Мінфін - Курси валют України

Встановити
16 березня 2018, 20:04

Найголовніше за тиждень: Новий глава НБУ, акції забудовників, звільнення Гонтаревої і зростання цін

Читачі «Мінфіну» про кращий банк: Приват або ніхто

Рейтинг стійкості банків за минулий рік очолив Райффайзен Банк Аваль. Однак читачі «Мінфіну» мають зовсім іншу думку про лідера.

Інвестиції в нерухомість. Який варіант найприбутковіший

Результати опитування, проведеного «Мінфіном», підтверджують: інвестиції в нерухомість залишаються однією з головних альтернатив депозитам. Вкладаючи заощадження в квадратні метри, українці сподіваються не тільки їх захистити від знецінення, а й заробити.

НБУ презентував стратегію. Відео та презентація

16 березня Національний банк презентував стейкхолдерам Стратегію центрального банку, яка встановлює цілі на середньостроковий період.

Україна готова розірвати договір про економічне співробітництво з РФ — Гройсман

Кабінет міністрів має намір на найближчому засіданні (21 березня) припинити дію програми економічного співробітництва між Україною та Росією, підписаної у 2011 році.

Рада звільнила Гонтареву з посади голови НБУ

Верховна Рада України звільнила Валерію Гонтареву з посади голови Національного банку. За це проголосували 342 народних депутатів.

Новий глава НБУ: як відреагував ринок

Здійснилося. Верховна Рада нарешті затвердила Якова Смолія на посаду повноправного голови НБУ. Часу на святкування у нього зовсім мало, адже попереду багато викликів. Один з головних — зберегти незалежність НБУ.

Акції від забудовників. Чим потішать покупців житла в новобудовах

З приходом весни забудовники почали активніше пропонувати квадратні метри покупцям. У хід йде все — від знижок на квартири до поліпшення умов покупки — зниження розміру початкового внеску, введення розстрочки і т. ін. Дехто з компаній навіть готовий обдаровувати клієнтів машиноместамі.

Стало відомо, скільки отримають ветерани війни до 5 травня

Кабмін 14 березня прийняв постанову щодо виплат у 2018 році разової грошової допомоги, передбаченої законами України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» і «Про жертви нацистських переслідувань».

Рейтинг фінансової стійкості. Держбанки здають позиції

«Мінфін» оновив рейтинг стійкості банків за 4 квартал минулого року. Всі топ-місця в буквальному сенсі окупували «дочки» західних банків. Лідер не змінюється вже рік — Райффайзен Банк Аваль. Показники фінустанов — поліпшуються.

Нацбанк презентував нові обігові монети. Відео, фото

Національний банк України відповідно до політики оптимізації готівкового обігу України презентував нові обігові монети номінальною вартістю 1, 2, 5 та 10 гривень.

Wizz Air відкриє 70 нових маршрутів

Угорський лоукостер Wizz Air до початку липня розширить свою мережу польотів 70 новими маршрутами, 16 з яких буде відкрито до/з трьох українських аеропортів — Київ-Жуляни, Львів і Харків.

Кращий банк для вкладників

Банківська система підбила підсумки 2017 року: мінус 14 фінустанов, збиток і значний приріст депозитів фізосіб. Якщо судити по цифрах, найкращі показники продемонстрували «дочки» західних банків. Але банківські клієнти можуть думати зовсім інакше. «Мінфін» вирішив перевірити.

У лютому ціни зросли на 0,9%

У лютому 2018 року споживчі ціни підвищилися на 0,9%. Про це йдеться в даних Держстату. Згідно із даними, на споживчому ринку в лютому ціни на продукти харчування та безалкогольні напої зросли на 1%. Найбільше (на 6,8%) подорожчали фрукти.

Коментарі - 2

+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
17 березня 2018, 0:59
#
Ввечері 16 березня стало відомо, що в офісах «Нової пошти» одразу у 4 містах України проводять обшуки.
У ГПУ підтвердили факт обшуків, а згодом повідомили деталі.
Слідчі дії провели на складах «Нової пошти» у Києві, Дніпрі, Харкові та Полтаві.
Проведення слідчих дій підтвердив у прямому ефірі 24 Каналу і співзасновник компанії «Нова пошта» В'ячеслав Климов.
Климов зазначив, що слідчі дії ГПУ тривають вже близько 5 годин. Проводять перевірку офісних та складських приміщень.
+
0
cucumber2018
cucumber2018
17 березня 2018, 9:32
#
Оружие ищат
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися