Мінфін - Курси валют України

Встановити
21 січня 2023, 5:00

Обговорення валютного ринка 21–22 січня 2023

Січень 2023
Пн
Вт
Ср
Чт
Пт
Сб
Нд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Коментарі - 71

+
0
Admin
Admin
23 січня 2023, 5:00
#
Продолжение обсуждения
+
0
AleksandrBank
AleksandrBank
22 січня 2023, 21:41
#
Сьогодні Кабінет Міністрів України звільнив з посади заступника міністра, який був викритий співробітниками НАБУ, — Зеленський.

▪️Звичайно, зараз основна увага — питанням оборони, зовнішній політиці, війні. Але це не означає, що я не бачу і не чую, що говорять у суспільстві на різних рівнях. І цей тиждень буде часом відповідних рішень. Уже підготовлених.

▪️У кожній ситуації будемо детально розбиратися. Те, що стосується енергетики і закупівель. Те, що стосується відносин між центральною владою і регіонами. Те, що стосується закупівель для військових.

▪️Суспільство отримає повну інформацію, а держава зробить потужні необхідні кроки. І це не щось тимчасове, це реальне реагування.

+
0
zaNOza :)
zaNOza :)
22 січня 2023, 21:18
#
Альо розробникам: Чому в українській версії сайту при корегуванні повідомлення (т9 — ще та допомога) «сохранить» та «отменить» замість «зберегти» та «скасувати»? Гадаю забули. А от «написати» на кнопці «надіслати» треба виправити. Бо ви надсилаєте написаний текст до форуму.
+
+30
Qwerty1999
Qwerty1999
22 січня 2023, 20:47
#
Заблокирована схема масштабного хищения продуктов питания
для военных в Украине, после проведения 70 обысков, — ГБР

Одно частное предприятие занималось поставками продуктов в более 45 воинских частей и за полгода в 2022 получило подрядов на 2 млрд гривен. Прибыль предприятие получало за счёт того, что в документах указывалось одно количество продуктов, а присылалось меньшее, остатки продавали через посредников. Правоохранители изъяли более 30 тысяч банок тушеной продукции весом более 7 тонн, которая уже была готова для перепродажи, почти 4 млн гривен в разной валюте и десятки автомобилей перевозки и черновую документацию. Изъятые продукты передадут военным.

https://dbr.gov.ua/news/dbr-blokuvalo-shhe-odnu-shemu-masshtabnogo-rozkradannya-produktiv-harchuvannya-dlya-vijskovih

P. S. Как вариант, пусть депутаты ВРУ вызовут на ковер и руководство ГБР и показательно
накажут всех сотрудников, кто участвовал в раскрытии выше описанной схемы воровства.
А военных, которые по факту принимали меньшее количество продуктов, чем прописано
в накладных, надо обязательно наградить!
P.P.S. Если при 2 млрд грн такие масштабные хищения, то какие огромные
средства будут украдены при контрактах на 12 млрд грн — уму не постижимо,
особенно во время войны…
+
+111
bonv
bonv
22 січня 2023, 20:23
#
СБУ буде залучено до розслідування витоку у ЗМІ даних контрактів Міноборони з постачальниками послуг харчування для військових.
Звісно, хто ж мав право виявити розкрадання бюджету і податків всім українців!!! Жесть!
Гірше ж точно не буде? (с)

Про це у коментарі «Українським Новинам» заявив народний депутат, член Комітету з питань національної безпеки, оборони і розвідки Геннадій Касай.
«Комітет буде завтра збиратися, і буде присутній міністр оборони. Я сьогодні читав, що Міноборони будуть звертатися у правоохоронні органи, зокрема, і в СБУ, щодо питання, що вони бачать в цьому питанні (публікація у ЗМІ оригіналів закритих контрактів МО та звинувачення на адресу Міноборони у закупівлях послуг харчування нібито за завищеними цінами) зраду», — сказав нардеп.
На його думку, інформація у контрактах може бути використана ворогом — такі документи є закритими, згідно з вимогами воєнного часу, адже містять відомості про військові частини, їх адреси, а також дані щодо вартості послуг.
«Дійсно ця інформація не мала б бути публічною. Тому будемо в цьому питанні також розбиратися, сто відсотків. Питання на часі», — підкреслив Касай.
Саме тому до вивчення ситуації залучатимуть СБУ, пояснив він. Це відбудеться під час найближчих засідань профільного комітету.
«Залучимо і вислухаємо наші правоохоронні органи і СБУ, яке в цьому процесі також повинне розібратися», — резюмував Касай.
+
+135
Патріот України
Патріот України
22 січня 2023, 20:14
#
«Багато сюрпризів для ворога»: протягом тижня Україна одержала військову допомогу від 16 держав, — Шмигаль.

https://gordonua.com/ukr/news/money/bagato-sjurpriziv-dlja-voroga-shmigal-pererahuvav-krajini-jaki-za-tizhden-nadali-vijskovu-dopomogu-ukrajini-1646679.html

Все буде Україна!


+
+15
bonv
bonv
22 січня 2023, 17:56
#
Бразилія та Аргентина готуються оголосити про створення власної спільної валюти на саміті у Буенос-Айресі, а також запросити інші країни Латинської Америки приєднатися до валютного блоку.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Financical Times.
Як повідомляє видання, це може стати другим за величиною валютним блоком у світі. Зазначається, що Бразилія пропонує назвати нову валюту «сюр» (південь). Вона створюється з метою сприяння регіональній торгівлі та зменшення залежності від долара.
В перший час валюта існуватиме паралельно з бразильським реалом і аргентинським песо.
Міністр економіки Аргентини Серхіо Масса підтвердив, що долучитись до проєкту також запропонують іншим країнам регіону.
За оцінками FT, валютний союз, який може охопити всю Латинську Америку, становитиме близько 5% світового ВВП. Своєю чергою найбільший у світі валютний союз, євро, охоплює близько 14% світового ВВП у доларовому еквіваленті.
Також зазначається, що для реалізації проєкту може знадобитися багато років, адже Європі знадобилося 35 років, щоб створити євро.
Офіційне оголошення очікується під час візиту бразильського президента Луїза Інасіо Лула да Сілви до Аргентини ввечері 22 січня.
+
+19
Qwerty1999
Qwerty1999
22 січня 2023, 17:24
#
№ 22/176574-еп
Зміна національної валюти гривні на євро

ТЕКСТ ПЕТИЦІЇ
Прошу розглянути зміну національної валюти гривні на євро. Так як Україна є кандидатом в ЄС буде більш доцільно ввести дану валюту. Завдяки зміні валюти на євро ми будемо поступово зміцнювати нашу економіку, адже фінансові операції будуть відбуватись в євро. Також слід додати, що в Україну будуть інвестувати в нашу країну в євро. Бізнес який сьогодні виживає в досить важких умовах також піде вгору. При цьому зміняться всі виплати для всіх категорій населення, що значно покращиться на рівні життя людей. Також відмічу й те, що нерухомість, авто, техніка також зараз прирівнюється до європейських цін. Вважаю, що зміна гривні на євро тільки покращить нашу економічну ситуацію в Україні.

https://petition.president.gov.ua/petition/176574

P. S. Большинство участников валютного форума Минфина свои сбережения давно держат в валюте.
Но почему-то очень многие, в том числе и валютчики, против перехода Украины на евровалюту.
Я понимаю, что при переходе на евро будут и проблемы, например, валютчики всех мастей лишаться своего высокодоходного бизнеса, но от такого перехода будет плюсов значительно больше, чем минусов, с учётом того, что укрбизнес, не только теневой, но и значительная часть «белого» малого бизнеса свои расчёты давно и успешно ведёт именно в валюте.
+
+60
bonv
bonv
22 січня 2023, 16:49
#
Колишній російський президент Дмитро Медведєв, який нині обіймає посаду заступника голови Ради безпеки РФ, прогнозує важкі часи для Росії на тлі нових поставок західної зброї в Україну.
Коментуючи у своєму Телеграм підсумки саміту на базі Рамштайн, колишній російський президент висловив думку, що «вороги» Росії мають намір «невизначено довго намагатися вимотати нас, а краще — знищити».
Медведєв зазначив, що зброї у Заходу для цього достатньо, а за необхідності може початися виробництво нової.
«Тому не треба ілюзій. Які з цього висновки? По — перше, буде дуже непросто», — заявив він.
+
0
Vsuser1234
Vsuser1234
22 січня 2023, 16:15
#
А теперь о своем. сегодня поменял доллары на евро. зная наш традиционный скепсис — у меня вопрос. почему я не правильно поступил?. и если неправильно то когда нужно было менять -раньше или позже?
+
+15
Vsuser1234
Vsuser1234
22 січня 2023, 16:12
#
Добрий вечiр! ми з УКРАIНИ!
+
+106
Perez de Cuellar
Perez de Cuellar
22 січня 2023, 15:28
#
Такий поворот речей з корупцією у Владі Зеленського, то посли G 7 вже підготують доповідь в свої Країни, гроші вони дають на розкрадання і збагачення кола Зеленського!!!
Після цього розголос Західної преси і грошова підтримка донорів зменшиться, або стане на паузу!!!
Ні цента не дав би ЗЕбанді мародерів!!!
+
+75
bonv
bonv
22 січня 2023, 15:00
#
В Україні створюються нові військові частини, які будуть оснащені сучасною технікою.
Як повідомив командувач Об'єднаних сил ЗС України Сергій Наєв в коментарі СNN, від їх боєготовності залежатимуть подальші дії на фронті, можливість просуватись, звільняючи території. При цьому зазначив, що важливим є наявність сучасної техніки, зокрема, танків. При цьому додав, що це мають бути не танки старого зразка Т-72, ​​а більш сучасні машини, такі як німецькі Leopard 2 та британські Challengers.
«Нам потрібна велика кількість західних танків. Вони набагато кращі за радянські зразки і можуть допомогти нам просунутися», — сказав Наєв. При цьому додав, що створюються нові військові частини і ««від їх боєготовності залежатимуть наші подальші дії». Наєв підкреслив, що «тому допомога Заходу є надзвичайно важливою».
+
+30
Сергей Панасенко
Сергей Панасенко
22 січня 2023, 14:59
#
Главный редактор Цензор.НЕТ Юрий Бутусов пишет о тесных связях задержанного на взятке в $400 тыс. заместителя министра общин Василия Лозинского и главы правительства Дениса Шмыгаля. Об этом он пишет в фейсбуке, сообщает Цензор.НЕТ. По словам Бутусова, Лозинский тесно связан с реализацией президентской программы «Большого строительства» и является доверенным лицом премьер-министра Шмыгаля. «В январе 2013 года сразу после назначения Дениса Шмыгаля директором департамента экономического развития Львовской облгосадминистрации именно Шмыгаль назначил Лозинского на должность начальника управления инвестиций в своем департаменте. В феврале 2020 года сразу после назначения Дениса Шмыгаля на должность вице-премьер-министра, министра громад и территорий, Шмыгаль назначил Лозинского своим первым заместителем», — напоминает Бутусов.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 
сторінку переглядають shadow 2204, 90377074, bonv, ioops, jimovik, luktab, mido, Tefli, tina82, vihtarb, vitnet83, ломбард Капітал.
Головна / Курс валют 📈 / Обговорення валютного ринку