Мінфін - Курси валют України

Встановити
23 жовтня 2018, 20:09

Найголовніше за вівторок: Ставки за депозитами, банкрутство фізосіб, інвестиції в ОВДП і ПриватБанк

Банки втомилися підвищувати ставки за депозитами

Банки взяли перепочинок. Темпи зростання максимальних ставок за депозитами трохи сповільнилися. Рекорд минулого огляду побитий не був: найвищу дохідність за річними вкладами в гривні як і раніше обіцяють Кредит Дніпро та ПроКредит — 17,5% річних.

Банкрутство фізосіб: важливі нюанси нового Кодексу

Кодекс України з процедур банкрутства, прийнятий 21 жовтня 2018 року Верховною Радою, впроваджує новий інститут — неплатоспроможність фізичних осіб. Ключові моменти, що стосуються підстав для ініціації банкрутства та наслідків такого кроку, роз'яснює Юрій Кацер, Директор KPMG Law Ukraine.

Все про інвестиції в ОВДП

Облігації внутрішньої держпозики стають однією з найпопулярніших альтернатив банківським депозитам. Дохідність по цінним паперам вище, податок з доходу платити не потрібно, до того ж, інвестиція гарантується державою.

НБУ «знайшов» підозрілі операції на 54,5 мільярда гривень

Нацбанк продовжує надавати правоохоронцям відомості, що можуть свідчити про організовану злочинну діяльність та використовуватися для виявлення, припинення та попередження такої діяльності.

Суд не дозволив Коломойському заблокувати роботу ПриватБанку з радниками

Київський районний суд Одеси 18 жовтня 2018 року залишив без розгляду позовні вимоги Ігоря Коломойського, якими він намагався заблокувати співпрацю Нацбанку, Мінфіна та ПриватБанку з українськими та міжнародними компаніями.

Гройсман обіцяє більше не підвищувати ціну на газ

Прем'єр — міністр України Володимир Гройсман запевнив, що Уряд у цьому році більше не буде піднімати ціну на газ. Про це посадовець сказав в ефірі програми «Свободи слова» на каналі ICTV.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися