Мінфін - Курси валют України

Встановити
10 серпня 2018, 8:01

Останній місяць літа. Акції від забудовників

Літо добігає кінця, і забудовники готуються підвищувати ціни. У відділах продажів прозоро натякають, що долар вже почав дорожчати. А, слідом за ним можуть поповзти ціни і на квадратні метри.

Літо добігає кінця, і забудовники готуються підвищувати ціни.
Фото: Ганна Максимова, "Мінфін"

Порятунок для інвесторів один — знайти вигідну спеціальну пропозицію від надійних компаній. «Мінфін» перевірив, які акції підготували забудовники в серпні.

Київміськбуд

Київміськбуд практично не змінював умови програми лояльності протягом літа. У компанії пояснюють це тим, що собівартість будівництва збільшується через подорожчання матеріалів і зростання заробітної плати в галузі. За прогнозами компанії, навіть при зміцненні гривні в цьому році, ціни на будівельно-монтажні роботи продовжать рости.

Залежно від обраного об'єкта, класу новобудови, розташування квартири, покупець може розраховувати на знижку від 2,5 до 25% при 100% оплаті.

Розмір знижки залежить і від обраного поверху — враховується коефіцієнт поверховості. У будинку на вул. Лейпцізькій, 13 досі найвища знижка — 25% за умови повної оплати на квартири до 6 поверху. На квартири, розташовані на 7 поверсі і вище, знижка тільки 10%.

Найнижча ціна квадратного метра у ЖК «Світло парк» — 16 700. / кв.м. — для трикімнатної квартири площею 79,14 кв.м. Її загальна вартість складе 1 321 638 грн.

У ЖК «Медовий» пропонують 5-ти кімнатну квартиру в 2-му будинку, загальною площею 124,15 кв.м. за 2 298 141 грн. (16 400. / м.кв.).

Найдешевша квартира від КМБ знаходиться у ЖК «Mirax», Секція А (апартаменти), однокімнатна — 19,19 кв.м. і коштує 480 122 грн (25 019 грн. / м.кв.).

bUd Development

Компанія «bUd development» пропонує розстрочку 0% до березня 2021 року для ЖК «Славутич 2.0». За умовами розстрочки розмір щомісячного платежу прив'язаний до курсу долара. Ціна метру квадратного не фіксується для неоплаченої частини. Клієнт оплачує саме квадратні метри протягом розстрочки.

«Мінфін» порівняв умови на виплат з пропозицією від забудовника при повній оплаті.

ЖК «Славутич 2.0».

Вартість кв.м.

Мінімальний перший внесок

Зміна у вартості квартири

Повна оплата

Від 20 000 грн.

100%, термін оплати не більше 5 банківських днів з моменту укладення договору

Вартість квартири залишається незмінною, за винятком випадків зміни її площі за паспортом БТІ

Розстрочка

Від 22 222* грн.

30%

Залишок вартості квартири виплачується щомісяця рівними частинами протягом 36 місяців. Введення в експлуатацію — III квартал 2019 року.

Від 21 111* грн.

50%

* Вартість вказана для 3-х кімнатних квартир.

Клієнтам, які готові оплатити всю квартиру одразу - знижка 10%.

Stolitsa Group

Акція на комерційну нерухомість від Stolitsa Group діє з початку серпня. Компанія пропонує знижки до 30% на приміщення від 76 до 236 м² у будинках, які прийнято в експлуатацію.

Акція діє на приміщення в наступних об'єктах:

ЖК Галактика — вул. Ованеса Туманяна, 1-А (Дніпровський район)

ЖК Golden Park — вул. Тимофія Шамрила, 4-Б (Шевченківський район)

DIM

Компанія DIM пропонує придбати одну з трьох останніх 3-кімнатних квартир в ЖК «Фамільний»:

• 3-кімнатна квартира, площа — 132 кв. м — на 3 поверсі

• 3-кімнатна квартира, площа — 131,2 кв. м — на 7 поверсі

• 3-кімнатна квартира, площа — 131,8 кв.м — на 8 поверсі

Є можливість на виплат без збільшення вартості квадратного метра і нарахування відсотків.

Укрбуд

У серпні «Укрбуд» вирішив сказати «Дякую за довіру» за допомогою своєї нової програми лояльності, яка актуальна з 10 по 23 серпня 2018 року.

Програма діє для інвесторів, які уклали договір на умовах на виплат. Пропозиція діє в 14-ти комплексах.

Знижку 10% на залишок неоплачених квадратних метрів можна отримати за умови 100% оплати вартості квартири одним платежем. Інвестор може уточнити суму особисто у ФК «Житло-Капітал».

Інвестори, які уклали договір на будь-яких акційних умовах, не беруть участі в програмі лояльності. Наприклад, вона не підсумовується з акцією «-30% на перший внесок» і з акцією «Спеціальна ціна на дво- і трикімнатні квартири». Знижка не поширюється на оплату за додаткові метри по БТІ.

Корпорація «Укрбуд» пропонує спеціальні ціни на паркомісця до 29 серпня 2018 року: від 196 тис. грн при 100% оплаті. Пропозиція діє на паркомісця в 9-ти комплексах. З 30 серпня 2018 року планується підвищення цін.

Актуальними також є пропозиції, про які «Мінфін» писав у минулому огляді: буде діяти до кінця серпня акція «Розстрочка на 50 місяців». В акції беруть участь квартири в 9-ти житлових комплексах компанії (близько 2000 квартир).

Перший внесок становитиме від 25% загальної вартості, щомісячний платіж — від 8 956 грн. з можливістю дострокового погашення. Дана пропозиція буде діяти і для тих, у кого немає довідки про доходи. Ця безвідсоткова розстрочка розрахована на 4 роки.

Компанія також відновила акцію «Укрбуд для Друзів»: при 100% -й оплаті квадратних метрів в одному з 11-ти комплексів, інвестори можуть отримати знижку 10%. Максимальна економія на квадратному метрі може становити до 4000 грн. Але спеціальні умови діють не для всіх. Акційною пропозицією можуть скористатися ті, хто раніше вже купував квартиру в побудованих компанією будинках і тепер планує інвестувати в інші об'єкти. Знижку також можуть отримати і друзі інвесторів «Укрбуду», якщо ті мають намір придбати житло в одному з житлових комплексів компанії. Для цього вони повинні принести письмове підтвердження і документи на квартиру, яку купив друг.

Інтергал-Буд

Компанія Інтергал-Буд дуже часто оновлює акційні пропозиції для своїх житлових комплексів.

Вони часто пропонують знижки на комори до 10%, а у будинку №1 ЖК «Деміївка» комору взагалі дарують. Під подарунком мається на увазі отримання знижки на акційну квартиру в розмірі вартості комори в цокольному приміщенні.

Забудовник також пропонує на виплат, і в деяких акційних пропозиціях можна отримати ще й додаткову знижку.

У ЖК «Нивки Парк» і «Паркові Озера» діють знижки до 12%.

Також ІГБ співпрацює з Укргазбанком. Тому клієнт завжди може домовитися про найбільш зручний варіант оплати своєї квартири, якщо на руках немає всієї необхідної суми відразу.

KAN Develоpment

«К.А.Н. Девелопмент» пропонує 10% знижку на 6-у чергу ЖК «Комфорт Таун». Її можуть отримати клієнти, які оплачують вартість квартири повністю. Є ще один варіант: у серпні внести більше половини суми, укласти договір, а другу частину внести не пізніше вересня.

Сьома черга комплексу надійде у продаж з вересня.

Так само є можливість оформити розстрочку на 5 років за умови внесення першого внеску у розмірі 30%.

ДСК-Житлобуд

Корпорація «ДCК-Житлобуд» продовжила дію акції «Розумне рішення» для покупців квартир у ЖК «Ярославичі 2». За умови 100% -ої оплати квартири в житлових будинках 2 і 3 в Вишгороді, ціна на квадратний метр знижується на 500 грн.

Comfort Life

Компанія розпочала акцію «Легкий старт». Інвестори, які внесуть перший внесок 20% вартості квартири, зможуть купити її в розстрочку. Але невикуплені квадрати при цьому подорожчають. При розстрочці на рік, ціна неоплачених метрів виросте на 1 тисячу гривень. А при розстрочці на 2 роки — подорожчає на 3 тис.грн.

Якщо клієнт відразу сплатить понад 50%, то в цьому випадку розстрочка на рік буде без подорожчання, а при 75% оплаті Comfort Life робить знижку на кв.м. по першому внеску. Якщо початковий внесок 50% і більше — то вартість квартири фіксується до кінця року і клієнт оплачує решту квадратних метрів за індивідуальним графіком.

Аркада

Банк «Аркада» пропонує літні знижки на квартири у ЖК «Еврика» та у житловому масиві «Патріотика» (будинки «Батурин» і «Синевір»).

Акції від забудовника будуть діяти до 15 серпня включно.

Анна Максимова

Дані взяті з сайтів забудовників. Докладні консультації про діючі акції та ціни на квартири можна отримати у відділах продажів ЖК.

При підготовці огляду «Мінфін» вивчав пропозиції від забудовників — учасників Рейтингу київської нерухомості

Дізнатися про те, що буде з цінами на нерухомість в Україні до кінця року, можна в прогнозі від експертів і забудовників.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися