Мінфін - Курси валют України

Встановити
29 жовтня 2018, 9:32

«Мінфін» провів розіграш серед вкладників monobank

Фінансовий портал «Мінфін» провів розіграш грошових винагород серед вкладників monobank («Універсал Банк»), зареєстрованих у програмі «Бонус до депозитів».

Фінансовий портал «Мінфін» провів розіграш грошових винагород серед вкладників monobank («Універсал Банк»), зареєстрованих у програмі «Бонус до депозитів».
Фото: capital.ua

Акція проходила з 15 серпня по 14 жовтня 2018 року. Участь у ній приймали депозитні вклади monobank сумою від 1 000 гривень і терміном від 3 місяців, оформлені через мобільний додаток monobank.

8 переможців акції отримали загалом 12 000 грн. Головний приз — 5 000 грн, виграв киянин Анатолій, інші учасники отримали по 1 000 гривень.

«Величезне дякую організаторам за проведення акції. Був приємно здивований та навіть шокований стати головним переможцем. Так що беріть участь в акціях і не сумнівайтеся — все чесно, переможцем можете стати і Ви», — ділиться емоціями Анатолій.

Ярослав із Запоріжжя поставив високу оцінку організації акції: «Дуже задоволений співробітництвом з ресурсом „Мінфін“. Заслуговує виключно комплементарних відгуків з мого боку! Все на висоті: співробітники, інформаційна наповненість, оперативність. І, звісно, приємні бонуси та призи».

 Отримати «Бонус до депозитів» від monobank

«Виявляється, дива трапляються»,  - не приховує приємного здивування киянка Тетяна. «Виграла 1 000 грн тільки за те, що заповнила анкету і розмістила депозит».

Один з грошових призів дістався регулярному користувачу порталу «Мінфін», Олександру з міста Харків.

«Регулярно читаю новини та відгуки на сайті minfin.com.ua вже впродовж тривалого часу. Іноді публікую свої відгуки з особистого досвіду користування банківськими продуктами. Про акції знав давно, але акційний депозит розмістив уперше. І виграв приз», - написав Олександр. 

 Замовити кредитну картку monobank

Тисячі читачів «Мінфіну» вже отримують додаткові 1,5-2% річних до базової ставки, розміщуючи депозити через наш сайт. Детальніше про умови акції читайте у розділі «Бонус до депозитів».

Коментарі - 1

+
0
Андрей Иванов
Андрей Иванов
29 жовтня 2018, 12:17
#
Не ведитесь. Это мошенники с Приватбанка.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися