чи можете ви надати мені письмову відповідь щоб я показав це юристові за що мені тепер оплатити комунальні і що їсти якщо ви лишили мене всіх засобів на існування тим більше що згідно законів України військовим заборонено працювати на інших роботах мати свій бізнес і тд. і те питання яке мене цікавить в цій ситуації найбільше кому з вас розвалити кабіну щоб вирішити питання які вище мною сказані надіюсь ви мені надасте відповідь.
Коментарі (1)
Ответ банка
Ощадбанк
10 квітня 2020, 12:13
Доброго дня! Перепрошуємо за незручності. Ситуацію перевіримо та з вами зв'яжемось.
2
3 січня 2020, 19:21
Відкривав сьогодні валютний депозит у доларах. (вперше в житті) забракували 8 сотень по причинах — декілька трохи потертих на згинах, на декількох на зворотній стороні маленький підпис або печатка розміром до 4мм… Таке відчуття, що це не банк, а придомова шарага чи задрипаний готель в Єгипті… черги на кассах — жах. Менеджер дзвонила та вмовляла кассира перевірити валюту, а потім по різним номерам дзвонила та шукала валютну карту, щоб її привязати до депозиту, врешті — замовили іменну, щоб не чекати невідомо чого… Надіюсь, крім цього першого і останнього депозиту в цьому банку — це мій останній досвід взаємодії з Ощадбанком
Написати коментар
Ответ банка
Ощадбанк
8 січня 2020, 12:36
Доброго дня! Перепрошуємо за незручності. Зі співробітниками відділення проведемо роботу щодо підвищення якості обслуговування клієнтів.
Головна / Банки України 🏦 / Ощадбанк 💰 / Відділення та банкомати Ощадбанку в Хмельницькому 🏦 / Відділення Ощадбанк: вул. Подільська, 93/1, Хмельницький
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Ощадбанку за адресою Хмельницький, вул. Подільська, 93/1. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Ощадбанку - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Ощадбанку розташованому за адресою  Хмельницький, вул. Подільська, 93/1- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.