Мінфін - Курси валют України

Встановити
7 грудня 2018, 19:46

Найголовніше за тиждень: Депозити, закон про бюджет, транш МВФ, зарплати та міжнародні резерви

Як в старі часи. Навіщо банкам депозити зі зростаючою ставкою

Банкіри придумали, як залучати вкладників високою дохідністю депозитів і при цьому не надто витрачатися на виплату відсотків. Рішення — в «прогресивних» ставках, які ростуть за умови, що клієнт погоджується на пролонгацію вкладу.

Президент підписав закон про бюджет

Президент Петро Порошенко підписав закон «Про державний бюджет на 2019 рік». Про це йдеться у повідомленні Мінфіна.

Київгаз опублікував нові тарифи на газ для населення

Компанія «Київгаз» опублікувала нові тарифи на газ для населення України, які на 22,8% вище раніше діючих тарифів.

Смолій розповів, коли надійде транш МВФ

Новий транш макрофінансової допомоги від МВФ надійде в Україну протягом 10 днів до католицького Різдва (25 грудня), тобто до 15 грудня. Про це повідомив глава НБУ Яків Смолій в інтерв'ю агентству Reuters.

Плюс 10% і то не для всіх. Що буде з роботою та зарплатами в наступному році

В Україні стало більше роботи. Кадровики, з якими поспілкувався «Мінфін», в один голос заявляють — роботодавці буквально шикуються в чергу за новими співробітниками.

Рада схвалила перехід на трирічне бюджетне планування

Верховна Рада ухвалила в цілому законопроект №8044 «Про внесення зміни до Бюджетного кодексу України щодо запровадження середньострокового бюджетного планування», яким запровадили трирічне бюджетне планування.

Міжнародні резерви зросли майже на мільярд

Міжнародні резерви зросли за листопад на 5,8% або 974,5 млн — до 17,711 млрд доларів. Про це йдеться у повідомленні НБУ.

Шокуючі передбачення на 2019 рік від Saxo Bank

У Німеччині почнеться економічний спад, Apple «забезпечить фінансування» компанії Tesla, Трамп скаже Пауеллу, що він звільнений, лейбористи отримають вирішальну перемогу, після чого прем'єр-міністром стане Джеремі Корбін, а пара GBPUSD встановить паритет.

День народження: що відбувається на кухні «Мінфіну»

Для наших читачів «Мінфін» — це фінансовий ресурс, де зібрана актуальна інформація про курс валют, банківські продукти, інвестиційні інструменти. Але це тільки видима частина порталу. А ще у «Мінфіну» є 10-річна історія і ми, — його команда. Відкриваємо завісу над тим, що відбувається на внутрішній кухні «Мінфіну».

ДФС роз’яснила правила розмитнення авто з іноземною реєстрацією

Держфіскальна служба відповіла на запитання щодо розмитнення автомобілів з іноземною реєстрацією, які найчастіше цікавлять платників податків.

Максимальні ставки за депозитами: Універсал Банк обходить конкурентів

У списку банків, які пропонують найвищі ставки за річними депозитами у гривні, серйозні перестановки. Універсал Банк, який раніше навіть не входив в десятку, підвищив максимальну дохідність відразу на 2% і посів перше місце.

Чотири поради від засновників monobank: як не втратити гроші

99,9% випадків ІТ-шахрайства, з якими я стикався за більш ніж 15 років роботи в картковому бізнесі, вдалося б уникнути, якби клієнти керувалися цими простими рекомендаціями, — пише на своїй сторінці в Facebook один з засновників monobank Олег Гороховський.

В НБУ назвали 7 основних ризиків для фінансової стабільності банківської системи

Перший заступник глави Національного банку України Катерина Рожкова назвала 7 основних ризиків, які НБУ спробує мінімізувати за допомогою макропруденційних інструментів.

Автор:
Роман Мирончук
Редактор стрічки новин Роман Мирончук
Пише на теми: Економіка, фінанси, банки, криптовалюти, інвестиції, технології

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися