Мінфін - Курси валют України

Встановити
3 листопада 2017, 20:00

Головне за тиждень: вимоги МВФ, Android Pay, ціни на нерухомість і рекорди біткоіна

Що відбувається в банківській системі в цілому, скільки фінансисти будуть знижувати ставки за депозитами і як збираються перевіряти доходи своїх клієнтів, в ексклюзивному інтерв'ю «Мінфіну» розповів глава Райффайзен Банку Аваль Володимир Лавренчук.

Чотири вимоги від МВФ до України

Міжнародний валютний фонд висуває 4 вимоги до України для отримання наступного траншу.

Бульбашки, фантастика і шлагбауми на шляху грошей в Україну

Біткоіни продовжує зростати в ціні. Ринок перетравлює п'ятничне рішення НБУ про підвищення облікової ставки. Гривня продовжує повільно втрачати в ціні. Підсумки тижня, що минає, в своєму блозі на НВ традиційно підвів спеціаліст відділу продажів боргових цінних паперів Dragon Capital Сергій Фурса.

Квартири в новобудовах подорожчали

У жовтні 2017 року середня вартість квадратних метрів в новобудовах Києва становила 23,32 тис грн/кв. м. Це на 0,2% вище показників вересня.

Трамп назвав кандидатуру на поcаду глави ФРС

Президент США Дональд Трамп висунув кандидатуру Джерома Пауелла на посаду глави Федеральної резервної системи (ФРС). За словами Трампа, Пауелла довів, що може домогтися консенсусу в розумній грошово-кредитній і фінансовій політиці, пише Reuters.

Найдорожчі та найдешевші квартири в Києві

Мінфін промоніторив * оголошення про продаж однокімнатних квартир на вторинному ринку столиці в жовтні і з'ясував, за скільки можна купити найдешевші квадратні метри, а на що можуть розраховувати товстосуми.

Android Pay в Україні. Як працює і що далі

На цьому тижні компанія Google нарешті представила свій платіжний сервіс Anrdoid Pay в Україні. Представники компанії й українського фінансового товариства вже назвали цю подію справжнім проривом. Але на ділі додаток поки сильно нагадує українські аналоги.

Пенсійна реформа: кому пощастило «осучаснитися»

«Мінфін» з’ясовував, яким чином «осучаснення» пенсій вплинуло на нинішніх та майбутніх пенсіонерів.

5 причин для падіння гривні в четвертому кварталі

Головний ризик для курсової стабільності — це акумуляція значнихзалишків гривні на рахунках бюджетів всіх рівнів. Частина цихкоштів може досить швидко опинитися на валютному ринку вчетвертому кварталі цього року.

Доходи фрілансерів. Кому платять більше

Компанія Payoneer — вивчила ситуацію на світовому ринку фрілансу. «Мінфін» вибрав деякі цікаві цифри і факти.

У Києві майже не залишилося пустих офісів

Статистика за підсумками третього кварталу підтверджує — вільних офісів в столиці стає менше. І це при тому, що за цей час в експлуатацію ввели новий великий бізнес-центр (БЦ). Зараз у Києві заповнено 48 тис. кв.м. офісів. Це вдвічі вище показників 2016 року.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися