Мінфін - Курси валют України

Встановити
23 травня 2019, 20:30

Головне за четвер: 3-й день МВФ, прогноз ВБ та нові наглядові ради держбанків

ПриватБанк ініціював судове провадження у Канцлерському суді штату Делавер (США) проти своїх колишніх власників – Ігоря Коломойського та Геннадія Боголюбова, а також інших пов'язаних осіб.

МВФ має намір продовжити переговори з Україною після виборів

Ключовий кредитор України Міжнародний валютний фонд готовий продовжувати співпрацю з новим урядом України після його формування і після виборів. Про це заявив глава Департаменту комунікацій МВФ Джеррі Райс.

50 років до Польщі: Світовий банк оцінив перспективи української економіки

Світовий банк прогнозує в 2019 році зростання української економіки на рівні 2,7%. Щоб прискорити ці темпи, потрібен швидкий прогрес в реалізації ключових структурних реформ, ідеться доповіді Світового банку.

Наглядову раду ПриватБанку поповнили фахівці зі світовим досвідом

Кабмін затвердив новий склад наглядової ради ПриватБанку. До неї увійшли троє нових фахівців з міжнародним досвідом банкінгу і фінансів. Незалежну наглядову раду отримали й інші держбанки, зокрема Ощадбанк.

Банк Січ дарує вкладникам 30 000 гривень

Банк Січ проводить розіграш грошових призів на загальну суму 30 000 гривень у межах програми «Бонус до депозитів». Головний приз — 1 місце — 6 000 грн; 2 — 13 місце — по 2 000 грн.

ФГВФО управлятиме банками без ліквідаторів

Фонд гарантування вкладів реалізує пілотний проект з переходу до управління банками без ліквідаторів «Банк = Фонд». Першим банком, в якому ФГВФО безпосередньо виконує функції ліквідатора, став ПроФін Банк.

Комуналка й запис до лікаря: для киян запустили додаток Kyiv Smart City

КМДА презентувала додаток Kyiv Smart City, що об’єднає у смартфоні всі міські електронні сервіси. Додаток представили на конференції iForum2019.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися