Мінфін - Курси валют України

Встановити
19 жовтня 2018, 19:46

Найголовніше за тиждень: Камери на дорогах, ціна на газ, «Прописка» через мобільний, депозити та законопроект про банкрутство

Камери на дорогах: реальні штрафи, страшилка для водіїв або схема для поліції

Українським водіям доведеться розплачуватися за пристрасть до швидкої їзди. З 16 жовтня поліція перейшла від слів до справи та почала штрафувати за перевищення швидкості.

«Прописка» через мобільний телефон. В Раді презентували новий законопроект

17 жовтня у приміщенні Верховної Ради відбулась презентація та реєстрація проекту закону «Про свободу пересування та вільний вибір місця проживання в Україні», розроблений Офісом реформування адміністративних послуг. Про це йдеться у повідомленні Мінекономрозвитку.

Світ у смартфоні: як залучають клієнтів до мобільного банкінгу

Сучасний світ неможливо уявити без смартфонів. Їх кількість невблаганно зростає. За даними дослідження Newzoo, цього року загальне число користувачів «розумних телефонів» сягне 3 мільярдів, а через 3 роки — збільшиться до 3,8 млрд. Банкіри вміло грають на слабкостях клієнтів і все активніше просувають мобільний банкінг.

Ціни на електрику для населення сформують по-новому

НКРЕКУ врегулював механізм формування цін на електричну енергію для побутових і малих непобутових споживачів при наданні універсальних послуг.

Уряд підвищив ціну на газ для населення на 23,5%

Кабінет міністрів на сьогоднішньому засіданні вирішив підвищити ціну на газ для населення з 1 листопада 2018 року на 23,5%. Про це повідомив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман.

Рада ухвалила законопроект щодо банкрутства фізосіб

18 жовтня 2018 року Верховна Рада прийняла в цілому реформаторський та прогресивний Кодекс з процедур банкрутства.

Банкіри запасаються грошима на 9 місяців

Середні ставки за депозитами в гривні продовжують зростати. Швидше за все дорожчають заощадження на 6 та 9 місяців. Ставки за доларовими внесками поки застигли, в євро — продовжують падати.

Бізнес очікує знецінення гривні — опитування

Частка респондентів, яка очікує знецінення гривні, суттєво зросла до 90,3% (у ІІ кварталі – 78,3%). Про це свідчать результати чергового опитування керівників підприємств, проведеного Нацбанком у IІІ кварталі 2018 року.

Офіційно: ДФС може «ділитись» розширеними даними про доходи фізосіб

16 жовтня набрали чинності зміни до інформаційної взаємодії між Держфіскальною службою та Нацагентством з питань запобігання корупції. Вони передбачають обмін інформацією щодо сум доходів, отриманих фізичною особою.

МВФ назвав Україну найбіднішою країною у Європі

Україна є найбіднішою країною Європи. Про це на своїй сторінці в Facebook написав економіст, керуючий приватним інвестиційним фондом на фондовому ринку США Володимир Компанієць.

Квартирне питання: як перевірити забудовника

За інформацією Державної служби статистики України, станом на 2017 рік у нашій країні законсервовано чи тимчасово припинено будівництво понад 2000 багатоквартирних житлових будинків. Доля частини з них як об’єктів самочинного будівництва вирішується в судах. І вердиктом може стати знесення.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися