Мінфін - Курси валют України

Встановити
6 лютого 2018, 20:02

Найголовніше за вівторок: ставки за депозитами, податки і обвал біткоіна

Як ставки за депозитами реагують на рішення НБУ

Минуло вже 10 днів після підвищення облікової ставки НБУ на 1,5% — до 16%. Влада все ще сперечається про доцільність цього рішення, а банки його просто ігнорують. Середні ставки за депозитами в фінустановах падають. Виняток становить лише Ощадбанк.

Оренда кватир у Києві: добірка бюджетних варіантів

В січні зросла кількість бажаючих знімати однокімнатну квартиру з підселенням на двох і навіть трьох орендарів. Пов'язано це з тим, що кількість платоспроможних квартиронаймачів суттєво впала.

Фонд гарантування пустить з молотка іпотечні кредити українців

З першого лютого Фонд гарантування продає права вимоги за кредитами фізосіб у неплатоспроможних банках тільки на голландських аукціонах. Про це вчора повідомили у Фонді.

Податковий календар для ФОП

Всі фізичні особи — підприємці, як на загальній системі оподаткування, так платники єдиного податку (далі — ФОП) повинні сплачувати податки/збори та подавати звітність. Податки та звітність ФОП сплачують/подають як «за себе» так і за найманих працівників.

Смолій: НБУ планує скасувати обов'язковий продаж валютної виручки

Виконуючий обов'язки голови Нацбанку Яків Смолій допускає скасування обов'язкового продажу валютної виручки в поточному році.

Bitcoin обвалився нижче $7 тисяч

6 лютого вартість популярної криптовалюти Bitcoin впала до $6 194. Станом на 6 лютого об'єм ринку криптовалют становить 283,718 млрд.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися