Мінфін - Курси валют України

Встановити
22 травня 2020, 13:15

На акції яких компаній зробив ставку найвпливовіший трейдер Уолл-Стріт

Всі три основних фондових індекси США злетіли в понеділок після того, як біотехнологічна компанія Moderna повідомила про обнадійливі результати першої фази випробування експериментальної вакцини від COVID-19.
Вакцина виявилася безпечною і здатною генерувати імунну відповідь проти вірусу.

Однак найвпливовіший трейдер Уолл-Стріт, мільярдер Стів Коен, порадив співробітникам своєї інвестиційної фірми Point72 Asset Management проявляти обережність на тлі незначного відскоку ринку від низьких точок.

Читайте також: Влади можуть заборонити приватним особам володіти золотом

У записці для своїх співробітників Коен відзначив наступне: «Ринки не відновлюються по прямій лінії – після землетрусу бувають поштовхи. Нам потрібно продовжити зберігати дисциплінованість.

Ми бачимо безліч можливостей для отримання прибутку, але я не хочу, щоб ми йшли на невиправданий ризик».

Коен використовує так званий мультистратегический підхід, який включає в себе інвестиції на фондовому ринку, а також глобальні інвестиції в кілька класів активів одночасно, і вважається одним з кращих в своєму бізнесі.
Є три компанії з області охорони здоров'я, на які мільярдер зробив велику ставку.

Читайте також: Зрозуміти і пробачити. Що трапиться, якщо МВФ спише борг Україні та іншим країнам

1. Verastem
Компанія розробляє різноманітний портфель дрібномолекулярных препаратів, які потенційно можуть зупинити розвиток онкологічних захворювань.

Коен – один з тих, хто покладає великі надії на Verastem. Point72 придбав понад 6,1 млн акцій. Вартість нової позиції фірми складає більше $16 млн.
Двоє аналітиків Уолл-стріт рекомендують купувати папери компанії, один радить утримувати. Середній ціновий орієнтир на рівні $4,5 передбачає потенціал зростання майже на 149%.

2. Amicus Therapeutics
Орієнтована на надання високоякісних методів лікування людей, які живуть з рідкісними метаболічними захворюваннями, Amicus Therapeutics є провідним гравцем у своїй сфері.
Нещодавно фірма Коена придбала близько 2,2 млн акцій компанії вартістю $20,7 млн

Компанія отримала значну підтримку аналітичного співтовариства.
П'ятеро аналітиків Уолл-стріт рекомендують купувати папери компанії, двоє радять утримувати. Середній ціновий орієнтир на рівні $20,58 передбачає потенціал зростання на 65%.

Читайте також: МВФ і Україна попередньо домовилися про нову програму співпраці

3. Insmed
Фірма займається розробкою ефективних методів лікування пацієнтів, що страждають серйозними і рідкісними захворюваннями. У той час як COVID-19 чинить тиск на компанію, на горизонті є великі каталізатори, які мають підживлювати зростання акцій.

Point72 придбала 3,3 млн акцій, збільшивши свою частку на колосальні 1283%. Вартість нового придбання — $53,4 млн.
Шість аналітиків Уолл-стріт радять купувати папери Insmed. Середній ціновий орієнтир на рівні $47,83 передбачає потенціал зростання на 87%.

Коментарі - 1

+
0
mary27
mary27
22 травня 2020, 13:39
#
Сейчас все рванут покупать акции компаний, которые этот трейдер хочет продать?)
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися