Мінфін - Курси валют України

Встановити
20 квітня 2018, 20:02

Найголовніше за тиждень: FinAwards 2018, нова програма МВФ, легалізація «самобудів» та акції від забудовників

FinAwards 2018: Кращі з кращих банків

«Мінфін», Finance.ua та фінансові експерти вибрали лідерів банківського ринку і вручили нагороди переможцям FinAwards 2018. Банкіром року став голова Ощадбанку Андрій Пишний.

МВФ і Україна підпишуть нову програму в 2020 році — прогноз

Україна отримає нову програму фінансування від Міжнародного валютного фонду з 2020 року. Про це йдеться в інфляційному звіті Нацбанку.

В Україні майже третина з діючих банків порушують нормативи

В Україні з 82 діючих банків станом на 1 квітня 2018 року 31 порушують нормативи Національного банку (НБУ). Про це свідчать дані НБУ про виконання банками економічних нормативів та лімітів відкритої валютної позиції.

Глава «Укрзалізниці» анонсував підвищення цін на квитки

Наказ Міністерства інфраструктури про підвищення на 12% тарифів на залізничні пасажирські перевезення «Укрзалізниці» з квітня цього року може вступити в силу після травневих свят.

Філіп Дюмель: український банківський ринок не буде в топ-списках інвесторів

Чотири роки потрясінь не пройшли даром для українського банківського ринку. Після «чистки», проведеної НБУ, кількість фінустанов скоротилася більше ніж наполовину. І хоча ситуація в цілому вже йде на поправку, банківська система все ще показує збитки.

Рева розповів, чому бідніють українці

Приблизно 40% української економіки знаходиться в тіні, а тому стандартні для розвинутих країн рецепти вирішення економічних проблем не є дієвими.

Президент продовжив легалізацію «самобудів» до кінця 2018 року

Президент Петро Порошенко підписав закон №3696, який дозволяє легалізацію об'єктів будівництва, споруджених без дозволу на проведення будівельних робіт до 9 квітня 2015 року, до 31 грудня 2018 року.

Нові акції від забудовників

«Мінфін» вивчив найцікавіші свіжі акції від забудовників. В арсеналі компаній все ті ж «приманки». Найпопулярніша серед них — знижки.

Бюджетна резолюція 2019-2021: Курс гривні 30,5 грн/$

Кабмін планує в середу затвердити бюджетну резолюцію 2019-2021 з прогнозом зростання ВВП 3,6% при інфляції 6,5% і курсі гривні 30,5 грн/$ в 2019 році.

Рева запропонував нараховувати субсидію і трудовий стаж заробітчанам

Міністр соціальної політики Андрій Рева запропонував нараховувати субсидію і трудовий стаж українцям, які працюють за кордоном.

Дорожчає все: Ставки ростуть за гривневими та валютними депозитами

Підвищення облікової ставки НБУ нарешті почало відбиватися й на депозитному ринку. Банки все активніше підвищують ставки за вкладами. Якщо раніше дорожчали тільки гривневі депозити, то зараз в ціні ростуть й валютні заощадження.

Бізнес прогнозує, що курс перевищить 29 грн за долар

Більшість респондентів (67,7%) прогнозує, що обмінний курс перевищить 29 грн/$. Про це свідчать результати чергового опитування керівників підприємств, проведеного Національним банком України у I кварталі 2018 року.

Коментарі - 2

+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
20 квітня 2018, 22:08
#
Повідомлення про результати проведення тендера з підтримки ліквідності банків.

Національний банк України повідомляє, що 20.04.2018 відбувся черговий кількісний тендер з рефінансування банків, за результатами якого задоволено заявку 1-го банку в загальній сумі370,0 млн грн за процентною ставкою у розмірі 19,00 % річних.
+
0
Миллиардер  Миллиардович
Миллиардер Миллиардович
21 квітня 2018, 14:34
#
Приятно читать про признание Скай Банк, Конкорд банк и Украинский капитал. Во всех трех есть депозиты и доллары и гривна. Есть конечно и какие то другие банки, но многие даже не помнят их названия. Вообще десятки лицензий выдали, известны только три
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися