Мінфін - Курси валют України

Встановити
4 вересня 2019, 19:08

Головне за середу: дохідність депозитів восени і доля облікової ставки НБУ

Україна виплатила 444 млн доларів купона за євробондами і погасила папери на 661 мільйонів доларів. Про це повідомили у Міністерстві фінансів.

Нацбанк у серпні поповнив резерви на 300 мільйонів доларів

Національний банк України у серпні купив на міжбанківському валютному ринку 316 мільйонів доларів, або на 300 мільйонів доларів більше, ніж продав.

Шість найбільших банків знизили максимальні ставки за депозитами (огляд)

За минулі два тижні одразу 6 найбільших банків знизили максимальні ставки за депозитами. І тільки три — підвищили дохідність вкладів.

9 мільярдів кредиторам: скільки буде коштувати Україні економічне «диво»

Новий уряд обіцяє Україні економічне диво. За словами нового прем'єр-міністра Олексія Гончарука, у наступні п'ять років економіка України має зрости щонайменше на 40%.

Гроші-мандрівники: як відкрити депозит в іноземному банку

Валютна лібералізація відкрила фінансові кордони для українців. Тепер кожен бажаючий може відкрити рахунок в іноземному банку без додаткових дозволів і ліцензій.

Банкіри очікують зниження облікової ставки до 16,5%

Нацбанк на засіданні з питань монетарної політики 5 вересня може знизити облікову ставку мінімум на 0,5 процентних пункту — до 16,5% річних, вважають банкіри.

Дохідність депозитів восени: чи є шанс заробити

З початком осені традиційно підвищується бізнес-активність, а попит клієнтів на кредити зростає. Росте й потреба банків у ліквідності для забезпечення цього попиту.

Коментарі - 1

+
+15
zaNOza :)
zaNOza :)
4 вересня 2019, 23:22
#
« 6 крупнейших банков снизили максимальные ставки по депозитами» и тут же «Доходность депозитов растёт. Есть возможность заработать»
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися