Мінфін - Курси валют України

Встановити
3 квітня 2018, 20:05

Найголовніше за вівторок: Ставки за депозитами, 2 роки ProZorro, держбюджет і правила будівництва

Вище й вище: Банки продовжують підвищувати ставки за депозитами

Банки продовжують підвищувати ставки за гривневими вкладами фізосіб. Але поки зростання дуже мляве, і не зачіпає річні депозити. Тенденція не торкнулася валютні вклади: ставки за ними продовжують падати.

YouControl: Імпорт товарів з РФ до України зріс на 40%, а експорт ‒ на 10%

Імпорт товарів з Російської Федерації до України зріс на 40%, а експорт ‒ на 10%. Про це йдеться в дослідженні аналітиків компанії YouControl.

2 роки ProZorro: що змінилося за цей час

Закон про публічні закупівлі, який зробив ProZorro обов'язковою для проведення держтендерів, вступив в силу рівно два роки тому — 1-го квітня. Які результати показала система за минулий рік, «Мінфіну» розповіла Оксана Ферчук, керівник Zakupki.Prom.ua.

Укрзалізниця передумала підвищувати вартість квитків

«Укрзалізниця» поки так і не змогла провести індексацію цін на квитки для пасажирів, анонсовану раніше з 1 квітня 2018 року

Отримувачів субсидій перевірятимуть спеціальні інспектори

У Верховній Раді лежить законопроект, який може дати можливість ревізорам ходити квартирами та перевіряти, чи справді мешканці мають право на субсидії.

Держбюджет пішов у мінус на 9,5 млрд грн

У лютому 2018 року державний бюджет виконано з дефіцитом 9,5 млрд грн передусім унаслідок помірного зростання доходів. Про це йдеться у макроекономічному і монетарному огляді Національного банку України.

Кабмін змінив правила будівництва

Кабмін вніс зміни в порядок застосування будівельних норм, розроблених на основі національних технологічних традицій і будівельних норм, гармонізованих з нормативними документами ЄС.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися