Мінфін - Курси валют України

Встановити
7 березня 2018, 20:05

Найголовніше за тиждень: Скасування валютного контролю, фейкові клони Monobankа і нове нарахування пенсій

Про шкоду та пользу від міграції

Потік мігрантів з України зростає. В НБУ прогнозують, що найближчим часом цей процес посилиться. Найчастіше українці їдуть на заробітки в Польщу, Росію, Італію та Чехію.

Підсумки-2017: Хто «топить» банківську систему

Банківська система вже четвертий рік не може вибратися зі збитків. Більшість фінустанов поліпшило фінансові показники, але є і такі, які примудрилися зіпсувати загальну картину. Серед останніх — ПриватБанк та фінустанови з російським капіталом.

Держава заборгувала бізнесу 19 млрд грн — Данилюк

Сума заборгованості держави перед бізнесом з відшкодування податку на прибуток, станом на початок лютого 2018 року, становить 19 млрд гривень.

Мінфін розраховує на частину виграних у «Газпрому» грошей

Мінфін України очікує, що частина виграних у ПАТ «Газпром» коштів в Стокгольмському арбітражі надійде до державного бюджету України.

Електронна автоцивілка. Чи варто купувати поліс в інтернеті

З 7 лютого поліс обов'язкового страхування відповідальності автовласників (або простіше — автоцивілку) можна купити не тільки в офісі компаній або у агентів, але і онлайн. «Мінфін» вирішив протестувати новий сервіс і оформити автоцивілку в інтернеті.

Міненерго повідомило про завершення газової кризи

Міністерстві енергетики та вугільної промисловості оголосило про завершення газової кризи і перехід до штатного режиму з 7 березня 2018 року.

Вітренко: Нафтогаз нарахував «Газпрому» $2,5 млн пені

Суть озвучених російським «Газпромом» намірів розірвати контракт з НАК «Нафтогаз України» від 2009 року не узгоджується з рішенням Стокгольмського арбітражу.

Схеми: Як в Україні відмивають «брудні» гроші

Департамент фінмонітрінга НБУ розповів про основні схеми легалізації злочинних доходів, які застосовують в Україні.

В інтернеті з'явилися фейкові «клони» Monobankа

В інтернеті з'явилися шахрайські сайти, які маскуються під Monobank. Про це на своїй сторінці в Facebook написав співзасновник Fintech Band Олег Гороховський.

НБУ скасує валютний контроль

Національний банк відходить від принципів валютного контролю. Замість нього з'явиться валютний нагляд.

Мінсоцполітики змінить механізм нарахування пенсій

Міністерство соціальної політики планує змінити механізм нарахування пенсій, збільшивши роль стажу роботи в порівнянні з розміром заробітної плати при нарахуванні пенсії пенсіонерам.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися