Мінфін - Курси валют України

Встановити
20 вересня 2019, 19:28

Головне за тиждень: бюджет-2020, законопроект про ринок землі та вдосконалення ProZorro

20 вересня на пленарному засіданні Верховної Ради міністр фінансів Оксана Маркарова представила проект закону «Про держбюджет на 2020 рік».

Грошово-кредитна політика НБУ в 2020 році: чого чекати бізнесу і вкладникам

Рада НБУ затвердила Основні принципи грошово-кредитної політики. У цьому документі регулятор поділився своїм баченням завдань на 2020 рік і середньострокову перспективу.

Податкова амністія. Чи варто грати з державою

Наступного року в Україні стартує кампанія з декларування тіньових доходів. «Мінфін» розбирався, чи варто грати з державою в російську рулетку.

П'ять міфів про податкові ініціативи «Слуги народу»

Плани парламентської більшості змінити податкове законодавство викликають зауваження і побоювання. Підвищення податків. Знищення ФОПів. Штрафи для бізнесу. Це далеко неповний перелік чуток, які лякають бізнес.

Рада не збирається «знищувати» ФОПів — голова комітету

Верховна Рада планує фіскалізувати кілька галузей, які несуть найбільший ризик ухилення від податків. Про це написав голова комітету ВР з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев.

Оприлюднено законопроект про запуск ринку землі. Що пропонують

Міністерство економічного розвитку, торгівлі та сільського господарства опублікувало для обговорення законопроект про обіг земель сільськогосподарського призначення. Проект закону опублікований на сайті відомства.

Систему ProZorro вдосконалять: прийнято закон

Верховна Рада прийняла у другому читанні законопроект № 1076 про публічні закупівлі. Закон зобов'язує використовувати платформу Prozorro при закупівлі від 50 000 грн і містить ряд інших змін.

«Євробляхи» хочуть розподілити на дві категорії за умовами розмитнення

Міністерство інфраструктури ініціює перегляд порядку розмитнення транспортних засобів з іноземною реєстрацією.

Депутати підтримали закон про верифікацію пенсій і субсидій

Народні депутати підтримали за основу в першому читанні законопроект №1231 про верифікації пенсій та інших державних виплат.

Нацбанк нагадав про виведення дрібних монет з обігу

Монети 1, 2 і 5 копійок перестануть бути платіжним засобом в Україні і будуть виведені з обігу з 1 жовтня 2019 року. Про це під час брифінгу заявив заступник голови НБУ Сергій Холод.

У програмі «Бонус від Мінфіну» новий учасник — НПФ «Династія»

У програмі «Бонус від Мінфіну» з'явився новий учасник — недержавний пенсійний фонд «Династія».

Як стати експертом «Мінфіну» (відео)

Найбільший фінансовий портал України «Мінфін» формує команду з 30 фінансових експертів. Читайте, як долучитися та що це вам дасть.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися