Мінфін - Курси валют України

Встановити
3 квітня 2018, 9:38

Укрзалізниця передумала підвищувати вартість квитків

«Укрзалізниця» поки так і не змогла провести індексацію цін на квитки для пасажирів, анонсовану раніше з 1 квітня 2018 року.

«Укрзалізниця» поки так і не змогла провести індексацію цін на квитки для пасажирів, анонсовану раніше з 1 квітня 2018 року.12-відсоткове підвищення тарифів, закладене в фінплан компанії на цей рік, довелося відкласти через бюрократичні негаразди, повідом
Фото: finance.bigmir.net

12-відсоткове підвищення тарифів, закладене в фінплан компанії на цей рік, довелося відкласти через бюрократичні негаразди, повідомляє ЦТС з посиланням на заяву, опубліковану на сайті акціонерного товариства.

«Укрзалізниця» з 1 квітня планувала індексувати тарифи на проїзд пасажирів на залізничному транспорті.

Але відповідний наказ Міністерства інфраструктури України поки що знаходиться на розгляді в причетних міністерствах і відомствах.

«Згідно з консолідованим фінансовим планом компанії на 2018 рік, передбачено індексацію тарифів на перевезення пасажирів у внутрішньому сполученні в 2018 році з 1 квітня на 12% і з 1 жовтня на 12%», — повідомили в УЗ.

У держкомпанії нарікають, що через це продовжують нарощувати збитки від пасажирських перевезень, адже тарифи не індексувалися вже кілька років.

Наприклад, вартість проїзду пасажирів у вагонах СВ в поїздах внутрішнього сполучення не змінювалася з 2009 року, у всіх інших, крім «Інтерсіті», — з 2014-го.

У поїздах «Інтерсіті» вартість проїзду залишається незмінною з 2012 року, стверджують в «Укрзалізниці».

Коментарі - 1

+
+15
DBG BG
DBG BG
3 квітня 2018, 10:50
#
Та плевать на цену на билеты, проблема в том, что эти билеты купить нельзя. Ну сделайте выше, не так сложно платить не 200, а 220. Но сделайте, чтоб существовали эти поезда за 200. А не сидячие поезда за 500.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися