Мінфін - Курси валют України

Встановити
12 жовтня 2018, 19:45

Найголовніше за тиждень: Інвестиції, ціни на бензин, депозити, пенсії, ПриватБанк та BankID

Депозити, ОВДП або нерухомість. Куди вигідніше інвестувати

ОВДП стають популярним інструментом інвестицій фізосіб, нерухомість та дорогоцінні метали втрачають позиції, а правило не зберігати гроші в одному кошику, — тобто валюті, все таке ж актуальне.

ПриватБанк призупинить операції з платіжними картами

ПриватБанк запланував перехід на нову версію систем керування базами даних (СКБД) процесингу. Для завершення цієї роботи банк оголосив про планову технологічну паузу процесингу в ніч на 14 жовтня 2018 року.

Доповідь МВФ обвалив біржі по всьому світу

Біржі у США і Азії закрилися найсильнішим за останні місяці зниженням після публікації доповіді МВФ про ризики уповільнення глобального економічного зростання.

Фінкомпанії та кредитні союзи зможуть стати банками

Національний банк може створити умови для переходу небанківських установ в категорію банків. Про це заявила перший заступник глави НБУ Катерина Рожкова.

Ціновий шок: чому ціни на бензин в Україні б'ють рекорди

В Україні набирає обертів «паливна лихоманка». Ціни на бензин, дизель та автомобільний газ ростуть другий місяць поспіль. Кінця цій ціновій гонці доки не видно.

Українці активно несуть гроші до банків — НБУ

У вересні банки продовжували активно залучати кошти на депозитні рахунки. Обсяг гривневих депозитів банків зріс на 1,5% до майже 502 млрд грн. Про це свідчать попередні дані «Грошово-кредитної статистики» за вересень 2018 року.

ПриватБанк продаватиме нерухомість

ПриватБанк вийшов на ринок нерухомості з пропозицією якісного житла та офісів у столиці та інших містах України. Про це йдеться у повідомленні банку.

Пенсії українців зростатимуть щорічно на 200 гривень

Середня пенсія в Україні в 2019 році складе 2 585 грн. Про це свідчить інформація з бюджетного запиту Мінсоцполітики на 2019-2021 роки.

Як банки змагаються у щедрості

За останні два тижні максимальна ставка за річними депозитами у гривні зросла з 16,75% до 17,5% річних. Найдорожче за гривню фізособам готовий платити банк Кредит Дніпро. Тотальне зростання ставок за депозитами в гривні триває. Банки навперебій підвищують дохідність вкладів, лідери в десятці найбільш щедрих фінустанов постійно оновлюються.

НБУ спростить нагляд за деякими фінкомпаніями

Національний банк спростить нагляд за деякими фінансовими установами, які не несуть ризику кредиторів. Про це заявила перший заступник глави НБУ Катерина Рожкова.

за тиждень столичні мешканці отримають гарячу воду.

ПриватБанк запустив для українців SWIFT перекази з Польщі

Українці, які працюють у Польщі, тепер можуть переказувати кошти на батьківщину через новий, безпечний і доступний онлайн сервіс. Про це йдеться в повідомленні банку.

НБУ розширив можливості системи BankID

Національний банк розширив можливості використання дистанційній ідентифікації фізосіб через національну систему BankID для отримання клієнтами банків державних та адміністративних послуг.

У МЕРТ розповіли, чому PayPal не заходить до України

Міжнародна електронна платіжна система PayPal не хоче заходити до України. Про це в ефірі 5 каналу сказав перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Максим Нефьодов.

НБУ: «Дочка» lifecell отримала ліцензію на грошові перекази

НБУ видав ТОВ «Пейселл», дочірній компанії lifecell, ліцензію на переказ коштів у національній валюті без відкриття рахунку. Про це йдеться у повідомленні регулятора.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися