Мінфін - Курси валют України

Встановити
2 листопада 2018, 18:34

Найголовніше за тиждень: Інвестиції в ОВДП, дохідні «квадрати», monobank, санкції РФ, ціни на газ і рейтинг Doing Business-19

Багатії скуповують держборг. Кому вигідно інвестувати в ОВДП

З початку 2018 року українці інвестували 3,6 млрд грн в державні цінні папери. Загальний портфель ОВДП на руках фізосіб досяг 4,832 млрд грн — більше ніж триразовий приріст за десять місяців. Три чверті цих грошей українці завели в держпапери, номіновані у валюті.

НБУ погіршив прогноз за міжнародними резервами до кінця 2018 року

Міжнародні резерви в четвертому кварталі 2018 року досягнуть 19,2 млрд доларів або 3,2 місяця імпорту майбутнього періоду. Про це йдеться в щоквартальному «Інфляційнійному звіті» за жовтень 2018 року.

Прибуткові «квадрати»: чи варто інвестувати в житло і скільки на цьому можна заробити

Українці знову починають скуповувати квартири. Армія покупців, які розглядають житло саме як інвестицію, почала зростати, — констатують експерти.

Гривня&Валюта: Як оформити депозит monobank

monobank дозволяє клієнту зробити зі своїми грошима майже все, використовуючи тільки смартфон — в тому числі, оформити депозит.

Санкції РФ: У «немилість» потрапило 322 громадянина і 68 компаній

Прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв підписав постанову про введення спеціальних економічних заходів проти України, відомих як антиукраїнські санкції.

Співзасновник monobank показав, якими будуть валютні карти. Фото

Один із співзасновників monobank Дмитро Дубілет, показав як будуть виглядати валютні карти і розповів про проблеми з їх запуском.

Україна піднялася на 5 позицій у рейтингу Doing Business-19

Україна посіла 71 місце серед 190 країн світу у рейтингу легкості ведення бізнесу, який підготував Світовий банк. Про це йдеться у доповіді Світового банку.

Вкладники знову в плюсі

Середні ставки за депозитами в гривні продовжують зростати. Дохідність депозитів у валюті банки так і не розморозили. З моменту публікації «Мінфіном» останнього огляду середніх ставок за депозитами в банках, найбільше зросла середня дохідність гривневих депозитів на 9 місяців.

Дефіцит держбюджету становить більше 7 мільярдів гривень

За даними казначейства, дефіцит державного бюджету України в січні-вересні 2018 року склав 7,3 млрд грн.

Активи банків збільшилися на 14 мільярдів гривень

Станом на 1 жовтня 2018 року активи банківської системи становили 1,355 трлн грн. За вересень активи додали 14,05 млрд грн або 1,05%.

«Мінфін» провів розіграш серед вкладників monobank

Фінансовий портал «Мінфін» провів розіграш грошових винагород серед вкладників monobank («Універсал Банк»), зареєстрованих у програмі «Бонус до депозитів».

Кабмін показав новий графік підвищення цін на газ

Кабінет міністрів опублікував постанову, що передбачає зростання ціни на газ для населення в три етапи.

Нацбанк відсудив у Коломойського мільярд

Українські суди 19 разів підтвердили правоту Національного банку в спорах зі структурами, пов’язаними з екс-акціонером ПриватБанку Ігорем Коломойським, на суму близько 1 мільярд гривень.

Автор:
Роман Мирончук
Редактор стрічки новин Роман Мирончук
Пише на теми: Економіка, фінанси, банки, криптовалюти, інвестиції, технології

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися