Мінфін - Курси валют України

Встановити
5 листопада 2018, 19:48

Найголовніше за понеділок: Курс долара, українські євробонди, ПриватБанк, заробітчани та ліквідність ВТБ Банку

Долар та євро: чи продовжить дешевшати валюта

За минулий тиждень долар подешевшав при продажу на 13 копійок — з 28,20/28,24 до 28,08/28,11 гривень, а євро майже на 11 копійок — з 32,1733/32,2161 гривень до 32,0673/32,1016.

Польща не гумова: що чекає на українських заробітчан

Найближчим часом кількість трудових мігрантів з України до Польщі може значно скоротитися. Серед причин — зниження попиту на ринку праці та зменшення відкритих вакансій, на які можуть претендувати українські громадяни.

У програмі «Бонус до депозиту» змінилися бонуси

У банках, які беруть участь в програмі «Бонус до депозиту» від «Мінфіну», змінилися бонуси.

Інвестори з США і Великобританії скупили українські євробонди

Американські та британські інвестори купили більшу частину випуску євробондів обсягом 750 млн доларів з прибутковістю 9% річних — їх частки становили 46% і 41% відповідно.

ПриватБанк запропонує угоду 1 мільйону позичальників

З 26 листопада Приватбанк почне масштабну програму реструктуризації проблемних кредитів. «Поганим» боржникам запропонують погасити позики на пільгових умовах. При цьому вони зможуть відновити свою репутацію сумлінних позичальників.

НБУ прокоментував ситуацію з ліквідністю ВТБ Банку

Національний банк зазначив, що спостерігає деяке зниження обсягу ліквідності в ВТБ Банку. Регулятор підкреслив, що зниження обсягу ліквідності відбувалося в процесі згортання діяльності ВТБ Банку вже тривалий час та було поглиблене рішенням Апеляційного суду м. Києва від 5 вересня 2018 року про блокування активів фінансової установи.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися