Мінфін - Курси валют України

Встановити
26 квітня 2018, 20:09

Найголовніше за четвер: Банки і клієнти, перевірка АМКУ, МВФ та тарифи за обслуговування пацієнтів

Як банки обслуговують клієнтів

В Україні більше ніж 80 банків. Кожен з них має свої сильні й слабкі сторони. І кожен обслуговує клієнтів по-різному. Але більшість — досить посередньо.

Ремонт в новобудові: є варіанти

Ремонт після будівельників, «під чистову обробку» або квартира з ремонтом від забудовника — що вибрати? У чому переваги і недоліки кожного варіанта пояснює у своєму блозі заступник директора з комерційних питань ІБК Обрій» Олеся Перчак.

НБУ перевірить якість корпоративного управління банків

У 2018 році регулятор проводитиме інспекційні перевірки. Про це заявив директор департаменту ліцензування НБУ Олександр Бевз.

АМКУ почав перевірку тарифів на грошові перекази

Антимонопольний комітет України розпочав запитувати в 51 банку інформацію щодо тарифів на грошові перекази в рамках комплексного дослідження ринку цих послуг.

ЗМІ: Зі Всеукраїнського банку розвитку вивели 2 млрд грн

З «Всеукраїнського банку розвитку», який належав сину екс-президента Віктора Януковича Олександру, було виведено близько 2 млрд грн.

МВФ наполягає на підвищенні тарифів на газ для забезпечених українців

Міжнародний валютний фонд наполягає на підвищенні тарифів на газ для забезпечених українців. Про це заявив перший заступник голови МВФ Девід Ліптон.

Кабмін затвердив тарифи за обслуговування пацієнтів

Кабмін прийняв чотири постанови, які дозволять продовжити впроваджувати медичну реформу.

У МВФ розповіли, що потрібно Україні для перегляду програми співпраці

Україні для перегляду програми співпраці з МВФ необхідно створити Антикорупційний суд, поліпшити фінансовий стан НАК «Нафтогаз України» і державних фінансів в цілому, а також нормалізувати бюджетну політику.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися