Мінфін - Курси валют України

Встановити
8 жовтня 2019, 19:10

Головне за вівторок: консенсус-прогноз, банки-мільярдери і бажаний розмір пенсії для українця

У Мінекономіки представили попередній макроекономічний прогноз, складений за оцінками експертів.

10 мільярдерів. Які українські банки цього року встигли заробити найбільший прибуток

Десять українських банків отримали більше мільярда гривень прибутку за 8 місяців 2019 року. За перші 8 місяців цього року вони сумарно заробили близько 44,3 мільярдів гривень. Це майже втричі більше, ніж за перші вісім місяців минулого року (15,4 млрд) і вдвоє більше ніж за весь 2018 рік (21,7 млрд), коли було встановлено «історичний рекорд».

Українці назвали бажаний розмір пенсії (опитування)

Розмір пенсії в Україні повинен становити 11041 грн, щоб її вистачало для задоволення всіх фінансових потреб. Про це свідчать дані опитування компанії Research & Branding Group.

У податковій розповіли, як захистять бізнес від «кешбеку»

Для бажаючих поскаржитись на фіктивні касові чеки і повернути завдяки цьому гроші за товар, будуть встановлені обмеження. Про це повідомив голова Державної податкової служби Сергій Верланов під час зустрічі з представниками бізнесу та експертами.

До яких наслідків призведе податок на обмін валюти

В парламенті пропонують ввести новий податок: зобов’язати обмінники сплачувати 1% із суми валюти, яку вони купуватимуть у населення. Ці гроші підуть на розвиток спорту.

Ринок землі: 10 положень нового законопроекту

На сайті Ради з'явився текст законопроекту «Про внесення змін у земельний кодекс та інші законодавчі акти щодо вдосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин»

75% інтернет-магазинів не видають фіскальні чеки (дослідження)

Науково-дослідний центр незалежних споживчих експертиз «Тест» проаналізував, як українські інтернет-магазини видають фіскальні чеки. За результатами виявилося, що 75% рітейлерів не видають фіскальні чеки.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися