Мінфін - Курси валют України

Встановити
7 листопада 2018, 20:06

Найголовніше за середу: Рейтинг стійкості банків, валютні карти monobank, посилки «по 22 євро» та валютне регулювання

«Мінфін» підготував рейтинг стійкості банків за 3 квартал. Цього разу в п'ятірці лідерів відбулися зміни. Укрсиббанк витіснив з першого місця Райффайзен Банк Аваль, який очолював рейтинг останні півтора року. Державний Укргазбанк посунув Кредобанк і піднявся на п'яте місце.

Офіційно: ВТБ Банк (Україна) має всі необхідні ресурси для продовження роботи

ВТБ Банк (Україна) заявив про наявність усіх необхідних ресурсів та управлінського досвіду для продовження роботи і стабілізації ситуації. Про це йдеться у повідомленні банка.

monobank запустив валютні карти та депозити

Клієнти monobank тепер можуть випустити віртуальну карту в доларах і євро, а також відкрити валютні депозити. Про це на сторінці у Facebook написав співзасновник банку Дмитро Дубілет.

Посилки «по 22 євро» повертаються

Законопроект, який знижував поріг неоподатковуваних посилок з-за кордону з 150 євро до 22 євро знову обговорюється в парламенті, точніше — в Комітеті ВР з питань податкової і митної політики. Про це повідомили учасники ринку поштової логістики.

Нова нормативка: НБУ запропонував обговорити майбутні зміни в валютному регулюванні

Національний банк оприлюднив для публічного обговорення три з семи проектів нормативно-правових актів, які стануть основою для нової системи валютного регулювання, передбаченої законом України «Про валюту і валютні операції».

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися