Мінфін - Курси валют України

Встановити
18 червня 2018, 20:01

Найголовніше за понеділок: валютний прогноз на тиждень та нові податки для «євроблях»

Необхідність накопичення ЗВР для своєчасних виплат за зовнішніми боргами змусить НБУ викуповувати долар на міжбанку при появі будь-якого надлишку. Він продовжить це робити в «анонімному» форматі через Matching. Особливо в дні основних бюджетних платежів (18-20 червня), коли шанси купити валюту в резерви будуть вище. Скупка надлишків на міжбанку утримає курс долара від істотного просідання.

Криптонетворкінг: як блокчейн змінить соціальні мережі

Криптовалюти володіють могутньою силою: вони змінюють природу всього, з чим стикаються. Фінансовий ринок мутує у нас на очах. Соціальним мережам теж належить переродження після переїзду на децентралізовані платформи. На мешканців Інтернету чекає багато нововведень. 

Рада зменшить розмір акцизного податку для «евроблях». Формула розрахунку

Верховна Рада змінить розмір акцизного податку для ввезених в Україну автомобілів. Акцизний податок з авто, розрахований за новою формулою, буде значно меншим за той, що діє сьогодні. Різниця в розмірі ставок для різних за об'ємом двигуна авто не буде суттєвою.

Заборона системи TYME: ЗМІ назвали причину

Платіжна система TYME, яку 14 червня НБУ позбавив реєстрації в Україні, працювала з російською системою Contact, яка потрапила в травневий список санкцій.

Коментарі - 1

+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
19 червня 2018, 0:01
#
.

CostLess — сервис сравнения цен в супермаркетах.

.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися