Мінфін - Курси валют України

Встановити
30 січня 2019, 18:43

Січень позаду: що приготували забудовники

«Мінфін» обрав найбільш цікаві пропозиції на первинному ринку.

Деякі із забудовників вже анонсували планове підвищення цін у лютому, а інші — готують подарунки до Дня закоханих.

Аркада

З 24 січня 2019 стартувала акція «Шалені знижки в ЖК Еврика»: при інвестуванні квартир у житлових будинках №2, №3, №10, №14, №15, №16, №19, №26, №27, №28, №31 клієнт отримує знижку на загальну суму кожного платежу від 3 до 10%. Розмір знижки залежить від поверховості, кількості кімнат та величини початкового внеску. При повній оплаті знижка складе 10%.

Компанія також пропонує «Паркувальні місця зі знижкою» в ЖК «Кассіопея», житловий будинок №2. Знижка на паркувальні місця в підземному паркінгу складе 10% при повній оплаті за рахунок власних коштів. Учасники акції додатково отримують до 2% знижки за програмою лояльності «Клуб постійних клієнтів». Пропозиція діє до кінця місяця.

«Знижки в ЖК Еврика» — акційна пропозиція, в якій беруть участь квартири площею понад 440 м2 в будинках № 2, 3, а також всі квартири в будинках № 10, 14, 15, 16, 19, 27, 28 та 31. Знижки варіюються в діапазоні від 3% до 5% і залежать від розміру початкового внеску та площі квартири. Додатково можна отримати знижку 2% за програмою лояльності «Клуб постійних клієнтів». Акція діє до 31 січня.

Акція «Будинки зі знижкою» діє при купівлі житлових будинків у містечку малоповерхової забудови «Нова Богданівка» (Київська область, Обухівський район). Загальна сума платежу за будинок зменшується на 19% за умови повної оплати. Додатково можна отримати знижку 2% за програмою «Клуб постійних клієнтів». Знижка поширюється тільки на ті договори, які будуть укладені в період дії Програми лояльності — до 31 січня (включно).

Програма лояльності «Клуб постійних клієнтів» від Банку «Аркада» перейшла без змін у новий рік. В даній акції беруть участь всі власники квартир та їх найближчі родичі (перша ступінь спорідненості), які раніше вже інвестували в квартири від Аркади. На кожний платіж за квартиру, банк надає знижку в розмірі 2%. В акції беруть участь «ЖК Патріотика», «Патріотика на озерах», ЖК «Еврика», ЖК «Касіопея» та містечко малоповерхової забудови «Нова Богданівка» (Київська область, Обухівський район). Програма діє до 31 грудня 2019 року.

В рамках пропозиції «Квартира для героя» можна отримати знижку 10% від загальної вартості квартири. Акція діє для учасників АТО, «Операції об'єднаних сил» та членів сімей загиблих. У ній беруть участь 4 житлові комплекси. У кожному ЖК акція діє на окремі будинки.

Термін дії акції:

Пропозиція буде діяти до введення житлового будинку в експлуатацію, за умови наявності квартир для інвестування.

Stolitsa Group

Покупцям обіцяють знижку 10% при повній оплаті нової квартири в житлових комплексах Seven, Галактика, Варшавський Мікрорайон,«Ліпінка» та Варшавський Плюс.

Також девелопер пропонує розстрочку на 3 роки для споруджуваних об'єктів. Перший внесок — від 30% вартості, ставка — 0% річних, розмір платежу прив'язаний до курсу долара. Вартість квадратного метра залишається незмінною, крім випадків, коли метраж змінюється в паспорті БТІ. Пропозиція буде дійсна, поки не розпродадуть усі квартири.

Укрбуд

Програма лояльності «Дякуємо за довіру» передбачає знижку 10% на неоплачені квадратні метри для інвесторів, які раніше придбали житло в розстрочку. Але є одна умова: щоб отримати знижку, їм потрібно оплатити квартиру повністю до кінця поточного місяця.

Пропозиція діє до 31 січня 2019 року і актуальна для 22-х житлових комплексів. Знижка не поширюється на оплату додаткових метрів по БТІ.

«Укрбуд» продовжив акцію «Новорічні знижки на паркінг» до 31 січня 2019 року. В її рамках клієнти отримують знижку 10% від ціни на день укладення договору за умови повної оплати. Акція діє тільки для окремих паркомісць в 6 житлових комплексах:

До кінця січня все ще діє пропозиція від компанії «Потрійна вигода», про яку вже писав «Мінфін».

Київміськбуд

Компанія пропонує додаткову знижку від 2 до 27% на квартири в Києві. Пропозиція діє як при повній оплаті, так і за умови внесення 50%-вого початкового внеску. Але в останньому випадку розмір знижки буде менше.

Київміськбуд вже попередив про планове підвищення цін в ЖК Svitlo Park з лютого.

Обрати об'єкт для інвестування просто: заповнюйте заявку і вам зателефонують, дадуть відповіді на всі питання

Royal House

Спеціальна пропозиція від групи компаній «Royal House» — початковий внесок 0% в ЖК Нова Англія. Спецпропозиція діє при купівлі квартири в кредит від Укргазбанку.

Як добре ви орієнтуєтеся в столичній нерухомості? Пройти тест

Saga Development

Покупцям квартир в ЖК Rybalsky компанія робить попередження про те, що в будинку №11 буде планове підвищення цін з лютого.

Площа квартир в будинку №11 — від 40,45 м² до 165,39 м². Серед них є як однокімнатні, так і дворівневі чотирикімнатні квартири з приватними терасами, двома ванними кімнатами та вбиральнями.

Saga Development в ЖК Happy House продовжила акційну пропозицію, про яку ми писали в попередньому оглядіHappy-пропозиція для сімей. Тепер скористатися happy-пропозицією можна на постійній основі.

Seven Hills

Від забудовника Seven Hills все ще діє акційна пропозиція для покупців квартир фінального будинку №5 в комплексі Park Avenue VIP. Йдеться про розстрочку з авансом $10000. Решта — після введення будинку в експлуатацію.

Фундамент

Компанія пропонує клієнтам акційну розстрочку на квартири у Welcome Home на Стеценко з фіксацією ціни в національній валюті. Перший внесок — від 50% від вартості житла, термін виплати — до кінця 2021 року.

Вартість квартири — від 15900 грн за метр квадратний. У продажу остання черга будівництва проекту.

DIM

DIM Group пропонує святкові умови придбання квартир усім закоханим, у ЖК «Новий Автограф» – 14% знижки на 14 квартир. Пропозиція діятиме тільки 14 днів: з 14 до 28 лютого.

Інвесторам житлового комплексу «А52»компанія пропонує знижку до 18% на акційні квартири. Пропозиція дійсна при покупці квартири з першим внеском від 50% до 31.01.2019.

Інвестори, які вирішать придбати акційні квартири в ЖК «Метрополіс», отримають знижку до 20,19%.

Спеціальна ціна встановлена ​​і на акційні планування в ЖК «Новий Автограф»: від 825 доларів за метр квадратний. На одному квадратному метрі можна заощадити до 4800 грн, а на цілій квартирі — до 450 000 грн.

У цьому ж комплексі з 14 січня стартував марафон спадних знижок, який триватиме до 31 січня включно. Протягом акційного періоду знижка на кожному квадратному метрі буде зменшуватися. На старті економія на кожному квадратному метрі буде досягати $175 і почне знижуватися з кожним днем. Яку знижку отримає інвестор — залежить тільки від того, в який день буде укладатися угода.

До діючих знижок в ЖК «Автограф» інвестори зможуть приплюсувати ще 5%.

Дані пропозиції діють тільки до 31 січня.

GEOS

Забудовник вже приготувався до чергового свята і анонсував акцію до Дня закоханих. Знижки на квартири в житловому комплексі «Alter Ego» -7%, пропозиція дійсна з 15.01.2019 до 15.02.2019 року.

У ЖК «Soho Residence» діє безвідсоткова розстрочка до липня 2019 року. Мінімальна ціна за квадратний метр в комплексе — 31000 грн. В акції можуть брати участь покупці, які купують квартири зі 100% та 30% оплатою.

Покупці, які пригледіли 3-кімнатні квартири в ЖК «Family & Friends», також можуть розраховувати на акційні умови розстрочки. Початковий внесок — від 20%, розстрочка до 15.10.2021 року. Вартість квадратного метра — від 15 500 грн.

Компанія пропонує «Кредит на 5 років від GEOS» в ЖК Orange City — це кредит на будь-яку квартиру. Також можлива безвідсоткова розстрочка до кінця будівництва.

Умови:

  • 15% перший внесок

  • Фіксована відсоткова ставка 12,9% річних ціна в гривні

  • Термін кредитування від 3 до 5 років

  • без застави

Скористатися цією пропозицією можна до 30.11.2019 року.

Дані в огляді взяті із сайтів забудовників. Докладні консультації про діючі акції та ціни на квартири можна отримати у відділах продажів ЖК.

Анна Максимова

На сторінці «Бонус до депозиту» тепер можна розрахувати інвестиційну дохідність за окремими об'єктами нерухомості. Заходьте в розділ «Нерухомість» та заповнюйте заявку!

При підготовці огляду «Мінфін» вивчав пропозиції від забудовників Києва, а також — учасників Рейтингу київської нерухомості.

Коментарі - 10

+
0
DataProvider
DataProvider
31 січня 2019, 9:47
#
Видимо совсем плохо продаётся.
На товар, который пользуется спросом не устанавливают «Безумные скидки».
+
0
AleksandrBank
AleksandrBank
31 січня 2019, 12:42
#
«Покупателям квартир в ЖК Rybalsky компания делает предупреждение о том, что в доме №11 будет плановое повышение цен с февраля.» — он вообще стоит и не строится! Вложить туда — это заморозить деньги на неопределенный срок.
+
0
Andrey M
Andrey M
31 січня 2019, 15:02
#
Если, например, не хватает до полной оплаты 100-500 тыс, то выгодно взять кредит в банке и получить скидку на всю стоимость квартиры в 2 млн грн. Особенно это актуально если ты выставил на продажу и ищешь покупателя на старую квартиру или другой актив, то есть кредитом будешь пользоваться недолго.
Например в ОТР дают под 1.5 % в месяц кредиты для покупки недвижимости, причем недвижимость в залог не береться, страховок жизни и квартиры нет, без комиссии за выдачу.
+
0
AleksandrBank
AleksandrBank
31 січня 2019, 15:13
#
100-500 тыс.грн. большинство людей отдает за 6-36 мес., редко кто отдаст за 1-3 мес, потому спорный вопрос.
+
0
Andrey M
Andrey M
31 січня 2019, 15:33
#
Если получить скидку 10% на квартиру стоимостью 2 млн грн, то это экономия 200 тыс грн.
А это более выгодно даже с кредитом в 500 тыс под 1.5% в мес.
И это не говоря о случаях, когда на продажу выставлена старая квартира.

У меня было много примеров в разных банках, когда люди с доходом 100-200 тыс в месяц брали кредиты на 500 как раз для этих целей.
+
0
AleksandrBank
AleksandrBank
31 січня 2019, 16:34
#
Вы ответили на 2-ю часть моего комментария. Это те кто как раз может закрыть за 1-3 мес.
+
0
Andrey M
Andrey M
1 лютого 2019, 10:39
#
Еще раз по первой части:
Выгода при покупке квартиры за 2 млн грн — 200 тыс грн.
До полной суммы не хватает 500 тыс грн.
В месяц комиссия с этой суммы составит 7.5 тыс грн.
То есть, выгода при кредите на 500 тыс. грн. при стоимости квартиры 2 млн грн будет если кредит платить 26 месяцев (а это уже больше 2 лет!).
Ну а если сумма кредита меньше то и срок пользования кредитом гораздо больше.

И не менее важно — при таком банковском кредите вы:
1. Не даете квартиру в залог (при том, что если вы полностью не рассчитались с застройщиков вы не станее ее собственником, а если взяли кредит и расчитались с застройщиком — то вы собственник).
2. Нет привязки к курсу, как это происходит даже при рассрочках от застройщика.
3. Вы заплатили по фиксированной цене сегодня и не получаете рост стоимости ноеплаченных квадратных метров в зависимости от этапа строительства, как это происходит по предложением от застройщика.

Достаточно?
+
0
seaman
seaman
1 лютого 2019, 10:44
#
Зачем таким вообще кредит брать? с бумажками возиться, если можно подождать три месяца?
+
0
Andrey M
Andrey M
1 лютого 2019, 11:04
#
За 3 месяца может и быть продана квартира которую вы хотели, с курсом всякое может быть, цена у застройщика поменяться (закончиться акция — сейчас в УкрБуд при полной оплате на февраль скидка 11% ) и пр.
Ну и кроме 3 мес, я выше пример навел на большие периоды.
+
0
seaman
seaman
1 лютого 2019, 15:10
#
Хорошо продаются квартиры до ляма, все остальное висит даже после сдачи дома. Беря кредит, нужно быть еврейским адвокатом, чтобы потом отбиваться от банка, который через год вспомнит про три копейки, которые превратились в 3000 долларов
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися