Мінфін - Курси валют України

Встановити
10 серпня 2018, 20:05

Найголовніше за тиждень: Зниження інфляції, гаражний скандал, легалізація евроблях, транш від МВФ і Народний рейтинг банків

Останній місяць літа. Акції від забудовників

Літо добігає кінця, і забудовники готуються підвищувати ціни. У відділах продажів прозоро натякають, що долар вже почав дорожчати. А, слідом за ним можуть поповзти ціни і на квадратні метри.

НБУ: Зниження інфляції було очікуваним

Національний банк прокоментував липневе уповільнення споживчої інфляції – до 8,9% у річному вимірі. Про це йдеться у коментарі НБУ.

ПриватБанк спростив для торговців підключення до QR-еквайрингу

ПриватБанк спростив процедуру підключення торговцям віртуальних POS-терміналів PrivatPayBot, через які можна приймати оплату товарів і послуг у безготівковій формі за допомогою популярних месенджерів Viber і Telegram.

Гаражний скандал: чому масово зносять київські гаражі й що робити їх власникам

У Києві вибухнув черговий гаражний скандал. Столична влада почала демонтувати гаражі на Нивках (в районі вул. Естонська і Салютна). Як виявилося, вони заважають запланованій реконструкції вул. Туполєва.

Рожкова заявила про підготовку нових обмежень для банків

Нацбанк України завершує роботу над стратегією макропруденційної політики і планує восени представити документ банківському співтовариству. Про це заявила перший заступник глави НБУ Катерина Рожкова.

Приват попередив про зміни вимог для виплати переказів системи Western Union

З 10 серпня 2018 року змінюються вимоги для виплати переказів міжнародної системи термінових грошових переказів Western Union.

Стала відома нова дата запуску послуги перенесення мобільних номерів

Нацкомісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації, прийняла рішення про дати впровадження перенесення телефонних номерів в Україні.

Дубілет: Клієнти monobankзможуть знімати великі суми в банкоматах

8 серпня monobank підписав договір з однією з найбільших банкоматних мереж — Ощадбанку. Про це повідомив один із засновників банку Дмитро Дубілет.

Середні ставки за депозитами: «довга» гривня дорожчає

Короткі депозити в гривні за останні два тижні подешевшали, довгі — трохи подорожчали. Середні ставки за вкладами в доларах і євро продовжували падати.

Номери в подарунок: як будуть легалізувати євробляхи

Євробляхерам готують новий сюрприз. Їм хочуть «подарувати» українські номери. Влада вже працює над розробкою схеми, за якою євробляхи будуть ставити на тимчасовий облік.

Україна домовилася з МВФ про виділення траншу — ЗМІ

Україна домовилася з МВФ про виділення чергового кредитного траншу. Про це пише UBR з посиланням на джерело. Гроші можуть надійти вже у вересні 2018 року.

Ощадбанк запустив Apple Pay. Відео

Державний Ощадбанк запустив популярний у світі сервіс платежів — Apple Pay. Про це на своїй сторінці у Facebook написав голова правління банку Андрій Пишний.

«Народний рейтинг». Найкращі та найгірші банки за відгуками читачів «Мінфіну»

«Мінфін» знає про банки все, але наші читачі знають про них ще більше. Вони залишають на «Мінфін» по 500 відгуків про банки щомісяця. Ми зробили на їх основі Народний рейтинг банків.

Депутати хочуть обкласти акцизом електронні сигарети

Нардепи зареєстрували в парламенті законопроект, яким пропонується ввести акцизний податок на рідини, що містяться в електронних сигаретах в розмірі 1,10 гривень за мілілітр.

Міністр: Україна може закрити залізничне сполучення з РФ

Україна збирається припинити пасажирське залізничне сполучення з Росією. Про це заявив міністр інфраструктури Володимир Омелян.

НБУ: Трудова міграція гальмує економічне зростання

Продовження відтоку робочої сили може створити проблеми для української економіки. Про це йдеться у інфляційному звіті НБУ.

Автор:
Роман Мирончук
Редактор стрічки новин Роман Мирончук
Пише на теми: Економіка, фінанси, банки, криптовалюти, інвестиції, технології

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися