Мінфін - Курси валют України

Встановити
3 грудня 2018, 20:04

Найголовніше за понеділок: Курс долара, ліквідність банків і Стратегія макропруденційної політики

Початок зими: долар тимчасово відступає

«Кому війна, а кому — мати рідна». Саме ця приказка найбільш яскраво відображала ситуацію на валютному ринку минулого тижня. Вранці понеділка, 26 листопада, ситуація на міжбанку була відносно стабільною, курс на початку дня становив 27,80/27,85 гривень за долар. Але через різке загострення обстановки в Азовському морі і загрози введення воєнного стану, вже з середини понеділка ситуація з валютою стала загострюватися.

Чотири поради від засновників monobank: як не втратити гроші

99,9% випадків ІТ-шахрайства, з якими я стикався за більш ніж 15 років роботи в картковому бізнесі, вдалося б уникнути, якби клієнти керувалися цими простими рекомендаціями, — пише на своїй сторінці в Facebook один з засновників monobank Олег Гороховський.

НБУ спростив умови екстреної підтримки ліквідності банків

Для забезпечення фінстабільності Нацбанк полегшив доступ банків до екстреної підтримки ліквідності. Про це йдеться у повідомленні регулятора.

Офіційно: Укрсоцбанк оскаржить рішення НБУ щодо штрафу

Укрсоцбанк категорично не згоден зі звинуваченнями Нацбанку у веденні ризикової діяльності та оскаржуватиме рішення регулятора у суді. Про це йдеться в повідомленні банку.

В НБУ назвали 7 основних ризиків для фінансової стабільності банківської системи

Перший заступник глави Національного банку України Катерина Рожкова назвала 7 основних ризиків, які НБУ спробує мінімізувати за допомогою макропруденційних інструментів.

З 2019 року банки формуватимуть буфер консервації капіталу

З наступного року НБУ планує активувати новий інструмент капіталу – буфер консервації капіталу. Про це розповів директор департамента фінансової стабільності Нацбанку Віталій Ваврищук.

Засновники monobank запустять в Британії мобільний банк Koto

Українська команда Fintech Band готується до запуску свого нового мобільного додатку і карти під назвою Koto у Великобританії.

Нацбанк презентував Стратегію макропруденційної політики. Відео

Нацбанк оприлюднив Стратегію макропруденційної політики. Про це йдеться у повідомленні регулятора.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися