Мінфін - Курси валют України

Встановити
27 квітня 2018, 20:09

Найголовніше за тиждень: Електрокари, нові монети, банки та клієнти, ставки за вкладами і банкір року

Продажи электрокаров в Украине бьют все рекорды. По данным Государственной фискальной службы, на начало апреля в страну было ввезено порядка 1700 автомобилей с электрическими двигателями. Это втрое больше, чем за аналогичный период прошлого года (550 шт).

С сегодняшнего дня в Украине вводят новые монеты номиналом 1 и 2 гривны. Фото, видео

С 27 апреля Национальный банк вводит в обращение новые монеты номиналом 1 и 2 гривни.

Какими домами интересуются украинцы. Инфографика

В марте месяце спрос на загородные дома Киевской области в среднем ценовом сегменте от $50 до $70 тыс. вырос на 14% по сравнению с аналогичным периодом прошлого года.

МВФ наполягає на підвищенні тарифів на газ для забезпечених українців

Міжнародний валютний фонд наполягає на підвищенні тарифів на газ для забезпечених українців. Про це заявив перший заступник голови МВФ Девід Ліптон.

Як банки обслуговують клієнтів

В Україні більше ніж 80 банків. Кожен з них має свої сильні й слабкі сторони. І кожен обслуговує клієнтів по-різному. Але більшість — досить посередньо.

АМКУ почав перевірку тарифів на грошові перекази

Антимонопольний комітет України розпочав запитувати в 51 банку інформацію щодо тарифів на грошові перекази в рамках комплексного дослідження ринку цих послуг.

Картонні стіни і двадцять сусідів на поверсі

«Мінфін» з'ясовував, які хитрощі використовують забудовники, щоб зменшити витрати, і як вони позначаються на якості житла. Будівельники винайшли кілька схем, які допомагають їм знизити собівартість робіт. Але ось чи можливо вижити в таких будинках — велике питання.

Нацбанк встановив обсяг валютних інтервенцій на день

Нацбанк розпочинає щоквартальне оголошення обсягу інтервенцій з купівлі іноземної валюти для поповнення міжнародних резервів України. На ІІ квартал 2018 року такий обсяг встановлено у розмірі $10 млн на день.

Застій: ставки за вкладами завмерли

Кілька тижнів поспіль банки підвищували як максимальні, так й середні ставки за вкладами фізосіб. Тепер вони взяли паузу. Видно, розмірковують, що робити далі.

Які квартири купують українці

Більшість клієнтів ріелторських контор вважають за краще купувати житло на первинному ринку нерухомості. Такими є результати дослідження, проведеного domik.ua.

Банкір року: Хто отримав престижну премію

«Банкір року» — щорічна премія FinAwards, яка присуджується фінансистам, чий внесок в розвиток свого банку і банківської системи в цілому був найбільшим. Цього року титул «Банкіра року» отримав Андрій Пишний — глава Ощадбанку.

Коментарі - 2

+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
28 квітня 2018, 22:21
#
26 квітня Конституційний Суд України ухвалив Рішення у справі за конституційним поданням 57 народних депутатів України щодо відповідності Конституції України (конституційності) Закону України «Про всеукраїнський референдум» (далі – Закон).

Цим Рішенням Конституційний Суд України визнав Закон неконституційним як через порушення процедури його розгляду та ухвалення, так і з огляду на його зміст. На підставі встановлення нелегітимності мети Закону та невідповідності його положень вимогам Конституції України, КСУ дійшов висновку, що Закон повністю суперечить Основному Закону держави.

Докладніше — Закон України «Про всеукраїнський референдум» визнано неконституційним

.
+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
30 квітня 2018, 11:56
#
В Украине появилось новое научное дарование: 28-летняя доктор наук из Института молекулярной биологии и генетики в Киеве Ольга Броварец стала знаменитостью мирового масштаба.

Броварец родилась в 1986 году в городе Нежине Черниговской области. Окончила физический факультет Киевского национального университета им. Шевченко. Сейчас является ведущим научным сотрудником отдела молекулярной и квантовой биофизики Института молекулярной биологии и генетики НАН Украины. Автор более 100 научных работ.

В декабре 2015 года Броварец защитила докторскую диссертацию по молекулярной биофизике и стала самым молодым доктором физико-математических наук в Украине.

Про нее сейчас пишут все известные научные журналы мира,
а европейские страны готовы пойти на что угодно, лишь бы забрать ее к себе на ПМЖ.
Ольга Броварец сделала открытие, которое дает надежду на полное выздоровление от рака.
Ольга вычислила закономерность, по которой происходит мутация ДНК.
Эти мутации – и есть причина развития рака и других тяжелых болезней, имеющий генетическую природу.
Поэтому открытия 28-летней украинки стали настоящей сенсацией: ведь с их помощью можно победить не только рак, но и другие болезни, связанные с мутациями.

Ходят неподтверждённые слухи о номинации Ольги Броварец на Нобелевскую премию…
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися