Мінфін - Курси валют України

Встановити
18 квітня 2018, 15:17

Нові акції від забудовників

«Мінфін» вивчив найцікавіші свіжі акції від забудовників. В арсеналі компаній все ті ж «приманки». Найпопулярніша серед них — знижки.

Нові акції від забудовниківКиївміськбудКомпанія пропонує знижки на квартири в будинках, які вже введено в експлуатацію.
Фото: UBR.ua

Трохи менш активно забудовники пропонують безпроцентну розстрочку і пільгові умови за кредитами. Найменш затребувана опція в квітні — розіграші призів. Як виявилося, їх не проводить жодна з компаній. Зате з'явився новий вид заохочення інвесторів — подарунки. Наприклад, покупцям обіцяють звільнити їх на цілий рік від комуналки.

При підготовці огляду ми вивчили пропозиції від 29-ти компаній, які, за даними «Мінфіну», в 2017 році ввели в експлуатацію найбільшу кількість об'єктів.

Київміськбуд

Компанія пропонує знижки на квартири в будинках, які вже введено в експлуатацію. За умови повної оплати вартості житла, знижки на вільні житлові квадратні метри становлять:

  • Вул. Коперника,3 – 20%
  • Просп. Соборності (раніше Возз’єднання), 30-А – 10%
  • Просп. Соборності (раніше Возз’єднання), 30 – 10%
  • Бульвар Чоколівський, 27-Б – 15%
  • Вул. Західна, 10 – 15%
  • Вул.Гарматна, 37-А – 15%

Також Київміськбуд пропонує знижки на дворівневі квартири:

Отримати знижку можна також при купівлі дворівневих квартир у будинках №1-9 ЖК «Новомостицько-Замковецький». 

За умови повної оплати вартості дворівневої однокімнатної квартири у вказаному ЖК, знижка становитиме 5%; дворівневої двокімнатної – 12,5%; дворівневої три-, чотири- та п’яти- кімнатної – 15% від вартості.

DIM group

У ЖК «А52» діє безвідсоткова розстрочка на житлову нерухомість. Пропозиція дійсна за умови оплати покупцем першого внеску від 30% і внесення повної оплати до кінця 2018 року. Мінімальна вартість квадратного метра зі знижкою до кінця року — $ 1,4 тис, максимальна знижка — 15%.

У ЖК «Метрополіс» можлива безвідсоткова розстрочка на житло до 2 кварталу 2020 року з прив'язкою до долара. Перший внесок — від 8%. При оплаті 70% від повної вартості квартири, розстрочка фіксується в гривні до кінця 2018 року. Мінімальна ціна «квадрата» становить 19,2 тис. грн.

У ЖК «Автограф» можна отримати знижку до 10% на покупку квартири. Мінімальний розмір першого внеску — від 30% від повної вартості житла.

Мінімальна вартість комерційної нерухомості в «Автограф» становить $ 1340 за квадратний метр. При оплаті 70% від вартості, максимальна знижка на комерційну нерухомість досягає 12%.

Укрбуд

Забудовник пропонує знижку 15% на 15 квартир в ЖК «Злагода». Пропозиція діє за умови 100% оплати квадратних метрів. В акції беруть участь інвестори, які укладуть договори про участь у Фонді фінансування будівництва з 2 по 20 квітня 2018 р

Крім того, на ряд житлових комплексів, які зводить забудовник, з 2 квітня 2018 по 2 липня 2018 (включно) діють спеціальні умови кредитування. В рамках акції відсоткова ставка встановлена: на перші 2 роки — 9,99% річних, на наступні 18 років — 21, 9% річних.

Інтергал-Буд

До кінця квітня покупцям квартир в будинку №5 ЖК «Озерний гай Гатне» обіцяють знижку до 10%. А квартири в будинку №3 комплексу можна купити за спеціальною ціною, яка стартує від 13 000 грн.

У будинках №6 і 7 ЖК «Яскравий» знижка на квадратні метри може досягати 14%. Крім того, забудовник пропонує додаткову знижку на квартири в цьому комплексі в розмірі 2%. Акція сумується з іншими знижками, які діють до кінця місяця.

Спеціальні ціни також діють на квартири в ЖК «Традиція» на Позняках. Так, вартість 1-кімнатних квартир стартує від 17 600 грн / м2, 2-кімнатних — від 18 500 грн / м2, 3-кімнатних — від 16 000 грн / м2.

Детальну консультацію про діючі акції та ціни на квартири можна отримати у відділах продажів ЖК.

Comfort Life

Компанія проводить акцію для покупців квадратних метрів в ЖК «Лісова казка-1» і ЖК «Лісова казка-2». Ті, хто купить квартиру протягом квітня, отримає в подарунок 1 рік без комунальних платежів.

Банк Аркада

При інвестуванні двокімнатних квартир у ж/б №1 ж/к «ЕВРИКА» за Програмою лояльності «Пора знижок» з 18 квітня 2018 року на загальну суму кожного платежу діють знижки:

3% — за умов першого внеску* 50% (і більше), але менше 100%; 

5% — за умов першого внеску* 100%. 

Платежі здійснюються тільки за рахунок власних коштів.

Довірителям, які візьмуть участь у Програмі лояльності «Клуб постійних клієнтів», надається додатково знижка 2%.

Програма лояльності ТОВ «АРКАДА — БУДІВНИЦТВО» Акція «Пора знижок» діє у період: з 18.04.2018 р. по 26.04.2018 р. (включно).

Дані взяті з сайтів забудовників. Докладні консультації про діючі акції та ціни на квартири можна отримати у відділах продажів ЖК. 

Коментарі - 6

+
+9
NikaNet Overiev
NikaNet Overiev
19 квітня 2018, 10:49
#
Познавательно
+
+13
NikaNet Overiev
NikaNet Overiev
19 квітня 2018, 10:52
#
Было б отлично провести подобные обзоры по городам спутникам Киева. По Ирпеню/Буче конечно ето почти нереально с таким количеством застройщиков, а вот к примеру Бровары/Борисполь — было б супер!
+
+21
vitaliy17
vitaliy17
19 квітня 2018, 16:48
#
Фото к статье шикарное!

Это же не достроеные Днепровские башни на Троещине :) Уже как лет 10 стоят родимые, памятник корупции в МВД.

Фото намёк, так что ли?
+
0
Ars Hbn
Ars Hbn
23 вересня 2018, 0:04
#
Смешно, но Сервис_групп, ещё не приняв дома у застройщика, уже принуждает вносить авансовый платеж на ремонт дома. Сумма не маленькая и составляет от 1000 до 1500 в зависимости от количества комнат. Нонсенс, но как можно ремонтировать новое? При грубой калькуляции, взяв минимальную сумму взноса, с одного подъезда получается 150000 гривен на ремонт. В объемах комплекса это 2 500 000 гривен без обязательного контроля со стороны жильцов и это только на ремонт, всего требуют оплатить до 5000 или 7 500 000 грн с комплекса.
В принципе, если взглянуть со стороны, становится понятно, что Сервис_групп является финансовой пирамидой с благословения КГС и без постоянных подпиток со стороны новых ЖК это 100% банкрот. Компания не предоставляющая сертификат управителя, скрывающая его, без фонда, без истории успешного управления многоквартирными домами не может быть назначена на большие ЖК, но это было сделано без конкурса.В процессе строительства оказалось, что строит не КГС, а УкрБуд, у которого ещё десяток подрядчиков… Строят медленно, но строят. Сроки это да… сроки сдачи объекта на семь месяцев позже запланированного(4 раза переносили).

+
0
Ars Hbn
Ars Hbn
23 вересня 2018, 0:05
#
В этот момент, Кабинет Министров Украины принимает постановление регулирующее взаимоотношения между УК и жильцами под номером 712 от 5 сентября. Понимая, что бабло ускользает из рук, Сервис_групп, в срочном порядке, договариваться с КГС и, угрожая/мотивируя инвесторов, начинает заключать договора на предоставление ЖКХ услуг с грубым несоответствием типовому договору рекомендованному согласно постановления КМБ. Полностью игнорируя письменные обращения от инвестров(около 90 подписей под одним обращением) они навязывают свои рабские условия и настаивают на подписании «своего» договора с множеством противоречий типовому. Очень надеюсь, что Кушнир не знает о схемах установки счетчиков воды «в первую очередь», о угрозах забыть подключить воду или штрафом в 10000 гривен за установку кондиционера. Забавно, что уже после разрешения стеклить балкон на этапе строительства, жильцам, как конечному пользователю, запрещено это делать под перспективой штрафа по стоимости равной в сумме цене устройства и его установки.
+
0
Ars Hbn
Ars Hbn
23 вересня 2018, 0:05
#
Беда пришла внезапно, а именно со стороны главы правления КГС Кушнира Игоря Николаевича. В какой-то черный понедельник он, на основании призрачного конкурса, назначает Управляющую компанию для ЖК Новомостицкий-Замковецкая в виде Сервис_групп. Наверное, исключительно в самых благих намерениях и поверив представителям УК, но, как оказалось, отдал в рабство своих же инвесторов поверивших в бренд КГС.
Как мне кажется, эта УК с самого начала видела в нас исключительно источник пополнения своего бюджета, а промониторив рынок ещё и решила за счет нашего же кармана прикупить одну не прибыльную, но очень перспективную организацию под названием Мiсто_для_людей и ее дочку МДЛ_Энерго.
Уже обработав и подписав с большинством Буратин договор(в ЖК Friendly_House), взяв с них обязательный авансовый платеж(за ещё не предоставленные услуги жкх) они покупают вышеупомянутые компании. Понимая, что деньги заканчиваются, они отправляются на поклон в КГС к Кушнир и тот назначает их на следующую кормушку, где они, по уже обкатанной ранее схеме, «рекомендуют» инвесторам КГС заключать договора и платить аванс за три месяца предоставления чего-то, но без гарантий что это будет качественно и на постоянной основе.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися