Мінфін - Курси валют України

Встановити
21 травня 2018, 20:04

Найголовніше за понеділок: Підвищення пенсій, статус офшору для України, прогноз курсу Bitcoin і боржники за кредитами

Як Нацбанк може заробити на футболі

Найближчі дні обіцяють бути дуже цікавими на валютному ринку. Минулого тижня долар на міжбанку впав всього на 5 копійок — з 26,16 / 26,19 до 26,115 / 26,14 гривень.

Чим загрожує Україні статус офшора

Міністерство фінансів України виступило недавно з сенсаційною заявою. Якщо наша країна не ратифікує конвенцію MLI (Multilateral Instrument) до 2019 року, вона може потрапити в офшорний список країн Європейського союзу.

Bitcoin прогнозують падіння до $7 тисяч

Вартість Bitcoin на тижні може впасти до $7 тисяч. Про це йдеться в прогнозі аналітиків ГК FOREX CLUB. Згідно з прогнозом, найпопулярніша криптовалюта не здатна оновити історичний максимум до тих пір, поки не буде оновлена її інфраструктура.

Гройсман анонсував подальше автоматичне підвищення пенсій

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман обіцяє подальше автоматичне підвищення пенсій. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Кабміну.

Підприємці заборгували державі 56 млрд грн за кредитами

Понад 56 мільярдів гривень кредитів, взятих під державні гарантії, заборгували Україні підприємства.

Україна та Румунія домовилися про запуск потягів

З 1 січня між українськими Чернівцями та румунською Сучавою почнуть курсувати дві пари потягів. Про це повідомляє Міністерство інраструктури.

«Нафтогаз» підвищить ціни на газ для промспоживачів

НАК «Нафтогаз України» з 1 червня 2018 року збільшить ціну на газ, що відпускається промисловим споживачам на умовах передоплати, на 8,9% (на 810 грн) порівняно з квітнем — до 9952,8 грн за 1 тис. куб. м (з ПДВ).

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися