Мінфін - Курси валют України

Встановити
16 червня 2020, 9:29

Ринки акцій можуть злетіти на 47% від поточного рівня. JPMorgan назвав аргументи

Розпродаж акцій, який відбувся на фондовому ринку минулого четверга, допоміг «посилити» бичачі тенденції. Тому в середньостроковій та довгостроковій перспективах ціни на акції у світі можуть піднятися на 47% від поточних рівнів. Про це повідомляють аналітики американського банку JPMorgan, пише Markets Insider.

Розпродаж акцій, який відбувся на фондовому ринку минулого четверга, допоміг «посилити» бичачі тенденції.
Фото: markets.businessinsider.com

У JPMorgan вважають, що падіння індексу Доу-Джонса на минулому тижні та інших фондових індексів, було «здоровим». Окрім того, експерти банку посилаються на зростання інтересу до таких ризикових акцій, як Hertz і Nikola Motor.

Читайте також: На акції яких компаній зробив ставку найвпливовіший трейдер Уолл-Стріт

Чотири довготривалих драйвери фондового ринку

  • Низький загальний фон позиціювання власного капіталу. Це означає, що інвестори мають недостатньо акцій.

  • Швидке відновлення фінансових ринків. Компанії зможуть отримати доступ до кредитів за вигідними для себе процентними ставками.

  • Перегляд і зміна процентних ставок.

  • Швидке відновлення економіки США.

Окрім того, у JPMorgan зазначили, що позиції небанківських інвесторів (пенсійні фонди, домогосподарства, корпорації) в акціях, облігаціях та готівці «усе ще демонструють тенденцію на зростання вартості цінних паперів у середньо- та довгостроковій перспективах».

Читайте також: Як платити податки з доходів від інвестицій в акції іноземних компаній

«Не лише поточний рівень розподілу власного капіталу інвесторів на 40% нижче від середніх показників. Однак він значно менший за значення у 49%, що було встановлено станом на початок 2018 року», – стверджують аналітики банку.

Читайте також: Акції яких «непотоплюваних» компаній варто купити під час кризи

У JPMorgan вважають, що розподіл власного капіталу знизиться до максимуму 2018 року – 49%. Цьому сприятимуть низькі процентні ставки та підвищення ліквідності з боку Федрезерву. У результаті акції зростуть на 47%.

Заробіток на онлайн-МФО: 23% річних в гривні

Коментарі - 9

+
+26
barbav
barbav
16 червня 2020, 9:58
#
Ага, 147.
особенно когда осенью вторая волна короны накроет.
+
0
bonv
bonv
16 червня 2020, 11:03
#
Ринок переварює настрої інвесторів на світових фінансових ринках, які в понеділок вранці відновили стрімке падіння на тлі другої хвилі пандемії, що загрожує новому витку кризи і посилення відтоку капіталу з ринків, що розвиваються – вважає Шевчишин.
+
+15
preyvanamor
preyvanamor
16 червня 2020, 10:46
#
Цілком ймовірно, АЛЕ! таке буде тільки якщо виберуть там байдена, бо якщо дальше трумп залишиться, то його знову будуть мочити! ГАРАНТОВАНО! останній обвал був організований декількома банкірами загально відомої національності, яка не долюблює трумпа, але яка вже тисячоліттями крутить світові фінанси. Весь амерський «ринок» тримається на 5-7 найбільших банків США, які як хочуть так ним і крутять!
+
0
bonv
bonv
16 червня 2020, 10:48
#
Якщо і коли....
+
0
bonv
bonv
16 червня 2020, 10:48
#
Бизнес и жизнь.
https://minfin.com.ua/blogs/bonv/142017/
+
0
Smehue4ki
Smehue4ki
16 червня 2020, 11:13
#
Пауэлл сказал, ФРС зальёт ещё 750 ярдов зелени на рынок бондов. Значит и рынку акций и деривативов достанется топливо для роста.
+
0
Беня Зенукович
Беня Зенукович
16 червня 2020, 22:09
#
Тем временем гос долг саши пробил планочку в 23 трилиончика! трампапам
+
0
bonv
bonv
16 червня 2020, 11:28
#
У світі, який нас оточує, дуже багато грошей — сотні трильйонів доларів. І всі ці гроші хочуть отримати високу прибутковість, так само як і ви хочете отримати відсоток за депозитом побільше. Але всі гроші світу рахують ризики. І в інвестиціях працює проста формула — ризик/доходність. Чим більше ризик, тим більше інвестору потрібна дохідність, щоб виправдати цей ризик. А ризик багато в чому залежить від довіри.
+
0
mary27
mary27
16 червня 2020, 13:13
#
Кажется, кто-то решил устроить загон оленей в пузыри ETFов.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися