Мінфін - Курси валют України

Встановити
10 грудня 2018, 15:06

Акція! Потрійна вигода

Новорічні свята – це час знижок та приємних подарунків!

Вперше з нагоди зимових свят, Українська державна будівельна корпорація «Укрбуд» дарує унікальну можливість придбати нове житло з потрійною вигодою:

1. Придбайте нове житло в столиці на вигідних умовах! Скористайтесь знижкою на перший внесок**** та зекономте 5%* від суми першого внеску. Чим більший перший внесок — тим більша знижка!

2. Квартиру за фіксованою** в гривні ціною (без урахування знижки на перший внесок) можна придбати у 9-ти комплексах. Ви маєте можливість протягом 6 місяців сплачувати вартість квадратних метрів обраної квартири за фіксованою прайсовою ціною. Вартість поточного метру не буде залежати від зміни курсу валют та від підвищення ціни за квадратний метр у забудовника.

3. Якщо вам не вистачило попередніх 2-х умов, щоб разрахуватися за житло, у вас є додаткова розстрочка від забудовника*** на термін до 30 місяців з дати підписання договору. Забудовник надає можливість після введення будинку в експлуатацію заселитися у квартиру та продовжити сплачувати її вартість.

Переваги святкової пропозиції:

* Знижка в розмірі 5% надається при першому внеску від 25%. Чим більший перший внесок — тим більша знижка. Інформація про квартири, на які діє знижка, надається у відділі продажів. Акція діє для окремих квартир у вказаних ЖК. Акція діє з 10.12.2018 року до 31.01.2019 року включно.
** Вартість квадратного метра фіксується на 6 місяців (до 10.06.2019). Фіксується поточна ціна (без знижки), яка діє на дату заключення договору.
*** Розстрочка на 30 місяців розраховується за поточною ціною на дату укладання договору та діє тільки для цієї акційної пропозиції.
**** Перший внесок – це грошові надходження, згідно укладеного Договору, на рахунок ФФБ протягом 5 (п’яти) банківських днів.
Укрбуд Девелопмент, має право вносити зміни та коригування в акційну пропозицію, без попередження. Планово-орієнтовний термін здачі житлових комплексів в експлуатацію можна дивитись на сайті.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися