Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Ощадбанку: Васильківка, вул. Партизанська, 158

Адреса:
Дніпропетровська область, Васильківка, вул. Партизанська, 158
Телефон:
+38 (05639) 9-24-78
Час роботи:
Пн-Пт: 08:30-17:00, перерва: 12:00-13:00, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
3
7 червня 2020, 11:12
Я — пенсионер МВД, при оформлении пенсии получил карточку АРСЕНАЛ с кредитной линией, которой пользуюсь до настоящего времени. Во время карантина истекало время действия карточки. Получил СМС от Ощадбанка, что в отделение ходить не нужно, карта автоматически будет продлена до 1.07.2020 года. В итоге, при попытке получения пенсии в мае, ее просто сожрал банкомат. Заказал переоформление и попытался плучить пенсию по паспорту. Не дали, мотивировав тем, что у меня не погашенная кредитная линия. (До этого, проценты за пользование, снимались автоматически, при поступлении пенсии.) В июне пришел получить карту, но активировать ее не смог. Работники отделения пожимали плечами и отправляли на звонок Горячей линии. Звонил четыре раза, карточку так и не активировал. «Умный» консультат повторил тоже самое: кредитная линия не погашена, карточку активировать невозможно.
На вопрос: как можно погасить. НЕ ПОЛУЧАЯ ПЕНСИЮ ДВА МЕСЯЦА, ни по ПАСПОРТУ, ни по КАРТОЧКЕ, ответа не последовало. Дважды переключали на другого специалиста, слушал музыку в течение получаса и короткие гудки.
В итоге: я не знаю, как решить проблему, потому что консультацию НИКТО дать не в состоянии, а меня незаконно лишают получения пенсии. А самое интересное: БАНКУ на это НАПЛЕВАТЬ!!!
Коментарі (1)
Ответ банка
Ощадбанк
9 червня 2020, 11:38
Добрый день! Приносим извинения за неудобство. Ситуацию проверим.
Головна / Банки України 🏦 / Ощадбанк 💰 / Відділення та банкомати Ощадбанку в Васильківці 🏦 / Відділення Ощадбанк: вул. Партизанська, 158, Васильківка
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Ощадбанку за адресою Васильківка, вул. Партизанська, 158. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Ощадбанку - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Ощадбанку розташованому за адресою  Васильківка, вул. Партизанська, 158- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.