Мінфін - Курси валют України

Встановити
6 лютого 2018, 8:42

Оренда кватир у Києві: добірка бюджетних варіантів

В січні зросла кількість бажаючих знімати однокімнатну квартиру з підселенням на двох і навіть трьох орендарів. Пов'язано це з тим, що кількість платоспроможних квартиронаймачів суттєво впала.

Платити потрібно не тільки за оренду, але і за комунальні послуги, а це практично, половина вартості щомісячної платні за оренду. Якщо раніше орендодавці воліли здавати житло сім'ям, то зараз готові здавати кому завгодно, аби платили.

У січні кімнати і квартири з підселенням пропонували в оренду за ціною від 2500 грн в місяць + комунальні платежі*.

Найдешевший варіант однокімнатної квартири ми знайшли на дошках оголошень за 3000 грн в місяць (з торгом) + комунальні. Житло у Дарницькому районі, недалеко від метро Славутич.

Також за 3000 грн пропонують в оренду малогабаритні квартири готельного типу на Нивках, біля метро Лівобережна і на Троєщині.

За 3200 грн в місяць + комунальні послуги можна зняти квартиру на Нивках зі старими меблями і поєднаним санвузлом, але недалеко від метро.

За 3600 можна зняти у господаря маленьку однокімнатну квартиру на цокольному поверсі з окремим входом. Знаходиться квартира в Голосіївському районі. Меблі старі, але є все справно, також є побутова техніка.

Більш зручні для життя квартири з ремонтом і технікою в січні здавали не дешевше ніж за 4000 грн в місяць + комунальні послуги. Так, на Троєщині, в спальному районі столиці за цю суму пропонували в довгострокову оренду однокімнатну квартиру з мікрохвильовкою, холодильником, пральною машиною та сучасними меблями.

• Підбірка і аналіз оголошень проводилися на сайтах ЛУН.ua і OLX.ua. До уваги були взяті тільки приватні оголошення, розміщені на сайтах в період з 1 по 30 січня 2018 року.

Коментарі - 1

+
0
Ігор Петров
Ігор Петров
8 березня 2018, 22:19
#
Не верю.
Однушка у метро за такую цену улетела бы за 10 минут. А квартира на трое вообще очень похоже на развод — типа киньте задаток на карту
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися