Мінфін - Курси валют України

Встановити
11 липня 2018, 7:52

Липневі акції від забудовників

«Мінфін» перевірив, які нові пропозиції підготували для інвесторів забудовники на екваторі літа

Київміськбуд

У липні оновився перелік житлових комплексів, на які поширюється запроваджена компанією постійна програма лояльності (спеціальна пропозиція дійсна при повній або частковій оплаті). Тепер розмір знижки залежить і від обраного поверху — тобто враховується коефіцієнт поверховості.

Наприклад, у будинку на вул. Лейпцизькій, 13 при 100% оплаті знижка буде 25% — на квартири до 6 поверху включно, а на квартири з 7 поверху і вище — 10% при повній оплаті.

Київміськбуд пропонує знижки від 2,5 до 25% залежно від розміру першого внеску (30%, 50% або 100%), поверховості, класу і розташування житлового комплексу.

Stolitsa Group

Девелопер обіцяє 10% знижку при 100% оплаті квартир на 4 об'єктах, які зараз будуються: Варшавський Мікрорайон, ЖК Галактика, «Ліпінка» та ЖК Seven. Також можливо купити квартиру у розстрочку на 3 роки. Перший внесок — від 30% вартості, ставка — 0% річних, але розмір платежу прив'язаний до курсу долара. Stolitsa Group уточнює, що вартість площі метра залишається незмінною, крім випадків, коли метраж змінюється у паспорті БТІ. Пропозиція дійсна, поки не будуть реалізовані усі квартири.

Укрбуд

Фіксована вартість квадратного метра — нова ідея і акція від компанії Укрбуд. Якщо покупець готовий оплатити перший внесок у розмірі від 50% і більше, від загальної вартості квартири, вартість квадратного метра для нього фіксується на рік. Для клієнта індивідуально складається графік з обов'язковими щомісячними платежами.

Акція діє до кінця літа, у ній беруть участь 14 житлових комплексів.

В компанії пояснюють, що така пропозиція дає можливість істотно заощадити:

«У середньому, компанія підвищує вартість квадратного метра кожні 6 місяців. Беручи участь в акції, покупець, приміром 2-х кімнатної квартири площею 63 м², пропускає 2 підвищення цін приблизно на 1000 грн/ м². Отже, економія складе 126 000 гривень», — розповіли у відділі продажів.

Якщо оплатити житло за рік не вдасться, надалі можна буде скористатися розстрочкою. Але в цьому випадку залишок суми буде перерахований з урахуванням вартості матеріалів, стадії готовності об'єкту і курсу долара у серпні 2019 року.

У липні компанія продовжила ще 2 акції, про які «Мінфін» вже писав у минулому огляді.

По-перше, для перших десяти інвесторів житлового комплексу преміум-класу La Manche діє 10% знижка при 100% оплаті квартири. Економія на квадратному метрі до 7 200 грн. Акція діє до кінця липня.

Судячи з усього, перші 10 інвесторів все ще придивляються до нової пропозиції від Укрбуд.

По-друге, при купівлі багатокімнатних квартир діють спеціальні ціни — від 15500 грн/м². Акція поширюється на квартири у 8-ми житлових комплексах. Є можливість розстрочки або 100% оплати. Економія на квадратному метрі складе до 9600 грн.

Інтергал-Буд

У липні забудовник вирішив звернути увагу покупців на можливості розстрочки і купівлі житла за допомогою іпотеки. Інтергал-Буд співпрацює з Укргазбанком і пропонує придбати квартиру у житловому комплексі «Озерний гай Гатне» у кредит. Умови кредитування: ставка 5% річних на період до 20 років.

У ЖК «Теремки» діє акційна пропозиція «Мегарозстрочка до 5 років». Перший внесок — від 10%. Розстрочка надається самим забудовником.

У ЖК «Традиція» вартість квадратного метра до кінця липня стартуватиме від 16 900 грн. Є можливість оформити розстрочку до 5-ти років. У новому будинку, на старті продажів можна обрати одно-, двох- або трикімнатну квартиру. Акція діє на обмежену кількість квартир.

У ЖК «Нивки-парк» вартість вища, але теж є спеціальна пропозиція — ціни на квартири комплексу стартують від 18 900 грн/кв. м. Акція діє тільки до кінця липня і актуальна для 6-го будинку. Економія складає близько 500 грн на кв.метрі.

Акційна ціна також є на 3 квартири в житловому комплексі бізнес-класу «Володимирський»: знижка -10%.

До кінця літа у компанії діє ще одна спеціальна пропозиція — на житло у ЖК «Яскравий». Забудовник пропонує квартири вартістю від 630 000 гривен. Кількість квартир обмежена. У комплексі добудовуються останні будинки: 6 і 7. Заселення останнього будинку планується навесні 2019 року. Забудовник пропонує квартири площею 25 м.кв за ціною від 630 000 гривен. Більшість акційних квартир знаходяться на середніх поверхах. Наприклад, в 7-му будинку на 15 поверсі вартість квартири складе 630 000 гривен, а на 16-му — ціна підскочить на 6 тисяч гривен. У 6-му будинку пропонують квартири площею від 33-34 м.кв і вартістю 690-700 тисяч гривен. Ціна залежить і від ряду інших чинників: якщо вікна у двір, то квартира дешевша.

І у ЖК «Деміївка» пропонують знижку до 13% у будинку №1. Пропозиція діє для 2-х кімнатної квартири на 1 поверсі і 3-х кімнатної на другому.

Площа двокімнатної квартири на 1-му поверсі — 66 кв.м. Ціна з урахуванням акції складе 1,8 млн.грн. Але є нюанс. У відділі продажів вдалося дізнатися, що з 6 квартир на першому поверсі тільки 2 були виділені під житло, а інші — це комерційний фонд, який здається в оренду. Швидше за все, по сусідству з акційною квартирою, знаходитиметься медичний центр.

Так само є 2-х кімнатна квартира на 3 поверсі, площею 69,5 кв.м., її вартість при повній оплаті без знижки 2 143 337 грн, враховуючи знижку — 1 886 137 грн.

Площа трикімнатної квартири на другому поверсі — 98 кв.м. До акції її вартість складала 3 088 098 грн, зі знижкою — 2 717 526 гривен.

Будинок зданий, відразу укладається прямий договір купівлі-продажу квартири. У подарунок до цих квартир йде комора у цоколі.

GEOS

У липні компанія трохи підвищила ціни. Тепер GEOS продає 3 акційних квартири у ЖК Family & Friends по 14 900 грн м². Акція дійсна до 27 липня. Звичайна вартість квадратного метра у цьому ЖК складала 15 100 грн. Спеціальні умови діють при 100% оплаті квартири.

К.А.Н. Девелопмент

Девелоперська компанія, як і раніше, пропонує 10% знижку в липні на окремі квартири у ЖК «Комфорт Таун». У продажу сьома черга комплексу.

ДБК-Житлобуд

Корпорація ДБК-Житлобуд продовжила дію червневих спецпропозицій.

Тепер акція «Чудова нагода» діє до кінця липня. У її рамках можна придбати квартиру в житловому будинку №2 ЖК The Lakes у Голосіївському районі Києва зі знижкою від 4% до 10% за умови 100% оплати.

Акція «Розумне рішення» продовжена для покупців квартир у ЖК «Ярославичи 2». За умови 100% оплати квартири в житлових будинках 2 і 3 у Вишгороді, ціна на квадратний метр знижується на 500 грн у липні.

Також досі діє «Літня акція». Участь у ній дає можливість купити квартири за акційними цінами у ЖК «Сонячний»: вартість квадратного метра в однокімнатній квартирі — 11 000 грн/м², в двокімнатній — 10 000 грн/м². Акція діятиме до 31 серпня 2018 року. Головна умова для учасників — 100% оплата впродовж 5-ти банківських днів.

Аркада

Банк «Аркада» дуже часто оновлює спеціальні пропозиції по своїм об'єктам. Наприклад, до 12 липня акційні ціни на певні будинки актуальні для таких житлових комплексів як:

— житловий масив «Патріотика» у будинку «Батурин»;

— «Патріотика на озерах»: дома «Вирлиця» (№6), «Сиваш» (№9), «Лебедин» (№14) ;

ЖК «Еврика» у будинку №28, №16, №17, №19, №20 і у будинку №1.

Анна Максимова

Дані взяті з сайтів забудовників. Детальні консультації про діючі акції і ціни на квартири можна отримати у відділах продажів ЖК.

При підготовці огляду «Мінфін» вивчав пропозиції від забудовників — учасників Рейтингу київської нерухомості

Коментарі - 2

+
0
Captain  Cisco
Captain Cisco
11 липня 2018, 13:05
#
Цены в Киеве интересней, чем в Днепре. Мда…
+
0
manny34
manny34
11 липня 2018, 20:45
#
Интересно, как это Укрбуд решился зафиксировать стоимость метра на год. Неужели так уверен, что никакие потрясения не произойдут этой осенью… или у них все же будет приписочка мелким шрифтиком.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися