Мінфін - Курси валют України

Встановити
12 січня 2018, 20:01

Найголовніше за тиждень: новий голова Привату, курс на вихідні і київські новобудови

Цей тиждень виявився вкрай невдалим для гривні.

Якщо в перші робочі дні цього року можна було говорити про те, що валютний ринок лихоманить, то в період з 9 по 12 січня курс гривні просто обвалився.

Уряд переніс робочі дні у 2018 році

Уряд прийняв рішення про перенесення робочих днів у новому році.

Новини з-за кордону і загадки фондового ринку

Євро зміцнюється. Гривня слабшає. Попит на українські єврооблігації росте. Шанси на підвищення облікової ставки НБУзбільшуються. Підсумки тижня, що минає в своєму блозі на НВ традиційно підвів спеціаліст відділу продажів боргових цінних паперів Dragon Capital Сергій Фурса.

Голову правління Приватбанку офіційно призначено

Наглядова рада ПриватБанку 10 січня 2018 року призначила Петра Крумханзла на посаду голови правління та подала документи до Національного банку України на його затвердження.

Однокімнатні квартири в Києві: що і по чому продавали в грудні

Особливістю грудня став інтерес покупців до найдешевших варіантів, вартістю до $ 15 тис, які розкуповували як гарячі пиріжки. Також в цей період на ринку з'явилася велика кількість однокімнатних квартир з відстрочкою проживання. 

Пенсійна реформа: зміни-2018

«Мінфін» подивився, як зміниться порядок призначення пенсій з 2018 року. Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення пенсій» від 3 жовтня 2017 року № 2148-VIII, що дав старт пенсійній реформі вступив в силу з 11 жовтня 2017 року.

Новобудови в Києві чи передмісті: що обрати

Всього пару років назад київські новобудови для більшості громадян були недосяжною розкішшю. Та й сам вибір нового житла залишав бажати кращого: будували, в основному, красиво і дорого. 

Мінус 600: які банки і де закрили найбільше відділень

За 9 місяців 2017 року в Україні закрилося 8 банків — до жовтня з 96 їх залишилося 88. За цей час скоротилося також і кількість відділень працездатних банків.

Кращий голова НБУ. Хто повинен зайняти місце Гонтаревої

Національний банк почав 2018 рік без повноправного голови. У кріслі на Інститутській як і раніше залишається в.о. — Яків Смолій. Є ймовірність, що він затримається там, як мінімум, до кінця січня.

В Україні заборонили продаж бензину і дизпалива стандарту Євро-4

З 1 січня 2018 року в Україні набула чинності вимога Технічного регламенту до автомобільних бензинів і дизельного палива, яка забороняє обіг бензинів і дизпалива стандарту Євро-4.

НБУ попередив про новий спосіб крадіжки грошей з банківських сейфів

До НБУ звернувся слідчий відділ Шевченківського відділу поліції Головного управління Нацполіції у Львівській області з інформацією про здійснення досудового розслідування викрадення із орендованих індивідуальних сейфів грошових коштів та цінностей.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися