Мінфін - Курси валют України

Встановити
6 березня 2018, 20:04

Найголовніше за вівторок: Депозити фізосіб, пеня Газпрому і завершення газової кризи

Електронна автоцивілка. Чи варто купувати поліс в інтернеті

З 7 лютого поліс обов'язкового страхування відповідальності автовласників (або простіше — автоцивілку) можна купити не тільки в офісі компаній або у агентів, але і онлайн. «Мінфін» вирішив протестувати новий сервіс і оформити автоцивілку в інтернеті.

Дна не видно: депозити фізосіб продовжують дешевшати

Чергове підвищення облікової ставки НБУ не завадило банкам займатися улюбленою справою — середні ставки по депозитах фізосіб продовжують падати. Виняток — короткі вклади. Все більше фінустанов готово зробити вкладникам вигідну пропозицію.

Навіщо і як НБУ і ФРС підвищують ставки

Нинішня політика українського центробанку і американської ФРС, на перший погляд, схожі. І той і інша зараз ведуть політику підвищення ставок. Ось тільки роблять вони це кожен по своєму.

Міненерго повідомило про завершення газової кризи

Міністерстві енергетики та вугільної промисловості оголосило про завершення газової кризи і перехід до штатного режиму з 7 березня 2018 року.

У лютому українці продали $699,5 млн

У лютому населення продало готівкової іноземної валюти на $18,6 млн більше, ніж купило. Про це йдеться в даних регулятора.

НБУ розповів, за рахунок чого поповнив міжнародні резерви

Міжнародні резерви України на 1 березня 2018 року залишилися майже на рівні початку лютого та становили $18 409,8 млн (в еквіваленті) за попередніми даними.

Вітренко: Нафтогаз нарахував «Газпрому» $2,5 млн пені

Суть озвучених російським «Газпромом» намірів розірвати контракт з НАК «Нафтогаз України» від 2009 року не узгоджується з рішенням Стокгольмського арбітражу.

Тиждень боротьби з глаукомою в медичному центрі Айлаз

6 березня у всьому світі відзначається День боротьби з глаукомою. Глаукома — одна з провідних причин сліпоти в усьому світі. Саме тому місія цієї міжнародної події — привернути увагу людей до свого здоров'я і не допустити втрати зору.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися