Мінфін - Курси валют України

Встановити
6 листопада 2019, 12:17

У Кличка розповіли, чого чекати інвесторам Укрбуда

Радник мера Києва Віталія Кличка Максим Бахматов заявив, що група «Укрбуд» не збанкрутує, бо в компанію зайшов новий інвестор. Тому 40 тисяч громадян, які інвестували гроші в об'єкти Укрбуда, можуть не хвилюватися. Про це він сказав в інтерв'ю Bihus Info.

Радник мера Києва Віталія Кличка Максим Бахматов заявив, що група «Укрбуд» не збанкрутує, бо туди зайшов новий інвестор.
Фото: pravda.com.ua

Що відомо про нового власника Укрбуда

«Вже знайшовся інвестор, він взагалі непублічний, щоб ви розуміли. Це не будівельник, не публічна людина, він не з цього бізнесу, йому просто цікаво зайти в новий цікавий проект», — розповів Бахматов.

За його словами, ще три тижні тому Укрбуд міг мати проблеми з усіма своїми будівництвами по всій країні. Але зараз 40 тисяч людей, які вклали гроші в будівництво, можуть не хвилюватися, що щось відбудеться.

Читайте також: Катастрофи не буде: Гендиректор «Укрбуд Девеломент» прокоментував ситуацію у компанії

Прізвище інвестора і суму інвестицій Бахматов назвав внутрішньою інформацією.

«Ми скоро дізнаємося, хто це», — зазначив він.

Читайте також: Ефект «Укрбуду»: що відбувається з великим забудовником і до чого готуватися покупцям квартир

Бахматов також спростував чутки про те, що Укрбуд «віджало» оточення президента Зеленського: «Я чув, що там вже і Богдан, і Вавриш — це все маячня».

Рейтинг київських забудовників від «Мінфіну»

На зауваження інтерв'юера про те, що, нібито за словами Бахматова, в будівельний бізнес прийшов чоловік, який в ньому не розбирається і віддає гроші, щоб врятувати 40 тис. вкладників, радник мера відповів: «Так реально є».

Раніше повідомлялося

  • 7 жовтня стало відомо, що частки у будівельній корпорації «Укрбуд Девелопмент» придбали топ-менеджер маловідомої компанії Євген Дікін і фермер Василь Польовий. У реєстрі зазначено, що їм належить по 50% компанії. Розмір внеску в статутний фонд становив 17,6 млн грн.
  • Нагадаємо, попереднім власником «Укрбуд девеломент» був «Базерт Девелопмент Елелпі», який належав екс-нардепу Максиму Микитась.
  • 19 вересня гендиректор корпорації «Укрбуд» Олег Майборода повідомив, що Микитась вийшов з будівельного бізнесу. 20 вересня він особисто підтвердив, що продав компанію.

Читайте також: Ситуація з Київміськбудом: проблеми чи підступи конкурентів

Коментарі - 17

+
+15
yarg
yarg
6 листопада 2019, 12:41
#
А что такое «вкладчики в Укрбуд» ?
имеются в виду инвесторы ?
так это не вкладчики , а соучастники.  В нормальной стране они и сидеть еще должны , вместе с руководством фирмы. Ведь они инвестировали чтобы получить доход от преступной деятельности фирмы. ….
+
0
Яна Шевченко
Яна Шевченко
6 листопада 2019, 14:16
#
Исправили, спасибо
+
+59
laa1999
laa1999
6 листопада 2019, 12:42
#
Не публичный, не знает строительного рынка, не из власти...Шизофреник? А про помочь 40 тыс. - это намекают на альтруиста? Это из Золотого ключика...Единственная надежда - Максим Бахматов врун или незнайка
+
+15
mega5
mega5
6 листопада 2019, 13:18
#
Может и в Киевгорстрой зайдет этот загадочный инвестор? А то нынешнему руководству не до строек. Заняты несколько лет распилом и выводом участков и проектов налево.
+
0
bonv
bonv
6 листопада 2019, 14:22
#
Ще три тижні тому Укрбуд міг мати проблеми з усіма своїми будівництвами по всій країні. Але зараз 40 тисяч людей, які вклали гроші в будівництво, можуть не хвилюватися, що щось відбудеться. Але інвестора не називає.. Мутні справи в будівництві... Та і не тільки в будівництві..
+
0
bonv
bonv
6 листопада 2019, 14:24
#
63 будинки... типу «будують» тільки  в Києві.. А народ ведеться на привабливі ціни з фундаменту..
+
0
Ukrtroll
Ukrtroll
6 листопада 2019, 20:08
#
А что должен был сказать советник Кличка ?   Что Виталька достроит  все недострои за свой счёт ???  
Какойто альтруист купил строительную пирамиду...  Бред !  Если приймут закон о продаже готового жилья, то пирамида рухнет !
+
0
zzzachary
zzzachary
7 листопада 2019, 13:16
#
Это не строитель, не публичный человек, он не из этого бизнеса, ему просто интересно зайти в новый интересный проект - Что за херню он несет, просто интересен проблемный проект??? Да УКРБУД это пирамида которую построили только благодаря коррупционными связями с госчиновниками, так что в этот бизнес может полет только человек знающий это!
+
0
Vitalik3
Vitalik3
7 листопада 2019, 14:32
#
Интергал поглотит укрбуд. И всем будет хорошо.
+
0
yarg
yarg
7 листопада 2019, 14:40
#
Вавриш с Богданом поглотят всех. А через год лопнут.
+
0
Andrey M
Andrey M
8 листопада 2019, 12:23
#
У вівторок буду зустрічатися з фін директором Інтергалу і обов«язково запитаю чи це так :)
+
0
alexboyko
alexboyko
7 листопада 2019, 16:47
#
Когда-то покупал от УКРБУД квартиру в новостройке и никаких проблем не было. Может это конкуры шалят, что распускают слухи о банкротстве?
+
0
Максим Ткач
Максим Ткач
21 листопада 2019, 22:22
#
Судя по тому, сколько в Киеве строят их кто-то выкупит. Другой вопрос, что издержки могут лечь на инвесторов, но это все-же лучше, что остаться в долгосрое
+
0
Консультант  з Нерухомості
Консультант з Нерухомості
28 листопада 2019, 15:08
#
Звернення iнвесторiв до президента щодо ситуацiï навколо ДП «Укрбуд»: https://t.me/minfin_realty/442

Інвестори, які купили житло у 26 житлових комплексах від «Укрбуду», звернулись до Президента Володимира Зеленського через «критичну ситуацію, що відбувається на будівельних майданчиках протягом останніх 4 місяців».

Петиція №22/079278-еп від 23 листопада
+
0
alexboyko
alexboyko
11 грудня 2019, 17:39
#
«Это не строитель, не публичный человек, он не из этого бизнеса, ему просто интересно зайти в новый интересный проект» — это настораживает. Самое печальное, что думал взять квартиру в новострое от укрбуду А теперь даже и не знаю
+
0
Andrey M
Andrey M
12 грудня 2019, 12:59
#
Беріть поки не пізно, бо ще чуть-чуть і можуть збанкрутувати повністю:)
+
0
Консультант  з Нерухомості
Консультант з Нерухомості
16 грудня 2019, 13:32
#
Продовження: https://t.me/minfin_realty/463
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися