Мінфін - Курси валют України

Встановити
21 травня 2018, 16:49

«Нафтогаз» підвищить ціни на газ для промспоживачів

НАК «Нафтогаз України» з 1 червня 2018 року збільшить ціну на газ, що відпускається промисловим споживачам на умовах передоплати, на 8,9% (на 810 грн) порівняно з квітнем — до 9952,8 грн за 1 тис. куб. м (з ПДВ).

НАК «Нафтогаз України» з 1 червня 2018 року збільшить ціну на газ, що відпускається промисловим споживачам на умовах передоплати, на 8,9% (на 810 грн) порівняно з квітнем — до 9952,8 грн за 1 тис.
Фото: ua.news

Про це йдеться у повідомленні компанії.

Як зазначається,  ціна актуальна для споживачів, які закуповують газ за передоплатою обсягом понад 50 тис. куб. м на місяць за умови відсутності боргів перед компанією і для 100% -х «дочок» НАК.

Читайте також: «Нафтогаз» показав структуру ціни на газ для населення

Для інших покупців ціна в наступному місяці зросте на 8,5% (на 852 грн) — до 10 тис. 893,6 грн за 1 тис. куб. м (з ПДВ).

Слідкуйте за цікавими і ексклюзивними матеріалами «Мінфіну» в Telegram

Коментарі - 1

+
0
Sabre
Sabre
22 травня 2018, 9:50
#
Как наверно металлурги рады,
химикам уже всё равно — года 3,
энергетики тоже приплывают вместе с потребителями,
Нафтогаз сам держится в «прибыли» только на дебеторской задолженности по суду с Газпромом (который прям завтра всё перечислит).

+ Сразу видно одна рука не знает что делает другая. Хоть бы телевизор смотрели. Вы ж хотите приватизировать гос. предприятия, прибыль которых на прямую зависит от цен на газ. Кто их купит теперь зная, что они ничего не контролируют, зная что это не просто предприятия, а ворованые всесоюзные предприятия(которые были с иностранным капиталом), потом
приватизированые ворами ворованые предприятия, а потом опять
национализированые предприятия для приватизации.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися