Мінфін - Курси валют України

Встановити
17 жовтня 2018, 20:07

Найголовніше за середу: Депозити, забудовники, борги Привату і очікування знецінення гривні

Банкіри запасаються грошима на 9 місяців

Середні ставки за депозитами в гривні продовжують зростати. Швидше за все дорожчають заощадження на 6 та 9 місяців. Ставки за доларовими внесками поки застигли, в євро — продовжують падати.

Квартирне питання: як перевірити забудовника

За інформацією Державної служби статистики України, станом на 2017 рік у нашій країні законсервовано чи тимчасово припинено будівництво понад 2000 багатоквартирних житлових будинків. Доля частини з них як об’єктів самочинного будівництва вирішується в судах. І вердиктом може стати знесення.

Україна посіла 83 місце у рейтингу глобальної конкурентоспроможності

Україна посідає 83-є місце у Рейтингу глобальної конкурентоспроможності (The Global Competitiveness Index) – комплексного економічного дослідження, що розраховується за методикою Всесвітнього економічного форуму.

Тігіпко купить ще один банк — ЗМІ

Сергій Тігіпко планує придбати ще один банк. Про це засновник і основний акціонер ТАС Груп заявив на Українському банківському форумі.

Офіційно: ДФС може «ділитись» розширеними даними про доходи фізосіб

16 жовтня набрали чинності зміни до інформаційної взаємодії між Держфіскальною службою та Нацагентством з питань запобігання корупції. Вони передбачають обмін інформацією щодо сум доходів, отриманих фізичною особою.

Суд: «Буковель» повинен повернути борги ПриватБанку

Суд задовольнив касаційну скаргу Нацбанку на рішення судів, якими були розірвані договори іпотеки між НБУ і ТОВ «Скорзонера» ​​(«Буковель»).

Бізнес очікує знецінення гривні — опитування

Частка респондентів, яка очікує знецінення гривні, суттєво зросла до 90,3% (у ІІ кварталі – 78,3%). Про це свідчать результати чергового опитування керівників підприємств, проведеного Нацбанком у IІІ кварталі 2018 року.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися