Мінфін - Курси валют України

Встановити
19 лютого 2018, 20:03

Найголовніше за понеділок: зміцнення гривні, податки і шахрайський додаток

Зміна тренда на валютному ринку: зміцнення гривні забуксовало

Дива не відбулося. Як тільки закінчилася масована скупка іноземцями привабливих по прибутковості українських ОВДП, розміщених Міністерством фінансів після підвищення облікової ставки до 16%, зміцнення гривні дуже швидко «забуксувало».

Регіони: Скільки коштує аренда житла

Аналітики міжнародного пошукача нерухомості Flatfy.com проаналізували * для «Мінфіну» середні ціни продажу на вторинному ринку нерухомості у великих містах України.

Три фактори за гривню і чотири проти

Долар знову дорожчає — курс вже перетнув позначку в 27 грн/$, викликаючи у населення панічні настрої. Що відбувається з гривнею і чи можливий стабільний валютний курс в Україні до кінця року, в своєму блозі написав член виконкому Українського товариства фінансових аналітиків Віталій Шапран.

Які податки треба сплатити сьогодні

«Мінфін» нагадує, що в понеділок, 19 лютого, закінчується строк подачі таких декларацій: податкової декларації з податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, юридичними особами на 2018 рік; податкової декларації з транспортного податку юридичними особами на 2018 рік.

ПриватБанк попередив про шахрайський додаток «мобільний банк»

ПриватБанк попередив клієнтів про небезпеку реєстрації та використання шахрайського додатка для Android «Універсальний Мобільний Банкінг», розміщеного в Google Play 14 лютого.

Японія виділить Україні $3,6 млн на відновлення східних областей

Японія у 2018 році виділить Україні $3,6 млн на гуманітарну підтримку східних областей, а також на їх відновлення. Про це заявив посол Японії Шигекі Сумі на прес-конференції в Києві.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися